O kaip norėčiau naminio kefyro

mano vyras taip man sako

Nes nu tikrai man skanu kefyras parduotuvinis, bet jis neprilygsta tam kaimiskam....mes kaip su uosviu pradedam del jo spangt abu....tai vyras ir uosve ziuri kaip i ligonius

Laba diena merginos,
Tauskute kiek tu cia rasai, is sono galiu pasakyti Nuostabi esi mama, tokia ir islik!!!
Kas turite mamos, branginkite jas, mes visi su savo kaip sakant pribambasais...ir saunu, kai gali apkabinti..pasikalbeti...kad tavim rupinasi.....Man to labai truksta...
Oi, kazkaip as cia liudnai..sorry...
Zaliaskare jau kuri planus ka veiksi po naujako👍
Tute uz prasta miegojima🎈Tikuosiu po antales bus naktis puiki!!!
As tai miegojau kaip visada o.k. Vyras isplove vonios kambari, visur grindis, zodziu sutvarke namus, as snd kaip ponia 😊
Mes tai ruosim zveriena, dar pakepsim krevetes ( iki nuolaida snd, dickem), uzkandukai...torta vakar iskepiau...ir sampes 🍾Manau bus gerai...😊
Amber dziaugu, kad metai buvo puikus ir aciu uz palinkejimus!!!!
Mano sie metai irgi buvo geri, ispudingi- daug geru ivykiu, isvyku, kelioniu ir netiketa naujiena, Superine, kad laukiuosi....
Visom noriu palinketi sveikatos, lengvo gimdymo, sveikuciu, mazuciu leliuku, sklandaus maitinimo, Skanaus pieno mazyliam, ramiu nakteliu, o mamukam greit atsigauti Stiprybes visom!!!!! Buckis 😘
Liutukui, Kotrynai, Matui ir Sofijai augti, dziuginti tevelius!!!!!