QUOTE(zundyte @ 2017 06 14, 18:14)
<p>V-rine ,kadangi pas mumis žiemos retai ateina ,tai tos erkės praktiškai aktyvios 10 mėnesių per metus ,tai ir skiepytis niekada nevėlu, skiepai yra tęstiniai ,skiepijama pagal planą - 0 - 1 - (9-12 mėn) - po 3 metų -po 5 metų ir toliau kas penkerius metus. Imunitetas susidaro greitai ,bet jis nebūna ilgalaikis ,todėl skiepus reikia kartoti.
</p><p></p><p>Labas mergikės,aš irgi pasigedau vasaros ,bet ir kartu džiaugiuosi ,kad mano dykumoj palijo ,reiks savaitgalį ravėt išsijuosus,nes jau žolės tai miškas

<b></b><i></i><u></u><sub></sub><sup></sup><strike></strike>
</p><p></p><p>Špulia šiandien paskelbė bado streiką ,ryte įdėjau guliašiuko ,kurį pastaruoju metu nelabai ėda,tai nejudina

,pusdienį vaikščiojo aplink prašydama ,dabar miega,bet guliašiuko pilnas bliūdas..nu ir ką daryt? gaila nežmoniškai,kad sveikatytei nebūtų blogai, nes gi kūda kaip dviratis ,ir kartu noriu principą parodyt,kad turi ėsti viską ką duodu..Sauso gal ir kramtė ką nors ,nes pridėta ,bet aš nemačiau...
</p>
Nė vienas katinas nenumirė prie pilno bliūdo. Guuliašiukas jau pagedo, nebešviežias. Nuimčiau išvis visus guliašus, sumažinčiau sausą davinį pusiau ir guliašiukas bus ėdamas.
Pas mane išrankiausias katinas - Kingas. Su visom neėda, panos visos atbėga, o ponas, tai žinote, nea. Na, karalius, kaip ne kaip, turi mamka atnešti. Ir tai - netinka.

Atsistoja, pauosto ir NUEINA, nors į uodegą spirk.
Tašei tinka viskas, nors tas Kattovit renal jau jai nusibodęs. Mažikėms Animonda irgi jau atbulais dantim. Anądien atidariau - neėdė. Nuėmiau parai išvis, sausas davinys sumažėjo. Jau šiandie viskas ėdama, netgi labai, jokio užkasinėjimo, nes bandė Fogi užsikast tą maistą.
Kingas irgi maisto atėjo. Taigi ne maistas blogas, o per daug turi.
Dabar pas mus paėsta, ir miegama taikiai, nes žinia, maistas suartina.
Colomba, mano katams inkstininkams labai tiko Renal Vet papildas, Kingas tiesiog atgijo. Jame nieko blatno pagal sudėtį, fosforą suriša. Bet nu katinas akyse atgijo. Sveria 5 kg. Jei pamenate, buvo smarkiai numetęs svorio.
Dantenos apysveikės, kailį valosi, sausiukus graužia, matau, kad tikrai neskauda valgant.
Teta Diinka, Fogytė sveria 4,2 kg, sveika dūkalė katytė. Linkėjimas.