Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(krista08 @ 2017 03 03, 10:11)
Justarm, gal ir mums naujienų turit?  4u.gif

Turiu mirksiukas.gif Gautos įv. miestų 492 dėžės. Į paštą siuntiniai keliaus pirmadienį, vietinis dalinimas vakare ir rytoj 4u.gif
Atsakyti
Gauta Vilniaus 512 dėžutė 4u.gif
Kieno patvirtinti mokėjimai, pakvietimai išsiųsti.
Šiandien laukiu atvykstant iki 20 val., šį savaitgalį deja, dalybų nebus.
Atsakyti
QUOTE(Zimute @ 2017 03 03, 10:30)
Ar REEBOK nuo raudonos kainos -40%?  4u.gif

nezinau apie kokia preke konkreciai klausiate,bet is sios nuorodos prekems tikrai bus -40%
http://www.reebok.co...amp;cm_mmca1=US
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 03 03, 09:46)
Man mama padovanojo  rolleyes.gif  bet ten didelis lagaminas, ne kuprine. Pirko tikrai Lietuvoj, nes internetu neperka, kiek mokejo neisivaizduoju.

Pries gerus 5 metus RIMI pardese juos galima buvo pirkti su nuolaida surinkus tam tikra kieki lipduku. Man atrodo 50-70% nuolaida buvo. Tai pats didziausias lagaminas kainavo tuomet kazkas 400Lt,(drauge pries metus toki pirko Ispanijoje uz 280eur) o tokie nedideli po 200Lt.
Atsakyti
ANN TAYLOR -40% nedaug truksta

https://www.anntaylo...p;prodId=418744
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2017 03 02, 17:58)

Mergaitės, kas perkat rankines. Galir durni klausimai, bet prašė paklausti dukra.
Jos originalios iš čia?
Jos būna su čekiu? Čia dėl garantijos klausia.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 03 03, 10:55)
Mergaitės, kas perkat rankines. Galir durni klausimai, bet prašė paklausti dukra.
Jos originalios iš čia?
Jos būna su čekiu? Čia dėl garantijos klausia.

ačiū 4u.gif

Rankines originalios, bet kazi ar su kokiu uzs esat gave ceki smile.gif ypac kai tai internetinis pirkimas ir vienoje saskaitoje ne tik 1 rankine smile.gif Ir kazi ar USA garantija galioja Europoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 03 kovo 2017 - 11:59
QUOTE(ellinga @ 2017 03 03, 12:59)
Rankines originalios, bet kazi ar su kokiu uzs esat gave ceki smile.gif ypac kai tai internetinis pirkimas ir vienoje saskaitoje ne tik 1 rankine smile.gif Ir kazi ar USA garantija galioja Europoje

Na aš jai lygiai tą patį atsakiau, ale paklausiau dar dėl šventos ramybės smile.gif Ačiū
Atsakyti
Dekui mergytes uz siuntinuka 4u.gif Jus kaip visada greitos ir malonios, smagu apsipirkineti smile.gif
Ir Aciu Sandrixxx 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute111 @ 2017 03 03, 12:07)
Dekui mergytes uz siuntinuka  4u.gif  Jus kaip visada greitos ir malonios, smagu apsipirkineti  smile.gif
Ir Aciu Sandrixxx  4u.gif

Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2017 03 03, 13:27)
Pries gerus 5 metus RIMI pardese juos galima buvo pirkti su nuolaida surinkus tam tikra kieki lipduku. Man atrodo 50-70% nuolaida buvo. Tai pats didziausias lagaminas kainavo tuomet kazkas 400Lt,(drauge pries metus toki pirko Ispanijoje uz 280eur) o tokie nedideli po 200Lt.

Rimi su lipdukai buvo WENGER- turim didelius, mazus ir kuprines-labai patenkinti 4u.gif
Atsakyti
Turite dar Selmą?
https://www.nordstro...881?color=BLACK
Atsakyti