Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Man ut golfai ir apatiniai bei termo rubai superiniai ypac merinukai :)antrus metus nesiojam nei susiguzavo nei suplyso bet mes pirkom parkas outlete reikes i maxe uzsuskti nemanau kad kaina skirsis
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 01 19, 09:03)
Geras, nė nebūčiau pagalvojus  bigsmile.gif

Tikrai taip smile.gif O dar kai nuolaidos būna ,visai super.Maikučių trumpomis rankovėmis kažkada buvo po 1-2 €,nes buvo nukainotos ir dar nuolaidą taikė.Užtaikiau netikėtai tada,bet mažai bebuvo kas man tiko,patiko.
Atsakyti
QUOTE(taina @ 2017 01 19, 09:43)
Ispirkti dabar jau. Rudeni pirkau.
Jei vietoj pirkti, tai tikrai geri UT.

Vadinasi labai greitai išpirko, nes rudens pabaigoje taip pat ieškojau. UT pirkdavom anksčiau storus, gaila, kad nebebūna tokių jau senokai.
Greit išaugo prancūzų golfus arba susitraukė po skalbimo biggrin.gif
Atsakyti
Na va super,kad ir pas mus kažko gero yra biggrin.gif

JMD ,o uniqlo vaikiški golfai man nelabai.Patys golfai pasivilkimui faini,bet kaklai kokie atvėpę be ryšio doh.gif kaklas plikas su golfu-nu kažkaip nei šis nei tas biggrin.gif bet medžiagytė faina,na dar reik jiems kaklus patobulint ir bus ok biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2017 01 18, 18:55)
Nesuprantu, Carters irgi nieko nerandu  hmm.gif  Negi nebėra ar nemoku ieškoti tų golfų

OSHKOSH žiūrėjai?Ne carters.Tik subranginti dabar.Buvo kažkada trumpam kaina po 3.50 ,bet nespėjo nupirkt,tai po 5 dol pirkau ax.gif
Ši komanda iš čia neperka.Ir iš Utenos neperka biggrin.gif Nepykit,kad šiek tiek nukrypstame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 01 19, 10:19)
Na va super,kad ir pas mus kažko gero yra  biggrin.gif

JMD  ,o uniqlo vaikiški golfai man nelabai.Patys golfai pasivilkimui faini,bet kaklai kokie atvėpę be ryšio doh.gif kaklas plikas su golfu-nu kažkaip nei šis nei tas  biggrin.gif bet medžiagytė faina,na dar reik jiems kaklus patobulint ir bus ok  biggrin.gif
Papildyta:

OSHKOSH žiūrėjai?Ne carters.Tik subranginti dabar.Buvo kažkada trumpam kaina po 3.50 ,bet nespėjo nupirkt,tai po 5 dol pirkau ax.gif
Ši komanda iš čia neperka.Ir iš Utenos neperka  biggrin.gif Nepykit,kad šiek tiek nukrypstame  4u.gif

Nežiūrėjau, kažkaip neužmačiau ax.gif Dėkui už informaciją, kažką vistiek surasiu, nors ir plonų būtų gerai 4u.gif
O storus pasirodo pirkdavome Spartoje. Va pas juos ir nebėra jų. Tai susimaišiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 19 sausio 2017 - 09:37
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(evuxiene @ 2017 01 18, 23:17)
Negi niekam nereikia <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.nordstromrack.com/shop/product/1796927?color=JET%20BLACK'>XL Timberland?</a> Man sazine neleidzia ismest is krepsio.</p></div></blockquote><p>nemesk dar ryt vaika ismatuosiu unsure.gif
</p>

Gerai, pasedesiu per nakti biggrin.gif

QUOTE(bakardi @ 2017 01 19, 09:01)
aš turiu krepšelyje, galiu išmesti, nusprendžiau,kad nereikai.

Ismeskit, perimsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 19 sausio 2017 - 09:31
QUOTE(linamog @ 2017 01 19, 09:30)
Gerai, pasedesiu per nakti biggrin.gif

hihihi.gif arba galit su Ciurlioniu pamainomis dirbti visą parą , gal ir nieko būtų bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
JCREW final sale prekems kai kurioms -60% nuolaida duoda smile.gif vaikisku striukiu yra smile.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 19 sausio 2017 - 09:46
oldnavy kiek trūksta iki free?

aciū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 01 19, 09:35)
hihihi.gif arba galit su Ciurlioniu pamainomis dirbti visą parą , gal ir nieko būtų  bigsmile.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 01 19, 10:46)
JCREW final sale prekems kai kurioms -60% nuolaida duoda smile.gif vaikisku striukiu yra smile.gif  4u.gif  ax.gif

Įmeskit nuorodą striukyčių, jeigu nesunku. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Trumpa
trumpa 2
trumpa3
trumpa4
su medinem sagom
Atsakyti