Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Šponkiukas @ 2017 05 18, 11:06)
/img]</p></div></blockquote><p>Na matyt taip, priklausomai kokiam mieste ir kokia finansinė padėtis. Mažesniuose miestuose aš nežinau kaip prieglaudos išsiverčia, tai tikiu, kad ir atiduoda, bele tik yra norinčių. </p>

Gal visai mazuciu ir neatiduotu , bet manau kad kai gali tai ir atiduoda. Su sunum vaziavom tai ten nuvaziavus jam baisu pasidare. Zinoma ten gyvuneliai pamaitinti priziurimi.
kai parsivezem tai visko labai bijojo, bet tas truko koki 15min , dbr tai isvis drasuolis ,jau ismoko ilova ilipti tai pati smagiausia vieta . Labai dziaugiuosi labai tvarkingas rolleyes.gif
Atsakyti
Gobšiuk, dar parodyk savo mažylį biggrin.gif
O koks vardas?
Atsakyti

Azusėli, Colombėli - ačiūūūūūūū :4u:

Špokų darbymečio vaizdai puikūs įskaitant ir paskutinė špokę :D

Žvejo ir man gaila

Erendira - įtraukiu sriubos virimą į numatytų atrakcijų kai Busy atvyks planą :D

Neriu atgal į ketvirtadienio darbus

Atsakyti

Gobšiuk, suprantu tavo jausmus prieglaudoje - kaip ir ligoninėje, niekas ir gero gyvenimo ten nepatenka... bet iš tiesų, ne viena mūsų yra prie tų prieglaudų nagus prikišusios - vis vien tai yra daug geriau nei valkataujantys, sergantys ir žūstantys gyvūnai.  o mažiukas greit apsipras, nebeverks... galit jam kur pūslę šiltą ir kokį minkštą žaislą ar pleduką įsikuisti parūpint kol toks mažuliukas, paskui nebent dūkimu žadins :)

Atsakyti
Joda pavadinom. Jo pavalgo ir jei kur yra zmogus vaiksto paskui ir rekia kol ant ranku paimi arba eini kartu gult. Jei neimi tada lipa kojom kaip i medi , vyresneliui taip uzlipo o jis buvo plikom kojom. Tai jis sake cia baisus zveris biggrin.gif

Pridėta:

Atsakyti

Koks juodas kukuliukas  :wub:  neleiskit lipti kojomis, bo kai užaugs  ir bandys lipti .. :) o sekioja iš paskos nes jam vieniša,  daug žaidinkite, sugalvokit žaislų, kur vienas galėtų žaisti

Atsakyti

Vajezau koks katiniukas nemazas :) pustigris toks sakyciau :)

Busy tavo ryklas tokius pat garsus skleidzia kai maniskis :) Labai jau patiešnas Ozzis :)

Atsakyti

Gobsiuk, o katytė (spėju, kad katytė, nes matau, kad ne visa juoda, o turi ir rudos spalvos) gerai jaučiasi? Nes nuotraukoje labai akys patraiškanoję  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 05 18, 12:04)
Busy tavo ryklas tokius pat garsus skleidzia kai maniskis smile.gif Labai jau patiešnas Ozzis smile.gif

Tai tuomet abu ryklai. biggrin.gif Siaip jis nuolat burzgia, kai zaidi su juo, kai paimi antr ranku, kaip katinas murkia, taip jis burzgia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 05 18, 13:52)
<p>Gobsiuk, o katytė (spėju, kad katytė, nes matau, kad ne visa juoda, o turi ir rudos spalvos) gerai jaučiasi? Nes nuotraukoje labai akys patraiškanoję  unsure.gif </p>

Tiksliai net nezinom ar mergyte ar berniukas smile.gif toks juodai rusvas toks visur susiliejantis su aplinka smile.gif
Ja viena akyte lb traiskanoja kolkas plaunu su vandeniuku jei neprais desiu ramuneliu smile.gif ir dar man lb neaisku kad lb daug kakoja ar cia maistas jam netinka ar aplinka kad pasikeite, ar cia kad mazas .dbr nupirkau kita maisteli ziuresiu kaip dbr bus
Atsakyti

Vandeniukas nelabai... geriau iškart gentamicino (žmogiško) lašiukų palašint, čia iš patirties  - tokie mažiukai, ypač patyrę prastesnių sąlygų, greit gali infekciją pasigaut. Diinka, Šponkiau, Colomba ką manot?

O dėl kakojimo - jei neviduriuoja tai nesukit sau galvos - kūdikiai irgi daug tuštinasi ;)

Atsakyti

Gobšiuk, vanduo nepadės, aš ko gero lašinčiau gentamiciną. geriausiai tai nufotografuok mums iš arti jos akytes :)

O iš nuotraukos man atrodo, kad tai vėžlinukė, tai bus mergytė :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 18 gegužės 2017 - 15:49