Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(XSaulute @ 2017 01 30, 19:42)
Vilnos negalima skalbti visai šaltam vandeny. Reikia 30-40C.

Baikit juokus, trumparankovi kasmyra ir lino-merino megztuka sugadinau su 30 laipsniu vandeniu... Pacius mylimiausius...
Atsakyti
Mergaites, parasiau Jums i pastuka del striukytes,bet negaunu atsakymo.Gal galite perziureti ir atsakyti, aciuuu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonele25 @ 2017 01 30, 19:54)
Mergaites, parasiau Jums i pastuka del striukytes,bet negaunu atsakymo.Gal galite perziureti ir atsakyti, aciuuu!  4u.gif

Rudaplauke macys perka, paziures ir atrasys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2017 01 30, 20:42)
Vilnos negalima skalbti visai šaltam vandeny. Reikia 30-40C. Man niekada niekas nesusitraukė, kašmyrus vakar skalbyklėj išskalbiau vilnos programa su Sonnet skalbikliu vilnai, tai ištraukiau puresnius negu buvo nauji  mirksiukas.gif O J.Crew merinukų turiu pirktų prieš 5-6 metus, jokių skylių nei viename neatsirado. Ir Lord&Taylor man labai patinka, ir Uniqlo geri. Didelio skirtumo tarp jų nematau. Baltų keletą turiu, tai jie jau turbūt po 20 skalbimų atlaikė ir nieko jiems nenutiko  smile.gif

As irgi esu paklausiusi jusu patarimo kazkada ir su Sonet skalbiu vilnos programoj charter kasmyrus ir jcrew merinukus ir viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 01 30, 17:39)
As jau bijojau prasitart kad plysta  biggrin.gif Sakys, boba kandziu uzsiveise  biggrin.gif Rimtai, man po maksimum kokiu metu devejimo jau gal trijuose jcrew merino megztukuose skyluciu atsiranda, ir tenka istrenkt
Zodziu, nors man ten viskas ir labai grazu, bet megztus daiktus pirkciau tik laaabai gera kaina.

Galvojau man vienai taip biggrin.gif o su ann taylor merino palaidinuke is viso rekordas, skyles-kaip grybai po lietaus verysad.gif kiti maziau, bet irgi tik ismetimui.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 01 30, 20:54)
Baikit juokus, trumparankovi kasmyra ir lino-merino megztuka sugadinau su 30 laipsniu vandeniu... Pacius mylimiausius...

Aš rimtai. Visad tik 30-40C skalbiu. Vaikų rūbelių iš ekologiškos merino vilnos jokiu būdu negalima skalbti šaltam vandeny ir dar blogiau - su ūkišku muilu, iškart susivels. Manau, viskas nuo skalbyklės ir skalbimo priemonių priklauso. Vyro merinukus iš GAP, šilkinius megztukus iš Polo irgi visada 30-40C vilnos programa skalbiu. Niekas nessitraukė ir nesusivėlė. Mirkyt vilnonių drabužių tai tikrai nereikia. Ir jokios chemijos dėmėms niekada nepilčiau.
Papildyta:
QUOTE(ylang @ 2017 01 30, 21:12)
Galvojau man vienai taip  biggrin.gif o su ann taylor merino palaidinuke is viso rekordas, skyles-kaip grybai po lietaus verysad.gif kiti maziau, bet irgi tik ismetimui.... unsure.gif

Kandis naikinkit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2017 01 30, 20:22)
Aš rimtai. Visad tik 30-40C skalbiu. Vaikų rūbelių iš ekologiškos merino vilnos jokiu būdu negalima skalbti šaltam vandeny ir dar blogiau - su ūkišku muilu, iškart susivels. Manau, viskas nuo skalbyklės ir skalbimo priemonių priklauso. Vyro merinukus iš GAP, šilkinius megztukus iš Polo irgi visada 30-40C vilnos programa skalbiu. Niekas nessitraukė ir nesusivėlė. Mirkyt vilnonių drabužių tai tikrai nereikia. Ir jokios chemijos dėmėms niekada nepilčiau.
Papildyta:

Aš esu spec dėmių valiklį vilnai ir kašmyrui iš The Laundress nusipirkus.
Ir tikrai, vaikų merino vilnos apatinius ant 40 laipsnių skalbiu ir apsukų jiems duodu tiek, kiek medvilnei, nieko. Tik va vieną merino vilnos kepurę esu sugadinus pastačius ant max apsukų.
Atsakyti
niekas nenorit S? striuke vos ne uz dyka smile.gif
https://www.nordstro.....olor=DK. BLUE
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
TALBOTS neblogos kainos

Paltas

Paltas

Puspaltis

Svarkelis

Kasmyro salikas

Paltas

Pukine striuke

Pukine parka
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2017 01 30, 19:22)
Papildyta:
Kandis naikinkit  tongue.gif

Ner nei vienos biggrin.gif
Atsakyti
Man buvo mistika, kai is skalbykles itraukdavau lyg sratais suvarpytus rubus. Pasirodo, bugne buvo uzstriges liemeneles lankelio gabaliukas ir draske drabuzius.
Atsakyti
Visas vilnas skalbiu vilnos programa... tfu tfu tfu... viskas ok
Atsakyti