Labas rytas Tingiu tingėti, tingiu eiti į darbą,norėčiau būti katinu
Visiems gero antradienio, nepasiduokim rudeniniam stinguliui-tinguliui

Mane buvo apėmęs baisus nekalbėjimo periodas. Skaičiau, sekiau, bet tylėjau kaip Marytė Melnikaitė

Kažkodėl prisiminiau Merfę (gal todėl, kad jau su jos šiltom šlepetėm namie vaikštau). Kaži kur ji prapuolus?
Mėta gyvena gerai tik kariauju su gėlių valgymu. Iš balkono susinešiau gėles į kambarį, bet jos yra jai pasiekiamoje vietoje. Labiausia mėgsta Dvispalvį rėjų ir Vėzdūnę (jei gerai žinau pavadinimus). Vieną užkėliau aukštai tai gal gyvens, o Vėzdūnę ėda kaip pasiutus, ypaš naktį ir kai namie nieko nėra. Paskui randu privėmaliota lapais. Ir ką su ta Mėta daryti

Tiesa, nors labai paveluotai, bet vis tiek labai sveikinu Aist su gimtadieniu

Kažkaip tyliai tikėjausi, kad Ekskavatorius liks pas Šponkių

Sveikos
Š.. š ir dar kartą š. Bandžiau vakar palikt ne narve, manęs užteko pusvalandžiui, aišku nutiko ne tas ko bijojau, du drambliai, t.y. dvi Belos lakstė visur, per galvas, per lentynas, o Spurga kaip visad urzgė pastalėj. Šiandien bandysiu kažkaip vonioj uždaryt.
Daredi, prieš porą dienų Mini man atnešė puse dracenos dantyse su toookia apsipatenkinusia veido išraiška, kad net pykt neišėjo. Numynė man puse palangės, begaudydama įsivaizduojamas muses.
Erode, hierarchija ten aiški, abi viena kitos bijo, tik Spurga tuputį labiau, bet ji šnypšt ir urgzt labai gerai moka Bela lenda, nes jai įdomu, o Spurgai visai neįdomu. Šiandien kol kavą gėriau, mačiau kaip Spurgita įsitraukė pastalėn žaislinį peliuką ir netgi šiek tiek pažaidė.
Dėl Ekskavatoriaus, aš džiaugiuos, nes vis gi neaišku kaip Šponkiaus katės reaguotų į jį, kai pas mane tokios sudėtingos santykių peripetijos, visai nesmagu stebėti tai iš šalies, nes realiai kačių gaila. Tiek Spurga, tiek Bela tikrai nėr labai laimingos, jos atskirai puikios katės ir nekonfliktiškos, bet jų biolaukai nesutampa nors tu ką. Ir man tokia kirmingrauža, kad kankinasi abiedvi.
Taip, Gielux, būtent dėl visų pjautynių ir nenorėjau Ikso pasilikti. Jau dabar Rainys baigia paimti antrą laiptelį hierarchijos. Bugi iš 1 vietos per kelis metus pasiliko pačiam dugne, o jei dar vienas katinas pradėtų ją duchinti.. Jau dabar Bugi miega ant šaldytuvo.

Gieliux Spurgai daugiau žaidimų, kad labiau pasitikėtų savimi. Labai smagu skaityti, kaip abi Belos siaučia.

Iksiukui gerų namų - man labai truks jo fotogeniško snukučio ir šarmo...
Daredi kaip tave suprantu.
Mūsų Keksas ir gėlės nesuderinama - graužia viską, tik nelietė pomidorų balkone..

Milereta, pasėkit kviečių Keksui.

Merginos, gal kam reikia nenaujo uždaro tualeto? Ekstriukui atliko.
Lisiteja, užsimerk Persiprašau, piliečiai, jūs savo namų neturit ar ką? [url=http://www.part.lt/perziura/32dbb2f52ab35d7fda872117e67285e5153.jpg]
[/URL]
Erendira, man reik, norejau pirkt į kambarį Spurgau, nes atviras labai neestetiškai atrodo. Bet jei kam rimčiau reik, nepretenduoju.
Jėtus, kiauliui kad svečių prigriuvo
Gielux, čia pas paršą svečiuose abi?
Na, laukiam iki vakaro visų tualeto pageidavimų (skamba smagiai
)
Erendira, o kaip atliko? nieko blogo nenutiko?