Įkraunama...
Įkraunama...

Kanalizacija 5

QUOTE(adrix @ 2019 11 12, 17:53)
<p>Visi kampai bus iš dviejų 45 laipsnių arba  trijų 30 laipsnių dalių. Rekuperatorius bus rotacinis, tai kiek domėjausi jam nereikia kanalizacijos išvado. O dėl alsuoklio užtenka vakuuminio alsuoklio prie klozeto, ar nuvesti už vonios 50mm vamzdį į palėpę (ar reiktų 110mm vamzdžio?)?</p>


Pas mane 2 a name 'paskutinis' taškas kriauklė, pajungta per 50mm vamzdį ir alsuoklis sienoje po ja ant atšakos. Kai klozetai 2 a. nuleidžiami - paklapsi, visais kitais atvejais (dušas, vonia) nereaguoja. Nemanau, kad reikia kažko daugiau. Tik pasidarykit priėjimą prie jo aptarnavimui, jei kas atsitiks, kad paskui nieko griauti nereiktų
Atsakyti
Sodyboje, kurioje pastoviai negyvename, darome kanalizaciją. Įkasta plieninė talpa, apie 20 kubų talpos. Gal kas nors gali pasakyti, kokia gali būti tokios talpos išsiurbimo kaina?
Atsakyti
Sveiki,
Turiu klausimą dėl nuotekų siurblinės.
Mano situacija tokia, kad trūksta aukščio (~0.5m) iki už 50m esančios miesto kanalizacijos savaiminiam nuotekų nuvedimui, tad reikės jas pompuoti. Gal kas susidūręs kaip tokie įrenginiai daromi?
Galvoju apie monolitinių žiedų šulinį, betonuotu dugnu. Nutepti jį iš vidaus bitumu ar kita hidroizoliacija ir įmesti fekalinį nuotekų siurblį.
Gal kas turi patarimų ar kitokių variantų?
Ačiū
Atsakyti

Sveiki, Robertai.

 

Į siurbline niekas jums jungtis tiesiogiai neleis, yra tinklai, tik į juos. 

 

Jūsų sklypas 0,5m žemesnis už siurblinės sklypo aukštį, kaip suprantu. Visiem kaip ir jūs, Robertai 0,5m gylio auksčiau iš jūsų pastato išeis kanalizacijos vamzdis. Šulinyje už jūsų sklypo, jis bus tinklų lygyje, ne auksčiau įšalo zonos. 

 

Siurblinė 5metrų gylio, priklausomai nuo vietovės parinkus. Kur dar galimas paaukštinimas - konusas.

Atsakyti

Paskaitykite www.vads.lt

Atsakyti