Merginos, kokius ir kur perkat maudymukus, kas turite moteriskas figuras?

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 03, 07:49)
I baseina kai einu pirkau vientisa Adidas man rodos, o pliazui turiu VS, VIX bei H&M pernai nerealiai faina nusipirkau. Tai kazkaip jisai einamiausias.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 03, 07:49)
Jei vientisu dairotes, labai fainu yra Arena maudymuku. turi visokiu formuojanciu, liekninanciu ir pan. modeliu

QUOTE(spygliz @ 2017 02 03, 08:15)
I baseina kai einu pirkau vientisa Adidas man rodos, o pliazui turiu VS, VIX bei H&M pernai nerealiai faina nusipirkau. Tai kazkaip jisai einamiausias.
va va, butent VIX ir skirti moteriskoms figuroms

as i baseina pirkau sportini is SD. bet cia jei einu po treniruociu. jeigu einu gi pramogauti, tai esu labai grazu ir spalvinga isigijus is bostonpropper. jis vientisas ir krutine labai gerai laiko ir pats toks gerai aptraukiantis ten kur reik. su atskiru man nuo kalneliu vazinet nekazka

QUOTE(spygliz @ 2017 02 03, 07:30)
Man isvis balerinkos taip negraziai atrodo. Gal tik keleta kartu esu moteru macius kurioms tiko mano akimis. O dar tas MK zenklas 

man tai irgi balerinos turbūt patys baisiausi batai, su jomis net ir pačios dailiausios kojos kaip kaladės atrodo

Bet visgi yra ir gražiai atrodančių, kažkada esu pirkus smailianoses balerines iš yoox, tai jos labai dailiai ant kojos atrodo. Smaili nosytė matyt kažkaip "ištempia" proporcijas ir nepadaro kaladės efekto

Deginimuisi ieskau, ne vientiso..

Smailianoses kitas reikalas bet ir tas smailumas turi but atitinkamas. Kartais ir jis negelbeja

QUOTE(spygliz @ 2017 02 03, 07:30)
Man isvis balerinkos taip negraziai atrodo. Gal tik keleta kartu esu moteru macius kurioms tiko mano akimis. O dar tas MK zenklas 

tikra tiesa. ir kas tas nesamones sugalvojo. jokio koju grakstumo nelieka. na nors keliu cm pakulne ir tai visai kitas vaizdas.
[quote=ciurlionis,2017 02 02, 19:51]
labai aciu
junkites prie CRAZY8 turim -25% koduka
HANES labai laukiu su -$15 nuo 75 papildoma nuolaida
dar turit CRazy8 koduka -25% ?
labai aciu

junkites prie CRAZY8 turim -25% koduka
HANES labai laukiu su -$15 nuo 75 papildoma nuolaida
dar turit CRazy8 koduka -25% ?
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 02 03, 10:13)
<p>Sveikos
Gal galit priminti, kokius puodelius-termosus perkat? Kad arbata/kava kurį laiką išliktų šilta ir būtų galima nešiotis, nedideli tokie. Niekaip neatsimenu firmos
Arba gal galite čia, vietoje, kažką rekomenduoti, bet neskubu, tai galiu ir siųstis.</p>

Gal Contigo turit omeny?