Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Rustė @ 2017 11 25, 23:18)
<p>Sveikos, kiek laiko katinai nesupras, kad ėdalas pagal valanas ir vietą?</p><p></p><p>Nu įdedu, atrodo jau, kad puola...neėda, palieka beveik viską, po 15min supilu atgal, jau tada serenados miauuuu, ėsti neduodaaaaa...</p><p></p><p>Ausius ne, matyt rojalis skanus, priėda pakankamai.</p>

Per dvi savaites, Ruste.
Gal 45 kartus skambinau Colombai. Bet pasakysiu, kad labai sukūdinau Tašę tada ir Kingą. Jis buvo pasiekęs 4,2 kg, o Tašė 6, kas jai visai nebūdinga. Būnant namie, stengiuos prižiūrėt, kad nebūtų apėsti, maistas paliekamas apie 3-4 val. nenuimtas.

Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 11 26, 06:57)
<p>Ką veikti penkta ryto. Ogi eiti išsivemti  unsure.gif  Tada sukilus visiems katinams klausytis jų nepasitenkinimo vienas kitu ir negalėti užmigti. Nuostabus sekmadienio rytas  biggrin.gif </p>

Numik pietučių, mieloji.
Dar dėl pulso - nežinau, kas ten su infekcija pas tave, bet esmė, kad reik išplėstinių tyrimų.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 11 26, 11:24)
<p>Blyn kaip bloga.. kaip pagirios būtų  smile.gif  tik va, kad negėriau.. Bent tiek gerai, kad vakar beveik visus langus išvaliau. Šiandien nereiks kankintis ilgai. </p>
<p> </p>
<p>Norėčiau dabar į ilgą Ainu kailį įsikniaubti. </p>

Gal pagavai virusą, man panašu, pilvuko.
Atsakyti

Erode, aš palieku 15min, nes Ausius ėda pas vaikus kambary (wc šerti kažkaip nefaina pasirodė). Ir jis iš ten nori išeiti, miauksėja gi, pyksta...o kaip bėdos su sisiojimais dar ir privarys kur nors ten iš to strioko, kad uždarytas...

Ir durniausia, kad ant rojalio labai puola Ozis, o Ausius išleistas skuodžia senojo ėdalo ieškoti :D

Atsakyti

UAB BelPedro įrašas, n-tieji metai, n-toji diena. Dvikojų proto lygis yra kažkur tarp infuzorijų ir žieduotųjų kirmėlių. Aš jiem kiekvieną naktį sakau:-chebra, keliames, renkam šmutkes, kraustomes ir adreso tai personai nepaliekam. O jie ką! Tapkėm svaidosi, siurblius jungia, vandeniu purškias. Idiotai. Dar klausia: -ką tu čia darai? Ką AŠ čia darau?! Gyvenu, ot! O ką ji čia daro? Vilnius vilniečiam, o kaimas kaimiečiam! Sako, kad aš irgi kaime gimiau. Leteną ant pelės padėjus sakau, ne -pa-me-nu. O va ji viska puikiai atsimena, duodu ūsą išpešt. Kokią iš jos nauda? Net klumpelę ir tą smagiau augint būtų. Dvikojė skundžiasi, kad per neišsimiegojimą ji panaši į pandą. O mano juodi ratilai jau net ant kaktos!! 

[URL=http://www.part.lt/perziura/7ac932401554eab5f35061f908eff2f1439.jpg]7ac932401554eab5f35061f908eff2f1439.jpg[/URL]

Atsakyti

Per dvi savaites, Ruste.
Gal 45 kartus skambinau Colombai. Bet pasakysiu, kad labai sukūdinau Tašę tada ir Kingą. Jis buvo pasiekęs 4,2 kg, o Tašė 6, kas jai visai nebūdinga. Būnant namie, stengiuos prižiūrėt, kad nebūtų apėsti, maistas paliekamas apie 3-4 val. nenuimtas.

Neradau nei vieno praleisto skambučio :huh2: Ar tikrai mano numerį turi?

Nepamenu ar rodžiau :D

88105e9111ae55f25927c5c96a5a543d305.jpg

Atsakyti

Colomba aš tai supratau, kad čia bendras sksičius skambučių# kai ji tau turėjo klausimų anksčiau  :hmm:​ 

Atsakyti

Colomba aš tai supratau, kad čia bendras sksičius skambučių# kai ji tau turėjo klausimų anksčiau  :hmm:​ 

Mano protelis atostogų išėjo. :oh: :oh: :oh:

Atsakyti

Sugalvojau pasimtuoti temp, nes labai jau nuo vakar kojas maudžia.. 37.9

Atsakyti

Šponkiau, te tau bliūdas sveikatos, stiprybės, kantrybės ir ramybės...nu tegu zarazos tave paleika, kiek čia galima!

Ausiui vakar jau viena pati vaistus suleidau, rankšluostin susuktas miauktelėti nespėjo :D
Buvo pradėjęs bijoti, ale kažkaip apsiprato ir nebestresuoja tiek. Nedaug jau ten ir liko tų badymų...

Skanukų neėda nei vienas! Nupirkau gi čia Ausiui po papildų kapsulės, kad lengviau nurytų, ale gi tik Ozis apuostęs lyžtelėjo :D kokios šlapiankos pasiųlyčiaų tai supultų visi staigiai :D

Atsakyti

Chi chi nusnaudžiau posmą. Pabundu, galvoju, gal kiek temp nukrito. O nusprendė, kad man rwkkia dar sušilti.. tai va sišilau iki 38,4   :D 

Aišku turint tris katinus, annei vieno negaliu šalia pasiguldyti. Rekks imti kažką į globą  :hmm:​ 

Atsakyti

Norėčiau dabar į ilgą Ainu kailį įsikniaubti. 

Nenorėtum. Nes po to ir burnoje, ir akyse ilgam lieka nematomų, bet puikiai jaučiamų pūkų.  :D šiuo klausimu Čija geresnė- ir garbanos nesišeria, ir guli šalia tiek, kiek žmogui reikia. Pasigavai virusą. Sveik.  :4u: 

Atsakyti

Vyrija žiūri krepšiuką, o aš mirkstu nete.Neįįįdomu crazy.gif

Šponkiuk, tu tikrai kažkokią zarazą susigavai.Jei nori priegulo, šoniukų šildymui, rekomenduoju šunį.Taksas, pvz, yra idealus sugulovas :hihihi:

Belos vargai vargeliai :oh: Laiko,tik laiko reikia.Turėtų susigulėtų santykiai :ax:

Colomba, čia Meška? Gražuolė užaugo :wub:

Atsakyti

Šponkuti - apsivirusavai ko gero, gydykis, ilsėkis ir sveik  :4u:  :4u:

Belos vargeliai prajuokino  :D  :D

Miegojimo sekmadienis

20171126_205836.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 26 lapkričio 2017 - 21:04