Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna, negaliu nieko papasakot, čia vienintelis ką įperkamo radau, kur pirmoj pozicijoj nebūtų vištiena. Žuvinis Taste of the wild nelabai lenda maniškėm, bandau kažką naujo.

Atsakyti

Sveikos, merginos  :4u: 

Išleidau dukrą, liūdna man...

Žiū, aš turiu pas vokiečius 10 proc nuolaida, kuri baigia galioti rytoj . Tai gal aš užsakau?

Atsakyti

Erendira  :4u:  bet per kalėdas atvažiuos?

Man kaip ir nėra skirtumo kuri užsakinės, gal tik iš Lapynos patogiau pasiimti  :rolleyes:  

Atsakyti

Tai atsiėmimą galima suderinti ;)

Greičiausiai vaikė tik po Kalėdų atvažiuos - labai brangūs bilietai Kalėdoms... Bus matyt.  :)​ 

Atsakyti

Tep tep, taikyčiausi iš tavo darbo pasiimti :) Lapyna patogiau tik tuo, kad pakeliui į namą :)
Šiandien turi pradėti montuoti roletus. Ai ir dar skydinėj automatukus pastatė. Dabar laukiam kada eso įdės skaitliukus ir paleis mums elektrą. 

Atsakyti

MB jau atsiuntė foto, kad roletai sudėti :)  Dabar likęs tik  miegamojo langas "nuogas", ten kabinsim užuolaidas. vienintelis kambarys per visą namą :D

Atsakyti
Šponkiau, kur užsakinėjai roletus? Turiu gerą pažįstamą, kuris juos deda, gal netyčia ir pataikei pas jį?

Erendira, kaip dukrytei sekasi? Apsiprato be jūsų, naujoj vietoj su naujais žmonėm?
Atsakyti

Daredi, jie sodros pastate įsikūrę. Planavom kitur, bet medžiagą tinkamesnę radom ten. 

Atsakyti

Laba, aš trumpai, visai užsikasus darbais man reiktų maišo-10 kg royalio suaugusiems- savo nuožiūra, kur kaina geresnė- sūnui buvau pažadėjus, praeitą kart užmiššau- SUSIMOKĖS :) AČIŪ

Atsakyti

Beje, FB užmačiau skelbimus: dovanojamos dvi meinės katės, mama ir dukra. Dukra 4 metų, už sterilizacijos kainą, mama tiesiog dovanojama. Jei kam dar trūksta vieno kailiuko namie... :D

Tai vokiečius imam per Erendirą ;) 

Atsakyti

Lapyn ir aš užmačiau skelbimus, blyn norėtųsi, bet jau Kurmį vietoj katino pasiėmėm :D

Atsakyti

Sveikutės, gal galite pasidalinti informacija kas atiduoda. Kolegė išleido į amžinuosius medžioklės plotus 19 m. persę. Norėtų kito katuko. 

Atsakyti