Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gervuoge @ 2017 03 16, 14:10)
Tai niekam nereikia ?  unsure.gif

Ann Taylor L dydis (nemažinta) 44 eur.
vartotojo įkelta nuotrauka

O kokios apimties krūtinei tinkama ji? 4u.gif
O apykaklė su kristaliukais ar žvyneliais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 16 kovo 2017 - 20:11
Merginos, o tos Faux Leather leggings, AT, kur čia labai jau visos turite smile.gif - jos normalaus ilgio,ar iki kauliukų, kaip ant manekenės kojų?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 03 16, 21:16)
Merginos, o tos Faux Leather leggings, AT, kur čia labai jau visos turite smile.gif - jos normalaus ilgio,ar iki kauliukų, kaip ant manekenės kojų?
4u.gif

Mano ūgis 164 cm, man iki kulniukų, gal vos žemiau.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 03 16, 20:18)
Mano ūgis 164 cm, man iki kulniukų, gal vos žemiau.

Ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
ACIU labai visom atsakiusiom del spalvos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 03 16, 20:16)
4u.gif

Turiu 6 dydi, jei kam reikia 😉
Atsakyti
Parduodu ax.gif 4u.gif

Nauja vyriska Ralph Lauren maikute, dydis L (manau bent puse dydzio didinta). Kaina 15 EUR
Nauja Free people suknele, su apatinuku, dydis XS (dydi atitinka). Kaina 32 EUR
Naujas Ann Taylor megztukas, dydis XS (dydis atitinka). 100 proc merino vilna. Kaina 17 EUR
Naujas J. Crew Factory sijonas. Dydis PETITE 4. Liemuo 34 cm, ilgis 70 cm. Kaina 10 EUR

MANO ISPARDUOTUVE smile.gif
Atsakyti
Gal kas norite perimti sios sukneles L dydzio skaiciukus 4u.gif pirkta siandien uz 48$

https://www.anntaylo...p;prodId=419062
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 16 kovo 2017 - 21:25
Mergaitės, gal esate atradę kažką efektyvaus nuo pigmentiniu dėmių veidui. Baisu vasaros laukti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuke: 16 kovo 2017 - 21:52
QUOTE(tuke @ 2017 03 16, 21:43)
Mergaitės, gal esate atradę kažką efektyvaus nuo pigmentiniu dėmių veidui. Baisu vasaros laukti unsure.gif

as ka esu naudojusi man niekas nepadeda,kaip jos yra taip yra smile.gif

HAUTELOOK/NORDSTROM RACK nedaug truksta
Atsakyti
QUOTE(tuke @ 2017 03 16, 18:43)

aš tokią priemonę turiu. Kažkas temoje parekomendavo. Kadangi pas mane ant veido tik kelios ryškios dėmės, tai tepu tik jas. Galiu pasakyti, kad vienos nebesimato, kitą dar tepu. Kiek naudojau įvairių priemonių, ši veiksmingiausia. Aišku stebuklo nėra, bet man padeda ir kaina nedidelė

http://www.neotericc...skin-lightener/
Atsakyti
QUOTE(tuke @ 2017 03 16, 20:43)

Vasara reikia naudoti ne priemones nuo demiu, o labai gera krema su SPF. Demes naikinti tamsiuoju laikotarpiu
Atsakyti