Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linakaranda @ 2017 02 18, 21:32)
Tai kad Lietuvoje 2X nesioju arba 16-18. O Jav pirkau XL ir 14. Ir paskendau. Viena paguoda kad JAV buciau kūda pakankamai:)))

Koki brenda pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 18, 19:32)
Nerealus jis ir man  wub.gif  ir kaina puiki  wub.gif
Gaila, kad dydis ne 00  biggrin.gif

Duu gautusi, tai dar nerealiau uz tokia kaina biggrin.gif

QUOTE(linakaranda @ 2017 02 18, 21:32)
Tai kad Lietuvoje 2X nesioju arba 16-18. O Jav pirkau XL ir 14. Ir paskendau. Viena paguoda kad JAV buciau kūda pakankamai:)))

Cia LT dydziai man kosmosas. Kazkada nuejau i Zara tai XL maike pirkau ir mazesnes nenorejau nors zaroj dazniausiai vaiku skyriuj apsiperku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 02 18, 22:31)
Tax yra, free ship nuo 25$

O kiek taxai? (urban decay)
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 02 18, 21:33)
Koki brenda pirkote?

Vyrui TH striuke XXL, nors Lietuvoje XXXL perku.
Sau Halogen pilka megzta suknele is Nordstrom
Dzinsus JEN 7 14 ismiera.
Batus Froco Varto lyg taip ant pado parasyta is nordstrom

O anksciau sau ir vyrui Timberlandus tai per mazus paemiau nors pagal ju lentele pirkau.
Na nieko. Mokinuos dar:)
Bet dviem daiktais esu patenkinta žiauriai. Seniau pirkau Rudsak ir Columbia striukes XL. Tai kaip man pasiutos. Jos atperka viska.
Aciu už tai kad atsakete i mano zinute. Bandysiu toliau. Su laiku tikiuosi išmoksiu. Na gal kitas prekes pataikiau kurios kelyje.
Atsakyti
Kaip sekasi iherb rinkti? Tuoj off baigsis, jei dar nesibaige
Atsakyti
Bet tai rimtai, kas per nesamone su LT dydziais. Paskutini karta soka gavau, kai striuke esprite matavaus, o diena pries tai buvau internete uzsakius ir susinervinau, kad netiks, bet tiko. O LT pardej dviem dydziais (ne visai tas rubas, bet vis tiek) buvo dviem dydziais didesnis blink.gif
Tai pvz kaip jaunimui savo dydzius vertinti? unsure.gif Taip ir depresija galima isivaryti.

____

O macys pirks tik musu laiku paryciais? 4u.gif Rudaplauke, gal skaitot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 18 vasario 2017 - 22:23
Tai ar parinktumėte iš http://www.allcosmeticswholesale.com/ ?
Atsakyti

kaip nesiojasi medziaga rayon, ar gerai kaip ji 100 proc ar geriau, kad maisyta\\/

Atsakyti
QUOTE(Korliuxxx @ 2017 02 18, 17:24)
13m. ugis 165cm. turbut labiau i ranku ilgi reikia ziuret, maniskes ranku ilgi 63cm.

maniškė 160cm., tai turėtų tikti, ačiū 😉
QUOTE(linamog @ 2017 02 18, 17:27)

Ačiū 😉👍
Atsakyti
[quote=Žalia Rūta,2017 02 18, 22:22]
Bet tai rimtai, kas per nesamone su LT dydziais. Paskutini karta soka gavau, kai striuke esprite matavaus, o diena pries tai buvau internete uzsakius ir susinervinau, kad netiks, bet tiko. O LT pardej dviem dydziais (ne visai tas rubas, bet vis tiek) buvo dviem dydziais didesnis blink.gif
Tai pvz kaip jaunimui savo dydzius vertinti? unsure.gif Taip ir depresija galima isivaryti.

Žinokite aš nejaunimas. Bet senai depresija įsivariau. Nebeinu i pardes Lietuvoje, nes nuotaika sugadina pilnai. Nera visai pasirinkimo o jei kas padoresnio, tai neitelpu:(
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2017 02 18, 21:44)
O kiek taxai? (urban decay)

7,4%
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2017 02 18, 21:09)
Rapoja bet kainu skirtumas is pc psl ir skinstore

PH kiekiai skirtingi-skirtingos kainos.Skinstore IMBACK kodas - 25% Off
Atsakyti