Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kaaa? Per kokia laida?? Nedaviau jokio interviu blink.gif

Per LNK "Labas vakaras, Lietuva"

tu neg\kalbėjai, filmuota gyvūnų kambarėlyje, tu katiną laikei ant rankų, o paskui prie šuniuko narvo buvai.

Atsakyti

Atsisukau laida, gviazdas apziurejau, saunuoles 😎

Atsakyti

Įdėkit nuorodą... radau LNKGo, bet ten tiesiogiai ką rodo, tą rodo, atsukti nėra ten kaip...

O manęs klausinėjo daug daugiau, apie tai kiek laiko globoja, kiek esam jau išgloboję, kodėl sugalvojom globoti...o įdėjo tik vieną sakinį...

Atsakyti

http://lnkgo.alfa.lt...as-lietuva-1142

22 minute prasideda reportažas 

Atsakyti

Eruditas :hihihi: Nesuprantu, kodėl jis kas kelias dienas keičia miegojimo vietą? Namuose draudžiamų zonų nėra, drybso kur nori.O va pastovios vietos ir neturi. :ax:

a8568fdb340e.jpg

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2017 01 16, 16:18)
Per LNK "Labas vakaras, Lietuva"</p>
<p> </p>
<p>tu negkalbėjai, filmuota gyvūnų kambarėlyje, tu katiną laikei ant rankų, o paskui prie šuniuko narvo buvai.</p>

Pažiūrėjau, bet nemačiau savęs. biggrin.gif
Atsakyti

Priedas  IMG_0467.JPG   105,75KB   0 Parsiųsta kartų

🤣😂🤣

Atsakyti

Lisitėja, pas mane katės tiesiog laikas nuo laiko vis kokią naują gulyklą "pasimatuoja". Yra nuolatinės vietos, bet yra ir eksperimentinės. 

Diinkos šunės labai smagiai niurkosi :super:

Ir nusižvengiau kaip bėris iš Lisitėjos "per--k savo artimą" :D Pas mus dvi katės ir du tūlikai, Tytė iki Mikos atsiradimo mėgdavo nueit į tą kitą. Bet dabar gi ne, reikia gi viena kitai sugebėjimus pasidemonstruot :)  Tas antras panaudojamas tik kokius dukart per savaitę ir tik tada, kai reikia atkreipt mamkos dėmesį aršiu kasimu. :D 

Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2017 01 16, 21:43)
Pažiūrėjau, bet nemačiau savęs. biggrin.gif

Na gražiausiai smile.gif Aš tai mačiau smile.gif

Pažiūrėjau įrašą, tai 27min labai trumpai, bet parodė. Tu matyt pažiūrėjai tik pirmą dalį. O toliau dar rodė kai iš studijos kalbėjo, tada ir tave parodė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 16 sausio 2017 - 22:43
Graži Diinkos anūkė ir besmegenis visai nieko biggrin.gif
Pavydžiu baltai pasivaikščiojimo, ką ten ba;tai..juodai juodai biggrin.gif rolleyes.gif
Moliukas - gražuoliukas wub.gif
Prisikuokiau iš kačių š...imo rungtynių. Pas mane viena, tai neturiu ko komentuot, nebent tai, kad kai tvarkai kakadėžę, būtinai juodmargė ši..nė dar nepastačius jos vieton apiformina biggrin.gif
QUOTE(Vidam @ 2017 01 16, 22:29)
Na gražiausiai  smile.gif Aš tai mačiau  smile.gif

Pažiūrėjau įrašą, tai 27min labai trumpai, bet parodė. Tu matyt pažiūrėjai tik pirmą dalį. O toliau dar rodė kai iš studijos kalbėjo, tada ir tave parodė  smile.gif

Agam, aš irgi Colomba mačiau biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: Pagaliau sloga nukauta, na ne visai, bet jau esu į žmogų panaši, ir keliauju į darbelį.Visoms geros darbo dienos,visiems gyvūniukams gero poilsio.

Čia maniškių pjautynės- urzgalynės. :ax:

20be4a737bb6.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 17 sausio 2017 - 07:12

Labas rytas

Diinkos anukytė su katinėliu glėbyje :wub:  ir šunės kad linksminasi :D

Gufinis nugriuvęs ant šono ilsisi :)

Lisitėjos amsiai vasaros trupinėlį atnešė :)

K****imo rungtynės ir kane prajuokino :D  kai Kruopa namuose atsirado aš ir pastačiau antrą tūliką, Mauras pradžioj nepatenkintas buvo kad Kruopa būtinai nori eiti į tą žatį tūliką kaip ir jis, vos tik Mauras nueina patupėti, Kruopcytis jau ęilėj šalia stovi ir būtinai į tą patį,  Mauras nueina į kitą tūliką, Kruopa paskum, gavosi kad vienas tūkikas visada tuščias stovi. Nupirkau didelį, dvigulį tūliką, pradžioj abu kartu tupėdavo kol Kruopa paaugo ir išmoko kad į tūliką berniukai ir mergaitės atskirai vaikšto.

Mamka į darbą išėjo, o aš namie dirbu

20170115_092128.jpg20170115_093206.jpg

Atsakyti