Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2017 02 05, 19:55)
Man mano gydytoja liepe ta zelatina kibirais varyt. Tik as siek tiek persisportavau. Tai man priezastis kike kita biggrin.gif

Tarkim man ji nesustingdyta o tas birzgalas tai labai slykstu. Nebent um dzyn. As tarkim esu su fantazija ir britkumas mano auksciausio lygio biggrin.gif

Nu ir man fu slykstus.. Toks kvapas tvarto ragu ir kanopu- kad nzn.. biggrin.gif O taip reiktu pavartot.. kazkuo reikia uzmaskuot- gal vyne kokiam brinkint lotuliukas.gif
Atsakyti
kokie faini želatina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 05, 20:55)
Man mano gydytoja liepe ta zelatina kibirais varyt. Tik as siek tiek persisportavau. Tai man priezastis kike kita biggrin.gif

Tarkim man ji nesustingdyta o tas birzgalas tai labai slykstu. Nebent um dzyn. As tarkim esu su fantazija ir britkumas mano auksciausio lygio biggrin.gif

Mano fantazija irgi laki;) bet as dar silto vandenuko ipildavau ir ismaukdavau ;)
O zelatinos yra maksimoje pirkite geltona ta pakeli;)
Tik kaip nergaites minejo pirkit rupia persvenciamame pakelyje einu ir as snd uzsimerksiu;)
Atsakyti
QUOTE(famille @ 2017 02 05, 18:42)
Ieškau mėsos, daržovių ... pjaustymo lentelių su stovu. Gal žinot kur pigiau galima rasti?

ir pas mus visokių jų yra,kažin ar apsimoka siųstis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2017 02 05, 21:13)
Nu ir man fu slykstus.. Toks kvapas tvarto ragu ir kanopu- kad nzn.. biggrin.gif  O taip reiktu pavartot.. kazkuo reikia uzmaskuot- gal vyne kokiam brinkint lotuliukas.gif

Tik matai reikia ant tuscio skrandzio ir is ryto;) idomu kaip i darba vaziuot reiktu ? O vyne savaitgali gal ir nieko ideja ;) gal pabandykit gal cittinos zieveles ir citrinos kokios isimesti;)
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2017 02 05, 20:18)
Tik matai reikia ant tuscio skrandzio ir is ryto;) idomu kaip i darba vaziuot reiktu ? O vyne savaitgali gal ir nieko ideja ;) gal pabandykit gal cittinos zieveles ir citrinos kokios isimesti;)

As tai darausi zele. Kitaip tai man jazzzmarijjja, purto nuo minties net biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2017 02 05, 20:18)

Na taip-su vynu savaitgalio variantas biggrin.gif o kasdienai galva pasukt reik, nes db nusipirkus i ja tik ziuriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2017 02 05, 20:13)
Nu ir man fu slykstus.. Toks kvapas tvarto ragu ir kanopu- kad nzn.. biggrin.gif  O taip reiktu pavartot.. kazkuo reikia uzmaskuot- gal vyne kokiam brinkint lotuliukas.gif

Arba sampane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2017 02 05, 20:21)
Na taip-su vynu savaitgalio variantas biggrin.gif o kasdienai galva pasukt reik, nes db nusipirkus  i ja tik ziuriu unsure.gif

As turiu vysniu uogienes. Ji tokia skysta tai atskiedziu su vandeniu ir ta zelatin aistirpinu. Turiu tokia alaus taure 0,25 litro. Tai cia mano normike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2017 02 05, 20:22)
Arba sampane lotuliukas.gif

lotuliukas.giflotuliukas.giflotuliukas.gif Lauktume 200 -simtines dozes kasdien lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 02 05, 20:35)
As turiu vysniu uogienes. Ji tokia skysta tai atskiedziu su vandeniu ir ta zelatin aistirpinu. Turiu tokia alaus taure 0,25 litro. Tai cia mano normike biggrin.gif

Nu bandysiu jusles apgauti.. Nors jau geriu farmacinius - ir jauciu pagerejima.. ax.gif
Atsakyti

Radau ta recepta, tik aisku ne sampano biggrin.gif cia kur mergaites rase 4u.gif
http://www.ziniusvet...ptas-sanariams/
Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2017 02 05, 20:37)
lotuliukas.giflotuliukas.giflotuliukas.gif Lauktume 200 -simtines dozes kasdien lotuliukas.gif
Papildyta:

Nu bandysiu jusles apgauti.. Nors jau geriu farmacinius - ir jauciu pagerejima.. ax.gif

Kokius geriat? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babilone: 05 vasario 2017 - 20:39
QUOTE(babilone @ 2017 02 05, 20:38)
Kokius geriat? ax.gif

Na prie sanario chondromaliacijos realiai reikia naudoti gliukozamina su choindroitinu, ir plius kologenas,- tai pasiemiau GEMZE ir Bio-Glucosamine MEGA (Pharma Nord).. ax.gif

Na ir kad butu dar labiau linksmos kojytes reik imt Melissas smile.gif Nu laabai grazios ir patogios- aciu komandai, dairausi dar rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 05 vasario 2017 - 21:00