Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tai, ka aš Zaizą fotkinau, o Šponkutis atsitiktinai kadran papole, jokaunu. Šponkutis atrodo super, kaip ir Lapyna, tik aš visu nenufotkinau :(

Labai buvo smagu, tik pačiam gale pasidarė šaltoka, o šiap labai gerai pasėdėjom. Ačiū visom! Magnuna ypač už pavežimą ir paplepèjimą :)

Atsakyti

tep tep, aš ten netyčia kadran papuoliau :)

Buvo smagu, nuotaika kuriam laikui pasitaisė, ačiū.

Aist ačiū už pavežėjimą :)

o čia užvakar bandžiau nufotografuoti Miurą, reikia nuotraukų skelbimui. Tik tiek, kad blykstės baterijos greit nusibaigė, ryt bandysiu dar.

DSC_6863.jpg

Atsakyti

Na taip, labai smagiai pasisėdėjom pas Lapyną, ačiū visoms už puikų vakarą  :4u:  :4u:  su Gielux mes puiki komanda - ir kaip pas Lapyną nuvažiuoti radom ir kaip atgal sugrįžti atradom  :D  :D 

Lapyn - tu dar pasitikrink savo sąskaitą ar aš tau ne per mažai pinigo daviau bo didelis maišas maisto tai tokia kaina nebent jeigu tau dideles nuolaidas pritaiko  :4u:  Būk gera, patikrink kai prisėsi prie pašto dar kartą bo mane kirminukas graužia, kad galėjau per mažai duoti  :4u: 

Atsakyti

Kadangi Miura bijojo MB, tai prifotkinau mazgę:

DSC_6817.jpg

DSC_6829.jpg

DSC_6832.jpg

Atsakyti

Jau Zaizos israiska :) vajezau kokia faina ji :) Sponkiau puikiai atrodai !

Mazoji Di nereali labai labai meilute!

Atsakyti

DSC_6828.jpg

DSC_6833.jpg

DSC_6837.jpg

DSC_6843.jpg

DSC_6849.jpg

Atsakyti

Oiiiiiiiii koks pukatukas :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2017 06 02, 11:20)
<p>Busy, tai gal tiesiog klaustelk iš ko pats statytų sau.  Nes mes taip susimėtėm, pradžioj lyg apsisprendėm keramikai, po to mėtytis per visus pradėjom, o dabar iš vis makalynė, jei jau puse šešių ryto nesimiega biggrin.gif
</p>

Labas rytas,

As jo uzklausiau, bet jis pradejo kalbeti aukstom materijom, man galva susisuko nuo to, ko as nesuprantu. Kokia silumine varza, kokia bus apdaila ir t.t. daug dalyku, apie kuriuos as nei bum bum, todel informacija ilgai neissilaike. Ka nori duosiu nr. tegu susiskambina vyrai tarpusavyje ir pasisneka a?

Susitikimo fotkiu as nematau, taip man ir reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 03 birželio 2017 - 05:53

Diablo nuotraukos kaip narkotikas: norisi dar ir dar. :D

Merginos, ačiū už smagų vakarėlį ir už vaišes, jūs nuostabios!

Magnusiuk, nu kad nutriosinau tavį normaliai :unsure: Net nesmagu, kai žmogų šitaip apiplėši. :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas

Lapynut - žinok už to maistelio 8 kg maišą tai nerealiai pigu gavosi tai vat aš ir pergyvenu :)

Nus panašu sinoptikai neapgavo - dangus žydras, saulytė šviečia, gal ir bus pažadėta graži diena.  Lekiu sodan

Atsakyti

Labas rytas,

Aš tai šiandien norėč vieno kito debesėlio danguj - kad nuotraukoj gražesnis būtų :ax: 

Lapynut - žinok už to maistelio 8 kg maišą tai nerealiai pigu gavosi tai vat aš ir pergyvenu :)

Kad pas vokiečius čia normali kaina. :unsure: Be nuolaidų. Tiesa, veterinariniam Hillsui nuolaidų nelabai ir mačiau. Ne viskas ten pigu, bet populiarūs brand'ai kaip RC ir Hills gaunasi už gerą kainą :4u: 

Atsakyti
Miegu sau issiziojes

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti