Kaaa? Per kokia laida?? Nedaviau jokio interviu
Per LNK "Labas vakaras, Lietuva"
tu neg\kalbėjai, filmuota gyvūnų kambarėlyje, tu katiną laikei ant rankų, o paskui prie šuniuko narvo buvai.
http://lnkgo.alfa.lt...as-lietuva-1142
22 minute prasideda reportažas
IMG_0467.JPG 105,75KB
0 Parsiųsta kartų
🤣😂🤣
Lisitėja, pas mane katės tiesiog laikas nuo laiko vis kokią naują gulyklą "pasimatuoja". Yra nuolatinės vietos, bet yra ir eksperimentinės.
Diinkos šunės labai smagiai niurkosi
Ir nusižvengiau kaip bėris iš Lisitėjos "per--k savo artimą" Pas mus dvi katės ir du tūlikai, Tytė iki Mikos atsiradimo mėgdavo nueit į tą kitą. Bet dabar gi ne, reikia gi viena kitai sugebėjimus pasidemonstruot
Tas antras panaudojamas tik kokius dukart per savaitę ir tik tada, kai reikia atkreipt mamkos dėmesį aršiu kasimu.
Labas rytas
Diinkos anukytė su katinėliu glėbyje ir šunės kad linksminasi
Gufinis nugriuvęs ant šono ilsisi
Lisitėjos amsiai vasaros trupinėlį atnešė
K****imo rungtynės ir kane prajuokino kai Kruopa namuose atsirado aš ir pastačiau antrą tūliką, Mauras pradžioj nepatenkintas buvo kad Kruopa būtinai nori eiti į tą žatį tūliką kaip ir jis, vos tik Mauras nueina patupėti, Kruopcytis jau ęilėj šalia stovi ir būtinai į tą patį, Mauras nueina į kitą tūliką, Kruopa paskum, gavosi kad vienas tūkikas visada tuščias stovi. Nupirkau didelį, dvigulį tūliką, pradžioj abu kartu tupėdavo kol Kruopa paaugo ir išmoko kad į tūliką berniukai ir mergaitės atskirai vaikšto.
Mamka į darbą išėjo, o aš namie dirbu