Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(micefee @ 2018 07 19, 11:07)
Na taip, sausos pažastys svarbiau nei krūties vėžys ar smegenų degeneracija, Alzheimeris...

Pritariu.
O apsistabdyti prakaitavimą natūraliai iš vidaus išties galima. Tereikia bent nuo pavasario sėdėti pagrinde ant augalinio maisto per visą vasarą ir bus super rezultatas. Arba bent jau reguliarų organizmo valymą darytis.
Papildyta:
QUOTE(Elena_Elena @ 2018 07 19, 11:49)
Gal galite pasidalinti kokį konkrečiai naudojote? Įdomu ir vaikams, ir suaugusiems smile.gif

šį https://www.iherb.co...74?rcode=JAK307
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2018 07 19, 12:07)
Na taip, sausos pažastys svarbiau nei krūties vėžys ar smegenų degeneracija, Alzheimeris...

Manau, kad yra tarpinis variantas - sausos pazastys ir gera dezodoranto sudetis, pvz. Real Purity https://iherb.co/437NnGPq
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2018 07 19, 12:13)
Manau, kad yra tarpinis variantas  - sausos pazastys ir gera dezodoranto sudetis, pvz. Real Purity https://iherb.co/437NnGPq

Na čia ne tarpinis variantas... Čia tiesiog dezodorantas. Ir jis tikrai geras. Tik prakaitavimo nestabdo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2018 07 19, 15:21)
Na čia ne tarpinis variantas... Čia tiesiog dezodorantas. Ir jis tikrai geras. Tik prakaitavimo nestabdo... smile.gif

Dar ir kaip stabdo, su juo visada mano pazastys sausos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2018 07 19, 14:57)
Dar ir kaip stabdo, su juo visada mano pazastys sausos smile.gif

Jei jums stabdo, o kažkam nestabdo, bendra reziume, kad nestabdo.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 07 19, 15:30)
Jei jums stabdo, o kažkam nestabdo, bendra reziume, kad nestabdo.

Kažkokia keista ta mūsų mama biggrin.gif , jai poveikis visada atvirkščias būna nei kitiems lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne tik mamai stabdo, aš labai gausiai prakaituojanti, bet Purity ir man stebuklas, kuris tikrai stabdo prakaitavimą. smile.gif
Atsakyti
Jeeez, labai puiku jei jis jums stabdo (?) prakaitavimą. Nežinau, kas tokio natūralaus dezodoranto sudėty turėtų būti, kad blokuotų prakaito liaukas? biggrin.gif Gal tiesiog mažiau judat ir dėl to mažiau prakaituojat? Aš darbe sėdėdama prie kompo irgi neprakaituoju, bet bėgiojant prakaitas upeliais iš visur teka. biggrin.gif Pažastų taip pat. Kad nesmirda - faktas.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2018 07 19, 16:34)
Kažkokia keista ta mūsų mama  biggrin.gif , jai poveikis  visada atvirkščias būna nei kitiems  lotuliukas.gif

Nematau, ko cia zvengti smile.gif Jeigu jums dezikas nepatiko (dar neaisku ar bandet), tai nereiskia, kad as kazkokia keista, nes jis man patiko ir veikia smile.gif Paskaitykit atsiliepimus, ten dar 606 keisti zmones, kuriems jis patiko.
Atsakyti

Man labai patiko, tik labai keista kad jums prakaito liaukas uzblokuoja. 

Atsakyti
net sudėtį pažiūrėjau. Tikrai, labai smalsu, kuri sudedamoji dalis blokuoja prakaito liaukas smile.gif
Atsakyti
Mano drauge irgi pabrėžė , kad jai SAUSOS pažastys naudojant būtent tą dezodorantą rolleyes.gif 4u.gif
Man asmeniškai nestabdo prakaitavimo unsure.gif
Atsakyti