Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aciu visoms uz pagyras juoduliukui 4u.gif
Kai nesem i vet.klinika, tai jiems, pasirode, kad panasus i britu trumpaplauki, is ten turbut ir veiduko apskritumas..
QUOTE(Daredi @ 2017 11 22, 16:51)
Renatėle, koks apaskritaveidis juodulis wub.gif  Primink man, prašau, kaip jis pas tave pateko (o gal jau seniai yra, kažkaip nepamentam hmm.gif ) ir koks vardas gražuolio?</p><p></p>

Daredi, maziuliuka, vyras nepasitares, nupirko turguj is daugintoju 4u.gif Buvo apleistas, su ausu erkutem, blusom..jau lyg susitvarkem su sitais gyviais. Pas mus ketvirta savaite, vardas Dumas.

Man keista, kad jis vaiksto lyg truputi susikuprines...taip linksmas, zaidzia, eda...nesuprantu ar cia normalu, ar cia kokia problema... blink.gif

Rustei, kad pageretu situacija 4u.gif
Ausiui, sveikatos 4u.gif
Grikiui 4u.gif svarbu, kad nieko blogo nerado
Sponkuti, suprantu, kad nelinksma, kai taip vis nieko neranda, o savijauta negereja... 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Kaip tamsu,vėjas koks nemalonus, ir dar sniegas beveik visas nutirpo.

Renatele,tas susikūprinimas gali būti traumos padarinys.Manau tai neišgydoma.Dūmas prisitaikė.Svarbu,kad jį mylėtų.

Visiems gero ketvirtadienio :4u: Nesušalkit, neliūdėkit :4u:

Atsakyti

Labuka, 

Grikutis šaunuolis  :clap:​ 

Atsakyti

Aš beveik šniurkis

[URL=http://www.part.lt/perziura/71f7a1176f1427ba590dacabe26f63a251.jpg]71f7a1176f1427ba590dacabe26f63a251.jpg[/URL]

Atsakyti

Katažolmanė:

20171123_072404.jpg

Atsakyti
smile.gif Keksui katažolė dzin... Buvus nebuvus.
Spurgiukas ryškiai sako - čia mano namai ir man gera...
Zundyte - namų karalienė.
Visiems katukams linkėjimai geriausi - pamatai grožį ir atsipalaiduoji. ax.gif
Atsakyti

Milereta, tai gal padjobkė, o ne tikra katažolė  :D​ 

o jei rimtai, kiek jam buvo kai paskutinį kartą jam siūlei? nes kačiukai nereaguoja į ją.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 23 lapkričio 2017 - 15:10

oj blyn, turiu galvaskausmį. 12 08 įmonės kalėdinis vakarėlis su tema mafia. Nu ir iš kur man parauti dabar tokio stiliaus suknelę :D ? visas turimas jau panaudojau :D o kadangi nesu didelė suknelių nešiotoja, tai yra asmenų kuriems labai įdomu nu tai ką aš apsirengsiu kiekvienais metais  :D​ 

Atsakyti

Šponkiuk, atvaryk matuotis  :4u: 

Atsakyti

Sveikos. 

Iš Spurgos Žagarėlis pasidarė.  :D 

Dūmas tikrai giminėje brituką turi. Labai gražus mažiukas. :wub: Kad tik sveikas augtų. Dėl kūprinimosi gali būti įgimta, gali būt traumos pasekmė. Matyt kažkas su neurologija. 

Apsiuosčiusi Hipė.  :wub: 

Grikio nuotykiai su laiminga pabaig.  :super: 

Mes darbe nusprendėme keistis dovanėlėmis iš "Š" raidės ( nes kiti metai - šuns). Tai dabar visos mintys kyla Giliuko tarme - šilkinė škarelė, šamtiš šriubai, šidabrinė šakutė, šaškių šaidimaš, šepetyš šū.amš...  :hihihi: 

Atsakyti

Škani šolė:

28_BED5_BC-6_E85-4_EDB-_A64_C-1913_F8_C6

Čia Rapolas kažkokiam vokiškai biologiniam eksperimentui sėjo į stiklainiuką kviečius, vieną kartą palaistė, sandariai užvožė  kitu stiklainiu ir žiūrėjo, kaip susidariusioje ekosistemoje viskas savaime auga. Dabar jau projektas baigtas, Ainu gali ramiai sau ėsti vaiko namų darbus. 😉

Atsakyti

Sveikos merginos,

turiu problemą su kaimyne. Gal yra galinčių padėti patarimais? gal net kažkiek juridinės konsultacijos. Trumpas turinys- Kaimynė virtuvėj pasistatė dujų surinktuvą- ir jo 'išeinamąją angą' nukreipė tiesiai į mūsų ventiliacijos angą. t y- ji kepa bulves ( geriausiu atveju) - smirda visas mūsų butas. Buvo kalbėta, nieko.  Pasiskundėm būtų ūkui ( bendrijos namas neturi) - atvažiavo- ji neįsileido . Na jie pamosavo pirštu. ir išvažiavo. Parašė jai įspėjimą. MB nusibodo- paėmė ir uždarė jos 'išmetamąja angą'.  Ji nusiardo. MB vėl uždaro. Ir taip keli mėnesiai. Šiandien  Ji iškvietė policiją. Tuomet, kai mūsų nebuvo namuose. Buvo vyresnėlė- tai teleoną MB padavė. Policija paskambino- na pasikalbėjo. bet kas toliau/ kaip mums elgtis?

Atsakyti