Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

[quote=gyvaciute,2016 12 31, 15:16]

O kaip norėčiau naminio kefyro bigsmile.gif kaip skanu su keptomis bulvėmis bigsmile.gif Čia mėgsta gal iš kaimo tik kilę biggrin.gif biggrin.gif

mano vyras taip man sako biggrin.gif
Nes nu tikrai man skanu kefyras parduotuvinis, bet jis neprilygsta tam kaimiskam....mes kaip su uosviu pradedam del jo spangt abu....tai vyras ir uosve ziuri kaip i ligonius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2016 12 31, 17:27)
Sveikos sulaukem mes vakar savo dukrytes.viskas  vyko zaibisku greiciu.vos spejom su greituske iki ligonines maniau pagimdysiu namie.zodziu kai gridiu namo daugiau parashsiu

bigsmile.gif gerasssss Sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2016 12 31, 15:27)
Sveikos sulaukem mes vakar savo dukrytes.viskas  vyko zaibisku greiciu.vos spejom su greituske iki ligonines maniau pagimdysiu namie.zodziu kai gridiu namo daugiau parashsiu

Sveikinimai ir lauksim pasakojimo 4u.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 31, 17:28)
As statau uz sausio 13;) nu negali tik Laurynas svest gimtadieni su pakeltom veliavom:)))) turi gaut ta garbe ir brolis wub.gif

Niu čia jau būtų oho kaip gerai biggrin.gif
Atsakyti

Laba diena merginos, 

Tauskute kiek tu cia rasai, is sono galiu pasakyti Nuostabi esi mama, tokia ir islik!!!

Kas turite mamos, branginkite jas, mes visi su savo kaip sakant pribambasais...ir saunu, kai gali apkabinti..pasikalbeti...kad tavim rupinasi.....Man to labai truksta...

Oi, kazkaip as cia liudnai..sorry...

Zaliaskare jau kuri planus ka veiksi po naujako👍

Tute uz prasta miegojima🎈Tikuosiu po antales bus naktis puiki!!!:)

As tai miegojau kaip visada o.k. Vyras isplove vonios kambari, visur grindis, zodziu sutvarke namus, as snd kaip ponia 😊

Mes tai ruosim zveriena, dar pakepsim krevetes ( iki nuolaida snd, dickem), uzkandukai...torta vakar iskepiau...ir sampes 🍾Manau bus gerai...😊

Amber dziaugu, kad metai buvo puikus ir aciu uz palinkejimus!!!!

Mano sie metai irgi buvo geri, ispudingi- daug geru ivykiu, isvyku, kelioniu ir netiketa naujiena, Superine, kad laukiuosi....

Visom noriu palinketi  sveikatos, lengvo gimdymo, sveikuciu, mazuciu leliuku, sklandaus maitinimo, Skanaus pieno mazyliam, ramiu nakteliu, o mamukam greit atsigauti icon_smile.gifStiprybes visom!!!!! Buckis 😘

Liutukui, Kotrynai, Matui ir Sofijai augti, dziuginti tevelius!!!!!

Atsakyti

Ooo wow!! Sveikinimai su kasytem!! wub.gif wub.gif
Lauksim pasakojimo, itariu bus labai idomus thumbup.gif
Ir laukiam dar gi skaiciuku svorio ir ugio bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos sulaukem mes vakar savo dukrytes.viskas vyko zaibisku greiciu.vos spejom su greituske iki ligonines maniau pagimdysiu namie.zodziu kai gridiu namo daugiau parashsiu

Sveikinu!!!!!!!!!!!!!!

Saldaus miegelio ir skanaus pienuko!!!!👼💞

Atsakyti

Sveikinimai sulaukus slapukės! wub.gif lauksim dabar daugiau žinių iš tavęs, kai tik jausies geriau!
Atsakyti

Sveikinimai!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 31, 15:28)
As statau uz sausio 13;) nu negali tik Laurynas svest gimtadieni su pakeltom veliavom:)))) turi gaut ta garbe ir brolis wub.gif

Aš kaip tik - tik ne sausio 13 noriu, kad neprisikalbėčiau biggrin.gif , nu jei jau taip būtų, tai būtų, bet man ta diena nea, per daug emocijų kelia smile.gif Iš kitos pusės, Laisvės gynėjų diena, tai lyg ir nieko skamba... Jau kita karta, kitaip žiūri į tuos įvykius...
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2016 12 31, 16:27)

Valioooo!!! Slapuke atkeliavo!!! Su nekantrumu lauksim istorijos!!!

Musu liuc sian gerai numigo. Tai sulaksciau parden, padariau vel marmurines zele, pyrageliu su mesa, baltos misraines, tinginio... Vakarui uzkast uzteks smile.gif
Tuoj vaziuosim vaiku pasiimt smile.gif Sunus jau nebeuzkreciamas. Del dukrytes - neaisku... Rizikuojam kazkiek... bet sirdis stoja del jos liudesio... jau antra diena labai varkia, kaip namo nori...

Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2016 12 31, 17:27)

Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2016 12 31, 18:17)
Sveikinimai!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:

Aš kaip tik - tik ne sausio 13 noriu, kad neprisikalbėčiau biggrin.gif , nu jei jau taip būtų, tai būtų, bet man ta diena nea, per daug emocijų kelia smile.gif Iš kitos pusės, Laisvės gynėjų diena, tai lyg ir nieko skamba... Jau kita karta, kitaip žiūri į tuos įvykius...

Man tai jokio skirtumo data kokia svarbiausia kad viskas gerai būtų. smile.gif
Sūnus gimęs vasario 16d smile.gif niu gera diena visad laisva ne darbo diena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(varlius @ 2016 12 31, 18:24)
Valioooo!!! Slapuke atkeliavo!!! Su nekantrumu lauksim istorijos!!!

Musu liuc sian gerai numigo. Tai sulaksciau parden, padariau vel marmurines zele, pyrageliu su mesa, baltos misraines, tinginio... Vakarui uzkast uzteks smile.gif
Tuoj vaziuosim vaiku pasiimt smile.gif Sunus jau nebeuzkreciamas.  Del dukrytes - neaisku... Rizikuojam kazkiek... bet sirdis stoja del jos liudesio... jau antra diena labai varkia, kaip namo nori...

Manau tikrai liūtukas ne uzsikres mamytes pienuka geria ir jokios bacilos jo ne ims , jis druts liuts wub.gif
Atsakyti