Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkuti, linkiu greičiau atrast, kas ten ne taip. O tu sportuoji? Šimtas tau ir Zugi balioniukų. Kaip ji? Tu nereali šaunuolė už tokį rūpinimasi.

Ačiū. ne nebesportuoju, nes tiesiog nebegliu. Teniso nebežaidžiu, nes nebepernešu fizinio krūvio (pulsas maksimalų galim apasiekia ir perlipa labai greitai, po to tiesiog nepakeliamai skaudą galvą. kartais su pykinimu ir vėmimu). Rudenį lankiau pilatesą, (galvojau, na negaliu intensyviai, tai ramiai bent pajudėsiu) bet pasitempiau ranką ir nebeinu, nes ranka nepraeina. Atrodo nebeskauda, užtenka pasirąžyti, pakeli katiną ir vėl skauda.

O Zugiukas panašu, kad jau paskutinę savaitę gyvena. Vėl pradėjo vematioti. Lašines darosi sunku sulašinti, skystus vaistus sugirdyti, neryja. Pamaitini per prievartą, maistą išvemia. Gyli tik kur šilta. oda ir kaulai liko. Migdyti gaila, žiūrėti į tokią irgi gaila.

Atsakyti

Sveikos na ir as jau i ritma baigiu isokt, tik tingiu dar vis viska.....

Sponkiau tau ir Zugiukui sveikatos dideliausios, auprantu kaip gaila tai matyti... 

UAB'o veikla  :clap_1:  :super: 

As jau gal ir be katinu likau, taip ir taip galvojau, gal ir nereikia ju cia vezti vis delto.. Mama mano jie ten guli visi apgule draugiukai. 

Atsakyti
Šponkiau o geri vit d kapsulėmis? Mūsų endokrinologas sakė, jei didelis trūkumas ,reikia gerti po 1000VV 2xd vieną mėnesį,paskui -vieną kartą dienoje po 1000VV ,žuvų taukai čia jau nepadės,jie tik profilaktiškai mirksiukas.gif

Azu ,aš tai manau ,kad tavo broliai šaunuoliai tegul mėgaujasi savo namuose,nes jie jau ne pirmos jaunystės ,gali labai sustresuoti išvežti iš savo namų,aplamai katinams namai yra labai svarbu,o kas valgyt paduoda tai jau antraeilis dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 19 sausio 2017 - 23:08

tai as irgi taip galvoju, Toras baisiai meilus palikes... subrendo matomai , o ir siaip gi kai issiskyriau su eks, tai mes visi ten ir gyvenom 3m su mama su jos MB, priprato jie ir nestresavo visiskai kai as isvaziavau. 

Atsakyti

Azu o nenori kažkokio naujo augintinio katino čia UK prie savęs turėti  :4u:  

Sponkiau įsivaizduoju kaip sudėtinga :(  Bet jei gyvūnas kankinasi tai neverta tempti ir tęsti jo kančias  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Šponkuti - ir tau ir Zugučiui :4u: :4u: :4u:

Ką veikėt vakar?

Aš žiūrėjau su mamka televizorių.

20170119_215341.jpg

Paskum nudu su mamka pažaidėm

20170119_215629.jpg

Paskum gulėjau ir žiūrėjau į mamką įsimylėjusiom akim

20170119_215712.jpg

Tiek visko vakar veikiau, šiandien ryte sunku buvo keltis

20170120_055549.jpg

Atsakyti

Labas niūrus rytas :

DSC_1392.png

Atsakyti

Labas rytas,

UAB Belpedro vakararų regiono vadybininkės ataskaita :

Šiąnakt nusprendžiau, jog pagaliau ir vakarų regione reikia auklėti sausianosius.... Vakar mano pagrindinė sausianosė pramiegojo ir pavėlavo į darbą, tai šiąnakt labai stengiausi, kad nepramiegotų.... visą naktį vaikščiojau lovoje pirmyn ir atgal, nuėjau prie sofos, bandžiau padraskyti... subarė, vadinasi pabudo, bet.... ir vėl tylu.... Tada vėl grįžau į lovą ir užsilipau ant sprando, nuvertė.... užsilipau ant šono, vėl nuvertė... na, taip ir vargau visą naktį. Ryte gavau skanių guliašiukų ir nutariau, kad aš verta išsimiegojimo. 

Pagarbiai 

Vakarų regiono vadybininkė Nika

Atsakyti

UAB BelPedro vadovybei

Atsižvelgdama į tai, kad tebeieškote rimtų ir pasišventusių darbuotojų ir matydama aiškų statutinių pareigybių trūkumą beigi įžvelgdama poreikį sustiprinti organizaciją karinėmis pajėgomis,

Siūlau:

Priimti mano kolegę, bendražygę ir bendratualetę Miką į Jūsų vadovaujamą organizaciją, paskiriant ją Generole Žvalgybos ir Nuplunksnavimo programoms.

Gerbiama Mika turi daugiametę plunksnų darinių aptikimo ir nukenksminimo patirtį. Ji pasižymi ypatingu įžvalgumu ir neeiline nuojauta, identifikuojant plunksnų įrengimus įslaptintose teritorijose, bei turi išlavintus plunksnų dorojimo įgūdžius. Be to, jau ne kartą įrodė savo neeilinę drasą ir išmonę išvengiant susidūrimų su dvikojais.

Kandidatės nuotrauka pridedama.

Pagarbiai,

Jūsų Atstovė spaudai Tytė

bc8b516b2c779551103700ceda90de1a739.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 20 sausio 2017 - 09:08

Labas rytas  :4u: 

Šponkuti :console: nėr ką net pasakyt... :unsure: 

Špulytė šaunuolė darbininkėlė :super:

Atsakyti

Merginos, gal kuri kartais važinėjat su Suzuki Grand Vitara? Arba Jums artimi žmonės?  

Atsakyti
Kadangi stebiu UAB veiklos atsigavimą ir suintensyvėjimą, siūlau skelbti visuotines keturkojų žaidynes, parodant mūsų veiklos visapusiškumą. Taip pat siūlau tokias rungtis:
-greitasis šikpopierio išvyniojimas;
-dailusis jo apipavidalinimas;
-guliašiukų kaulinimas, lydint pritariamajai dainai meumeuašvargšaskatinėlistrisdienasnevalgęsnegėręs;
-palangių želdynų kovų menai;
-žvigsniu "čia tikrai ne aš" stendinis šaudymas;
-šuoliai iš už kampo;
-greitas pasišalinimas iš įvykio vietos;
-nėrimas į virtuvines spinteles;
-siūlų rutulio stūmimas;

Naktinė žaidynių programa, pageidautina pradžia po gilaus sausanosių įmygio:

-laipiojimas miegančiais paviršiais;
-barškančių daiktų figūrinis stumdymas;
-kakadėžės greitasis kasimas;
-stambiagabaračių daiktų greitasis nusileidimas;

Sąrašas tęstinas....