Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėa ,čia ,taip sakant , visiems skoniams :wub:

[url=http://www.part.lt/perziura/2295d77f691975fdcd39ec8350d76105496.JPG]2295d77f691975fdcd39ec8350d76105496.JPG[/URL]

[url=http://www.part.lt/perziura/69054192a1cf68e54520f15dd877bd981000.JPG]69054192a1cf68e54520f15dd877bd981000.JPG[/URL]

[/URL]

Pastrigo part.l ,kitas nuotraukytes ryt vakare sukelssiu ,grožėkitės į sveikatą !

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 15 rugpjūčio 2017 - 21:33

Lauksim, labai lauksim naujų foto.

O dabar apsikamšau gyvuliukais ir ridenuosi į sapnų karalystę. b035.gif

Visiems ramios nakties.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 rugpjūčio 2017 - 21:37

Labas rytas :4u:Maisto kokybės kontrolė.

Pažiūrim, pažiūrim, kokiu šlamštmaisčiu, rudasis, tave maitina? Siaubas grynas, kaip galima po to gyvam likti? :blink:

e5d41071d033.jpg

Atsakyti
Labas rytas

Aha Sagyt. Fatnastiskas patyrimas sitaip apziurineti vietoves. Esu kilometro aukstyje nui juros lygio 4u.gif

Zundyt, kiek graziu katoncu wub.gif

Lisiteja, ogo mergicka kaip prikritusi prie bliudu bigsmile.gif isgrazejusi 4u.gif

Cija sveikinu su garbaniadieniu wub.gif

Siandien zadama saule, tai juhuuu... bus dar smagiau joti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 rugpjūčio 2017 - 07:31

Labas rytas  :4u: 

Skubu nors ir vėluodama garbanėlei Čijai palinkėt dar ilgus metus gainiotis kamuoliuką  :4u: 

Zundyt, kokių gražumų pripleškinai :super: Man baltas orientalas nugriuvinimis  :wub: 

Vakar padovanojau Ramūnėlį  :yahoo:  Labai smagiai šeimai, turės draugą ciūciką  :D 

Liko Mukas, šian turėtų jo atvažiuoti, bet... vėl traidenis  :oh: Ir nelabai man iš pokalbio vyrukas patiko, žodž, šiandien Muko iš namų dar neleisiu, reik pirma suremontuot. :rolleyes: 

Busy, smagumėlė  :D 

Magnun, ar užmatei Malborko pily į tupyklą vedančius ženklus? :hihihi:

Gilius kokis medžioklis - tikriausiai Tutei dovanas ruošia   :)​ 

Atsakyti

Sveikos

Bulviakasy buvau :D pas mama 2 ežios bulbikių, tiesa ežios kokio 1.5 m ilgumo :D Vienžo pasaodino mama daugiau nei prikasem :D bet te bulves melynos, drauge iš amerikes parūpino   tai ten tokia zabova, pavasary sumeto jas, o rudeniop tas pačias bando surinkt :D tik tiek, kad iš jų gali pasidaryt lavoninės spalvos bulvių košę :D Aktyviai poilsiavom: dviračiai, valtis, tai sliukinsiu darban ilsetis :D

Čija su amsiadieniu. Giliuks medžiotojas taiklioji latana :) Zunda karaliene. Busy, gerai atrodai. Smagios Zundytes foto. Džiugu del Ramuniuko.

Giriu visus ko nepagyriau. 

Atsakyti

Vajeeee, tai tikriaus ir aš tetai Lisitejai nepatinku

Priedas  IMG_20170730_234951.jpg   71,62KB   0 Parsiųsta kartų

Bela vel save apsitarnavo :) vyras turejo šert, patikau RC šalia bliūdo, bet dėžėj, nes gi prakastas maišas, dar į parduotuvini idejau, kad sandariau. Tai vyras po senovei dave jai Carnilove :) Teko Belutei atsidaryt dežę ir vel prakast maišą :D

Priedas  15028660368741969507143.jpg   92,01KB   0 Parsiųsta kartų

Klausiu vyro, tai nematei, kad ji iš kitur valgo?! Sako, viskas buvo gerai,  valgė, ką idėdavau aš. Nu ok, galvoju :D

Atsakyti

Laba ryta,

Pirmiausia noriu pasidžiaugti Zunduko nauju katinišku gevenimu, tikrai mergaitė atsigavus. ačiū Lisitėja, kasdien sekiau žinutes ir džiaugiausi, tik kažkokie nekalbadieniai ir su laiku problemos

Pirmadienį buvom su Juta ir jos broliu (padovanotu veterinarei) pas Diržinauską, nieko linksmo nepasakė, problemos su smegenėlėm, yra du nervai - vienas atsakingas už kojos pakėlimą, kitas už pakėlimo aukšti... va ir bendravimas tarp jų sutrikęs (gali būt paveldėta ar traumos pasekmė- bet traumų kaip ir nebuvo) gydymo nėra, nuo to nemirštama, bet tokie žavūs kerėpliukai ir bus....sako katės moka prisitaikyti (čia svarbu dėl šokinėjimo, nes drimba) kas keista, tai pasireiškė abiem ilgaplaukiams, su trumpakailiais viskas gerai.

Beje padovanojau Mauriciju, sužavėjo kačiukas ir vardas , taigi nekeis :) 

Na ir ką veikiat 

e9555b5d2333363d6bc1f5aa5b08cd73254.jpg

Atsakyti
Labas rytelis,

O, kiek gražių įspūdžių iš ilgojo savaitgalio užsiėmimų. Niekur neatostogavau, tai jūsų kelionėmis pasidžiaugiau. Su Zundytės pagalba ir parodą aplankiau.

Nors įspūdžių vakar apturėjau visam gyvenimui. Susiruošiau per Žolinę tvarkyti kapinių. Grįžtant namo teko pasivaikščiojant tolokai eiti iki autobuso. Kelias driekėsi vandeninga, meldais apaugusia teritorija iš vienos pusės, o iš kitos pusės aktyvi magistralė. Taip neskubant kulniuojant buvau užpulta baisulingu kiekiu kirų. Kiek dangų mačiau, tiek visur buvo kirai. Gal koks 150-200m. apimties plotas klykiančių vandens paukščių. O paskui prasidėjo tekšt...tekšt.. teeeeekkkššt....bombų mėtymas ant manęs. tomato.gif Stovėjau sustingusi ir nejudėjau, nes ir slėptis nebuvo kur-plyna erdvė be krūmų ar medžių. Kirams nuskridus ežeriuko pusėn, buvo aptinkuota Š suknelė, rankinė, plaukai, pečiai, rankos, net į klumpes papuolė... Įsivaizduokit kaip aš namo autobusu važiavau hihihi.gif

Grįžusią katės įtartinai aktyviai apuostė. Ypač klumpės ir rankinė daug dėmesio susilaukė, nes apžiūrą ramiai kentė.

vartotojo įkelta nuotrauka

Lengvo darbadienio dirbantiems. Lengvo miegadienio uodeguotiesiems.
Atsakyti

Evora, ot tai nuotykis   :blink: 

Klumpių inspektorė  :wub:​ 

Atsakyti
Sveikos,
katinų gražumas... man tie plikiukai irgi nelabai gražūs...bet radusi paimčiau smile.gif

evora, aš jau maniau kad tie kirai tave tikrai užpuolė, galvoju kapiec. Tai gerai kad dar tik "apšaudė"...nors to gerumo irgi ne kažką aišku smile.gif smile.gif

Busy o tau po jojimo tokio neskauda nieko? aš tai manau nesugebėčiau paaeit po tokio žygio:)

čia vaizdelis iš šeštadienio karščio. Mano Giliukas neperneša šilumos labai...nu labai jos nemėgsta... tai vat nusilpusi nubuvusi...ir sėdžiu kaip noriu vadinasi smile.gif

o čia radusi natūralų vėjo šaltinį vėdino visas įmanomas vietas smile.gif konkrečiai šiuo atveju vėsino pauodegį smile.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Niu ką, išeiginės baigėsi ir vėl darbai biggrin.gif

Evora, o čia tai nuotykis blink.gif Malonumas tai menkas, bet vaizdelis turėjo būti neblogas biggrin.gif

Gilės vėdinimo procesas thumbup.gif
Per karščius Mėta irgi guli ir glaudžiasi tik ant vėsių paviršių, nei lovos, ne fotelių nereikia.

Pliki katinai man irgi bais negražūs, bet jie man gailestį kelia. Atrodo tokie vargšai, negražūs, susiraukšlėję, nabagai tokie unsure.gif

Busy kelionė faina thumb_yello.gif Subinės neskauda po tokios dienos?
Atsakyti