Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 03, 00:15)
Nu va, dar ir prasidės veikla smile.gif

Neee... Būsiu rujojantis banginis dar dvi savaites garantuotai tongue.gif
Ryt ryte pas akušerę, bet ji nieko nepasakys, nes pagal spaudimo ir pilvo apimties pamatavimus nelabai ką ir galės biggrin.gif O vakare tikiuosi pakliūti pas ginę, tai ten jau gal ir mano kaklelį apžiūrės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 03 sausio 2017 - 00:27
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 02, 23:35)
anaso pavalgyk , sampano isgerk su sokoladu , i vonia nu varyk silta  smile.gif
Papildyta:

tu klausyk ne valgyk mums ryt dienai palik  biggrin.gif ne buk apzora  biggrin.gif  o bleatttt nuo guminuku tai tikrai rugstys ne kils  biggrin.gif  juk dar labiau kils  biggrin.gif  turiu pieno MUUUU atlek  biggrin.gif nereiks ir MIAUUUU biggrin.gif

Radau saldytuve kazkokio super kefyro, sakau gal sueis lotuliukas.gif
Man rugstys kyla tik gulint doh.gif Atsisedus fsio normalno buna thumbup.gif

QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 02, 23:47)
Aj sakyk kai sukiš ranką tai ir sužinosi kaip ten kas  biggrin.gif  manęs dar nė sykio nesodino ant tos kėdės, tai net neįsivaizduoju kaip ten ta apžiūra vyksta  ax.gif

Man jau antras nestumas, o as irgi dar nezinau kaip ten ta kakleli tikrina lotuliukas.gif Taip kad ramiai lotuliukas.gif Kai patikrins sakysi kad geriau ir butum nezinojus lotuliukas.gif

QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 03, 00:10)
Aha, rujojančio banginio šokis biggrin.gif

Jauciu net myztelejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas,
Sveikinimai naujai iskeptoms mamytems.Ramiu Jums nakteliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 02, 23:40)
Nu bl pro kur jis turi pralyst?? B sako 'nu mano juk ne pirštelio storio, ar tas kaklelis kitoj pusėj??' Vėl žvengiu, nes vistiek paaiškint negaliu, vistiek nežinau:D

Pasiekia ginius pirštais kaklelį biggrin.gif jei kaklelis minkštas, ir pralenda pro jį pirštelis - vadinas atsidarymas jau yr šioks toks. Nėštumui einant į pabaigą kaklelis tiesėja, minkštėja ir atsidarinėja. Tikiu kad tavo B ne pirštelio storio, bet dar reik ir atitinkamo ilgio lotuliukas.gif o jei ir ilgio užtenka, kai tavo kaklelis bus atidaręs tiek, kiek B turi storio, sėkmingai jau sarėmiausi biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau ar sauni tavo gimdymo istorija, Nerijabel, bet, kad greita - tai faktas smile.gif turbut net nespejai pajausti, kad vel tapai mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 03, 00:01)
Nu, myžtelsim vienan, kitan kraštan. Tskant, kad plytelės neatšoktų lotuliukas.gif

Ir uz mane myztelkit, nes i Vilniu toloka biggrin.gif

Snd pas gine buvau. Nieko gero nedare, tonus paklause, pilvas atitinka 36 sav., echo nedare tai lelytes svorio nezinau. O as tai jau turiu +12 kg.
Tyrimai visi geri, cholestazes irgi nera, sake kepenu fermentai idealus.
Siuncia darytis streptokoka, bet keista, kad nemokamai, kiek pasiskaiciau tai daugelis mokejot.

Paskui su dukruze i Akropoli nuvarem, pasipicinom, ta proga ir po pardes pasliauziojom, grizau issizergus biggrin.gif
Dabar lyg ir bando pilvas paskaudent, ziuresim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dynka: 03 sausio 2017 - 01:00
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 02, 21:29)
Nerijabel - nu kaip greit ir šauniai viskas, net ir su streptošūdu viskas puikiai! Pieno upių ir gero miegelio!
O aš rodaus savo ką tik pabaigtą darbelį kruopiukui, migduką  rolleyes.gif  mezgiau, siuvau pati, tik ausytes ir snukutį turėjau smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Fainas zuikis, tikras meilutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 03, 00:10)

lotuliukas.gif ne tas žodis. Aš šian eidama iš virtuvės vos įsipaišiau tarp šaldytuvo ir fotelio, o kelelis turėjo būt nutiestas link grakštaus šastėjimo į lovą skatinimo sumetimais. Šūūūdą... kai dėjaus į šaldytuvą visa romantika šiknon nuėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 02, 22:08)
Nerijabel Wow  bigsmile.gif Ziuriu cia pas mus treciakartes rekordus gimdymo musa thumbup.gif Nu tikrai pavydet tik galima  wub.gif

B baigineja WC, siandien tikrai bus baigta thumbup.gif
Ryt planas susitvarkyt, issiskalbt ir t.t..
Treciadieni susikrausiu tase jau (taip taip, ji pas mane dar net nepradeta kraut lotuliukas.gif), suruost dukra pas ExB tevus dar reik smile.gif
Na o ketvirtadieni uzvezam dukra pas senelius ir B i ligonine jau mane pristatys 11val  blink.gif

Mergos.. Sia savaite jau tuesiu lelyte  blink.gif  wub.gif
Isivaizduojat?  blink.gif Kazkokia pieva, as tai netikiu lotuliukas.gif

Turbut pati dar nelabai ir tiki wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 02, 22:40)
koks fainuolis wub.gif
Papildyta:
nu o as buvau sian pas savo gyd....tai nuramino ji mane gerai.Ji visiskai rami jog vaikuciui viskas ok.Bet taip jis bus i mazesne puse.Nes visada buvo i mazesne puse, bet kiekvieno vizito metu praporcingai paauges. Ir matavo ji mane visad su tuopaciu aparatu, o cia buvau ismatuota tik viena karta...ir taip islieka paklaida nemaza. jos skaiciavimu svoris gali but ir 3200 g ir 3800 g. Viska isziurejo, kad butu ramu, tai viskas issivyste  kaip turi buti ir tiesiog ramiai laukti gimtadienio.
Strepto.... neisaugo, viskas gerai tuo klausimu.
Bet grizau namo ir maudulenimai prasidejo pilvo apacioje tokie nelabai malonus...... blink.gif

Jei tokia svorio paklaida, tai cia viskas normaliai.as pati gimiau 2500 g, 39 sav.dabar nusiramink ir lauk, nestresuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 03, 01:10)

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 03, 01:18)
Butinai  biggrin.gif  o kaip gy ki taip biggrin.gif  kelinta renkames ? biggrin.gif
Papildyta:

net nezinau reikia ziureti pagal aplinkybes , siaip gyd nori kad viskas savaime viktu , tai plius minus 2sav ir duoda panesioti ilgiau, siaip kiek zinau pirma kartems dazniausiai ir buna kad pernesioja savaite ar dvi. as tai prasyciau kad skatintu gymdyti kad ne per nesioti  smile.gif
ir siandiena kalbejau su akusere sakau jai iki 22d. ne sikrapsto as is AK kojos ne iskelsiu tegu skatina ir viskas  biggrin.gif  tai ji taip smagiai pasijuoke is manes  biggrin.gif  sako tau skatinti tikrai nereiks  biggrin.gif niu sakau paziuresim bert iki termino ir viskas sakau krapstom  biggrin.gif
tai juokesi is manes , pilvas kaba tarp klyno kaip pautai  biggrin.gif  sako skatinti  biggrin.gif  sake kad jai bus tokie pat sarremiai kaip vakar nelaukt ir vaziuot , trecias nestumas, gymdymas sako kaip raketa pagymdysi  biggrin.gif

Atrodo, kad mergos bus prikalbeje ir greit gimdysi. biggrin.gif na bent jau sausio sulaukei
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 03, 01:31)
Aš tą visą jau ištisas porą savaičių darau! Ir tėvam šunį dar einu vest kasdien! Ir laiptais į savo penktą aukštą skraidau po keliskart per dieną. Bet kažkaip apart tų kelių paruošiamųjų daugiau nieko. Ir taip jaučiu, kad sėdėsiu su tuo pilvu iki sausio vidurio. O jau taip nusibodo.  unsure.gif  aš labai pavydžiu toms, kurios čia mėgaujasi nėštumu, man tai atvirai pasakysiu kančių didesnių dar gyvenime nebuvo. Nesutverta aš vaikus gaminti  unsure.gif

Zinok, as pirma pernesiojau kazkur virs savaites, bet isvis nestumas buvo lengvas ir jokiu zenklu nebuvo net pernesiojus, o kai atejo ta lemtinga diena ir jei nebutu buve veiklos, kazkas psichologiskai suveike ir veikla pati nakti prasidejo
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 01 03, 01:50)
nu niekur tas kaklelis negiliai. Juk yra vaisingumo vertinimas pagal kaklelio minkštumą ir kietumą, bei ar jis praviras tam tikru ciklo metu. Nevaisingomis dienomis jis būna kietas ir uždaras. Tikrai pasiekiamas pirštais  biggrin.gif Daugiau nežinau, nenaudojau natūralaus planavimo metodo smile.gif
Tik dabar nėštumo metu, tai jau nereikėtų pačioms gal ieškoti kaklelio atsidarymo  biggrin.gif

Klausyk, brangioji, kaip ten kvepuot per saremius reik? smile.gif As kazkodel maniau, kad reik vienaip, o prisiskaiciau, kad kitaip.reiskias jau primirsau
Papildyta:
QUOTE(dynka @ 2017 01 03, 02:52)
Ir uz mane myztelkit, nes i Vilniu toloka  biggrin.gif
Snd pas gine buvau. Nieko gero nedare, tonus paklause, pilvas atitinka 36  sav., echo nedare tai lelytes svorio nezinau. O as tai jau turiu +12 kg.
Tyrimai visi geri, cholestazes irgi nera, sake kepenu fermentai idealus.
Siuncia darytis streptokoka, bet keista, kad nemokamai, kiek pasiskaiciau tai daugelis mokejot.

Paskui su dukruze i Akropoli nuvarem, pasipicinom, ta proga ir po pardes pasliauziojom, grizau issizergus  biggrin.gif
Dabar lyg ir bando pilvas paskaudent, ziuresim...

Su saunia ir streso nekeliancia TA. As abu kartus uz ta tyrima nemokejau.
Atsakyti
Nu aš kaip ir sakiau, nemiegu blink.gif Kas dar? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti