Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

RL 30%, nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
https://www.nordstro...715?color=BLACK
Vince Camuto striukyte L
http://shop.nordstro...shioncolor=SAND
Steve Madden Hooded jacket
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angel dreams: 18 vasario 2017 - 14:43
Turiu klausimų biggrin.gif Jei žmogeliukas į šį pasaulį ateis gegužės vidury, tai žiemai kombinezoną jau reiks žiūrėt 6 arba 9 mėn. Kokius jūs ten perkat geriausius? Columbia? Ir į ką žiūrint orientuotis, kad būtų šiltas? Kur ieškot?
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2017 02 18, 14:09)
Turiu klausimų  biggrin.gif  Jei žmogeliukas į šį pasaulį ateis gegužės vidury, tai žiemai kombinezoną jau reiks žiūrėt 6 arba 9 mėn. Kokius jūs ten perkat geriausius? Columbia? Ir į ką žiūrint orientuotis, kad būtų šiltas? Kur ieškot?

Pas mus ta pati situacija smile.gif giminej zmoguti turesim geguze smile.gif tai ziurim 9 men ir columbia, man patinka, kad jo kojytes ir rankytes uzsilenkia ir lengvas. Man asmeniskai su dukra columbia vesoki buvo, bet jai jau vaiksciojanciai pirkau, o cia zmogutis vis viena dar gules, pavasariop-sedes, tai vis viena dar klosis kazkuo smile.gif tik kainu normaliu niekur nematau. O po 50 eur ir MM pilna...
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2017 02 18, 17:09)
Turiu klausimų  biggrin.gif  Jei žmogeliukas į šį pasaulį ateis gegužės vidury, tai žiemai kombinezoną jau reiks žiūrėt 6 arba 9 mėn. Kokius jūs ten perkat geriausius? Columbia? Ir į ką žiūrint orientuotis, kad būtų šiltas? Kur ieškot?

As geguzinukui pirkau Columbia vientisa 12-18 men dydi. Pirma ziema gulejo vezime su uzlenktais galais ( be batu), o dabar 1.5 metu varo su tuo paciu kombiu- puikus sprendimas ir dar puikesnis kombinzonas 4u.gif
Atsakyti
pirkčiau ne mažesnį, nei 12 mėn. vaikai skirtingai auga ir 9 gali būti jau mažas smile.gif

QUOTE(Spyglelis @ 2017 02 18, 15:36)
As geguzinukui pirkau Columbia vientisa 12-18 men dydi. Pirma ziema gulejo vezime su uzlenktais galais ( be batu), o dabar 1.5 metu varo su tuo paciu kombiu- puikus sprendimas ir dar puikesnis kombinzonas  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 02 18, 13:35)

Turim laisvus odinius MK loaferius
vartotojo įkelta nuotrauka

labai grazus sie batukai wub.gif griebkit kam tinka dydis wub.gif maniau bus kieti, bet pakankamai minksti, neisbandziau dar, bet atrodo bus patogus wub.gif

Nes kitaip as susigundysiu siai spalvai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux: 18 vasario 2017 - 16:10
QUOTE(Kristi05 @ 2017 02 18, 16:51)
pirkčiau ne mažesnį, nei 12 mėn. vaikai skirtingai auga ir 9 gali būti jau mažas smile.gif

Vaikas vaikui nelygu ;) dukrai 12 men uzteko ilgam, o dabar sunui pirkus buvau 6 men dydzio (spali gimes) o dabar jau per mazas, nes 4 men o ugis 75 cm 😄
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2017 02 18, 16:09)
labai grazus sie batukai  wub.gif  griebkit kam tinka dydis  wub.gif maniau bus kieti, bet pakankamai minksti, neisbandziau dar, bet atrodo bus patogus  wub.gif

Nes kitaip as susigundysiu siai spalvai  biggrin.gif

o kaip dydis? ar atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2017 02 18, 16:09)
labai grazus sie batukai  wub.gif  griebkit kam tinka dydis  wub.gif maniau bus kieti, bet pakankamai minksti, neisbandziau dar, bet atrodo bus patogus  wub.gif

Nes kitaip as susigundysiu siai spalvai  biggrin.gif

As giliai nustebusi, kad niekam nereikia, nes tokiu modeliu MK uz dvigubas kainas visos graibste puslapy unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 02 18, 16:14)
As giliai nustebusi, kad niekam nereikia, nes tokiu modeliu MK uz dvigubas kainas visos graibste puslapy unsure.gif

dydis ar atitinka,ar padidintas?
Atsakyti
QUOTE(angel dreams @ 2017 02 18, 16:18)
dydis ar atitinka,ar padidintas?

as turiu 9 su 39, tai gal uztektu is 8,5 ;)
jeigu niekas neimsit, teks man nupirkti biggrin.gif pagailekit mano pinigines biggrin.gif
Atsakyti