QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 03, 01:18)
Butinai

o kaip gy ki taip

kelinta renkames ?
Papildyta:
net nezinau reikia ziureti pagal aplinkybes , siaip gyd nori kad viskas savaime viktu , tai plius minus 2sav ir duoda panesioti ilgiau, siaip kiek zinau pirma kartems dazniausiai ir buna kad pernesioja savaite ar dvi. as tai prasyciau kad skatintu gymdyti kad ne per nesioti
ir siandiena kalbejau su akusere sakau jai iki 22d. ne sikrapsto as is AK kojos ne iskelsiu tegu skatina ir viskas

tai ji taip smagiai pasijuoke is manes

sako tau skatinti tikrai nereiks

niu sakau paziuresim bert iki termino ir viskas sakau krapstom
tai juokesi is manes , pilvas kaba tarp klyno kaip pautai

sako skatinti

sake kad jai bus tokie pat sarremiai kaip vakar nelaukt ir vaziuot , trecias nestumas, gymdymas sako kaip raketa pagymdysi
Atrodo, kad mergos bus prikalbeje ir greit gimdysi.

na bent jau sausio sulaukei
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 03, 01:31)
Aš tą visą jau ištisas porą savaičių darau! Ir tėvam šunį dar einu vest kasdien! Ir laiptais į savo penktą aukštą skraidau po keliskart per dieną. Bet kažkaip apart tų kelių paruošiamųjų daugiau nieko. Ir taip jaučiu, kad sėdėsiu su tuo pilvu iki sausio vidurio. O jau taip nusibodo.

aš labai pavydžiu toms, kurios čia mėgaujasi nėštumu, man tai atvirai pasakysiu kančių didesnių dar gyvenime nebuvo. Nesutverta aš vaikus gaminti
Zinok, as pirma pernesiojau kazkur virs savaites, bet isvis nestumas buvo lengvas ir jokiu zenklu nebuvo net pernesiojus, o kai atejo ta lemtinga diena ir jei nebutu buve veiklos, kazkas psichologiskai suveike ir veikla pati nakti prasidejo
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 01 03, 01:50)
nu niekur tas kaklelis negiliai. Juk yra vaisingumo vertinimas pagal kaklelio minkštumą ir kietumą, bei ar jis praviras tam tikru ciklo metu. Nevaisingomis dienomis jis būna kietas ir uždaras. Tikrai pasiekiamas pirštais

Daugiau nežinau, nenaudojau natūralaus planavimo metodo
Tik dabar nėštumo metu, tai jau nereikėtų pačioms gal ieškoti kaklelio atsidarymo
Klausyk, brangioji, kaip ten kvepuot per saremius reik?

As kazkodel maniau, kad reik vienaip, o prisiskaiciau, kad kitaip.reiskias jau primirsau
Papildyta:
QUOTE(dynka @ 2017 01 03, 02:52)
Ir uz mane myztelkit, nes i Vilniu toloka

Snd pas gine buvau. Nieko gero nedare, tonus paklause, pilvas atitinka 36 sav., echo nedare tai lelytes svorio nezinau. O as tai jau turiu +12 kg.
Tyrimai visi geri, cholestazes irgi nera, sake kepenu fermentai idealus.
Siuncia darytis streptokoka, bet keista, kad nemokamai, kiek pasiskaiciau tai daugelis mokejot.
Paskui su dukruze i Akropoli nuvarem, pasipicinom, ta proga ir po pardes pasliauziojom, grizau issizergus
Dabar lyg ir bando pilvas paskaudent, ziuresim...
Su saunia ir streso nekeliancia TA. As abu kartus uz ta tyrima nemokejau.