Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Apžiūrėjome su jaunėliu kates "Panoramoje", kol mudviejų su Lapyna vyresnėliai aptarinėjo tarptautinio bakalaureato perspektyvas. Rapolas dievina Norvegų miškines, bet nei vienos neradęs nusivylė. Aš susidomėjusi kalbinau Mekongo bobtelų veisėją iš Latvijos. Sutikau kolegę, kuri įsigijusi iš Estijos kurilą, taip susižavėjo veisle, kad iš Ukrainos nusipirko mergytę ir susirinkusi reikalingus parodų įvertinimus ketina veisti kurilus. 

Botanikos sode gražu- mes kai perpiet buvom, jokių vaikų jau nebuvo. Žydi rododendrai ir labai žavingai kvapnus alyvų kalnelis. Vienas minusas- neleidžia su šunimis, Čija liko namie. 

Aš irgi pabuvau su kolegėmis botanikos sode ketvirtadienį, alyvos taip gražiai žydi. Bet sakė, kad rododendrai nukentėjo nuo šalnų ir šalto pavasario, kitu atvejų būtų buvę dar gražiau.

Bet kokiu atveju - vis tiek labai gražu. Kiekvieną kart nuykus vis kas nors žydi.

Nuvykus į botanikos sodą ir pradėjus ekskursiją iškart prisijungė vietinė porelė ir reikalavo duoklės. Vaikščiojo iš paskos gerą pusvalandį.  :D

https://youtu.be/p4dcoTkqp08

c0ace130615d67078ffe73fb874cf298779.jpg

d0f63f4cbb6b821a34c5f5971af4098c682.jpg

Ir į kačių temą. Pati populiariausia dėžė namuose

b4d13fb38e6014414f5ba25b60fe5d1b120.jpg

Atsakyti

Miura žaliaakė :wub:

Na, ir žydinčios grožybės labai akį džiugina :)

O čia Mika testuoja dovanėlę:

Priedas  IMG_7563s.jpg   224,7KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lapyna, spėk, ar Ainu su nauja šluotele žaidžia?

Mika gražuolė- glotniai žvilganti pantera. 

Kaip taviškė po pokalbio su Ignu? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 03 birželio 2017 - 20:01

Aist, spėju, Ainu nusprendė, kad šluotelę nusipirkai sau. :D

Aš išeidama irgi šluotelę nusipirkau. Na, tokio ilgio kotu, kad ten visa šluota... Bet katėms nerodžiau.  :P  Sakiau, prireiks fotografuojant, nėr ko draskyt be reikalo.

O parodą dar kartą su dukra apėjom ir pasilydėm dėl Somalio kačių - už tai, kad jos ant žmogaus lipa ir glaustosi, ir dėl Nevos maskaradinių - nes jų akys tooookios žydros, o kailis irgi nerealios spalvos. :) 

Maniškė pokalbiu liko patenkinta. Dar bandė tėvą tėvą paerzinti, tipo supratau, kad ten ne man, bet jis jumoro nesuprato. :rolleyes:  

Atsakyti

Na ir puiku. Šauni mergina, susidoros su iššūkiais.  :4u: ( dėl saviškio tinginio nesu tokia tikra  :rolleyes: ) O šiaip tie mūsų vyresnieji dideli jau žmonės- sprendimus ir atsakomybę už juos prisiima patys.  :4u: Ignas rytoj savanoriauja We Run. 6.20 jau turi būti Katedros aikštėje. Klausiu, ar nori, kad nuvežčiau. Tai tik nustebusiu žvilgsniu atsisuko:" Negi kelsiesi sekmadienį paryčiais? Miegok tiktai. Dviračiu nuvažiuosiu."  Smagu, kai vaikuose gyvena empatija. 

Ainu visiškai nesutinka, kad mano 5 eurų investicija yra tinkama žaisti katei.  :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 03 birželio 2017 - 22:24
Labas rytas 4u.gif

Kailiniuotoji Ainu wub.gif

Pas mus vesu, masaliukai jau visu pajegumu puola ir taip visa vasara
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Kažkas paslėpė saulutę , dangų apklojo debesimis ir atsuko lietaus kranelį.Tikiuosi, kad nelis visą dieną.Labai reikia lietaus, nes miške tokia sausybė.Tik menkos kibirkštėlės betrūksta.

Mašaliukai,tai tas pats kas tos vadinamos moškės?Užjaučiu tada.Mes visi uodų sukapoti vaikštom :(

Ačiū, mergaitės už tokius grožius.Teko būti tik Kauno botanikos sode, kai magnolijos ir rododendrai žydėjo.

Atsakyti

Ar matėt kada vandeninį katiną? :blink: Pasigėrėkit :oh:

780ce0081637.jpg

Atsakyti

Lisitėja, atsiųsk to lietaus pas mus, aa? Bent truputį... Laistom laistom tą kiemą - vis tiek dykuma. Apylinkėj visos viešos pievos išdegę, rudos, kaip kokiam Kazachstane. :oh: 

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Įkvėpė merginų pokalbis nors tiek psakyti ax.gif . Aš turbūt iš tų kur nelabai pritampa ir turi ką pasakyti, bet juk reikia ir paskaitančių biggrin.gif
Atsakyti

Labas tėvelių dienos rytas!  :) 

Rapolas ta proga išvirė šeimai kvietrugių su sėmenim košės. Kiek žinau, šiandien ketina padovanoti bilietus į koncertą ( Dominyko Vaitiekūno ir Levickio "Mikroorkestro" Muzikanto išgyvenimo sumfonija), kur keliautų abu sūnūs su tėveliu kartu. 

Molis toks kuklutis, čia iš upės šlapias grįžo? Ar sulijo?

Vilniuje nelyja, tik debesuota. Geriau tegu ir nelyja, kol maratonininkai bėga. Jiems gerai, kad saulė nekepina, bet lietaus nereikia. 

Atsakyti

Tik žvakutes už tėtukus uždegiau :(

Moliukas grįžęs iš pasivaikščiojimo po pievas.Parke žolė iki kelių, o jo mažiuko nė nesimato.Naktį lynojo, tai jis toks..

Nebelyja ir pas mus.Bet visą rytą per radiją zirzia,kad bus škvalas.Iš kur bus, jei tokia ramybė, ir internete nieko tokio nerodo :mastau:

Gėlynus ir daržus pasilaistau, o pievos tegul džiūna.Pjauti mažiau reikės.

Atsakyti