Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(ra2ga @ 2018 08 03, 18:28)
namie pavyko susirasyti. irgi dariau kopijas, siunciau uzsakymo Nr.
parase, kad per 24 val.sutvarkys.
Atejo i el.pasta pranesimas, kad isiusta. ziuriu gi didesne suma.... vel susirasiau... tipo nesijaudinkit pinigai bus nuimti mazesni. o tai kaip su muitine bus.... nu zodziu....

į paštą atnaujinto negavau, bet iherbo tinklapyje viskas ok, pataisyta. gal pataisė?
Atsakyti
Ikelkit nuoroda prekiu su shiping saver🎈
Atsakyti

Ingredd, nuoroda cia https://www.iherb.co...ue&rcode=QNL824

Gavau šiandien pirmąjį davo siuntinį, bet ne 16 d., o 25. Ar ir jum taip būna, kas vėlesni užsakyma pasiekia greičiau?
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2018 08 06, 10:14)
į paštą atnaujinto negavau, bet iherbo tinklapyje viskas ok, pataisyta. gal pataisė?

ne, nepataise. susirasynejau, o jui atsakymas - sorry ir bla bla bla.... gali suteikti 5 dol kompensacija kitam apsipirkimui, dar pasiule sumoketi 25 proc. muito.
Ar kam buvo taip, kad 25 proc. muito iherb sumoketu?
kaip viskas vyksta? jauciu niekas pinigu i banko saskaita neperves, o tiesiog irgi apsiperkant bus nuolaida. ar taip?

Pasitaisau.
siandien pataisyta, bet jeigu paspaudziu "atspausdinti" variantas kai muitine praso su nuoroda, tai ten didesnes kainos. del banko nezinau kiek nuskaiciavo, tuoj paziuresiu
Papildyta:
banke nuimta pagal didesne suma
Papildyta:
dar pakoreguoju smile.gif

spasdinimo versijoj bendra suma didele, bet susumavus prekiu suma - mazesne.
bet pinigai banke nuimti didesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 06 rugpjūčio 2018 - 12:31
QUOTE(ra2ga @ 2018 08 06, 13:23)
ne, nepataise. susirasynejau, o jui atsakymas - sorry ir bla bla bla.... gali suteikti 5 dol kompensacija kitam apsipirkimui, dar pasiule sumoketi 25 proc. muito.
kaip viskas vyksta? jauciu niekas pinigu i banko saskaita neperves, o tiesiog irgi apsiperkant bus nuolaida. ar taip?

man siūlė tą kompensaciją, atsisakiau, bet manau, kad pinigais turėtų mokėti
Papildyta:
QUOTE(ra2ga @ 2018 08 06, 13:42)
siandien pataisyta, bet jeigu paspaudziu "atspausdinti" variantas kai muitine praso su nuoroda, tai ten didesnes kainos. del banko nezinau kiek nuskaiciavo, tuoj paziuresiu
Papildyta:
Papildyta:

muitinei tiks ekrano kopija, nebūtinai 'atspausdinti'. o pinigus rezervavo didesnę, po to nuėmė rezervaciją, ir vėl uždėjo mažesnei sumai.
Atsakyti
Prieš kelias dienas iš aš bandžiau susirašyti online su iHerbo pagalba, bet gal užtaikiau ant tokio konsultanto, kad nieko gero man nesigavo. Nusiunčiau printscreenus, kad man rodo nemokamą siuntimą, o kai bandau apmokėti, iškart pakyla beveik iki 3€, tai užsispyręs įrodinėjo, kad nemokamas siuntimas įmanomas tik perkant už 40$ unsure.gif
Bet šiandien prisijungiau, ir žiūriu, jau susitvarkė - "nebešokinėja" tas mokestis mirksiukas.gif

O dar kaip tik atsirado pagaliau prekyboje gerieji Source Naturals multivitaminai vaikams (laukiau jų jau gal pusmetį - kažkodėl vis nebuvo), tai nieko nelaukusi ir apsipirkau.
Ir Holika Holika alijošiaus gelis su tebegaliojančia 10% nuolaida ramiai tilpo smile.gif
Atsakyti
Mano krepšys su muilais, siuntimas nemokamas, bet pavyko tik iš 3 karto sumokėt nemokamai biggrin.gif https://www.iherb.co...mp;rcode=LST921
Gal čia toks žaidimas, kad nepastebėsi ir brangiau sumokėsi. Susigundžiau, nes 6 muilai tik 9 eurai gaunas.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 08 06, 13:42)

Pasitaisau.
Papildyta:
Papildyta:

siandien grazino skirtuma i banka.
db teks laukti laisko is muitines, nes garantuotai issiunte su lipduku didesnem kainom.
nervu tik apturejau smile.gif
Atsakyti
Vakar gavau 2 siuntinukus 07.22 dienos užsakymai siuntinukas 1 ir siuntinukas 2
Iš naujo tik La Tourangelle, Sesame Oil, viskas kita kartuojama. ax.gif
Atsakyti
as gavau su nemokamu
siunta 1 - kaip reikia ta purskiama magni naudoti? raset, kad trinti iki raudonumo. Tai kad neiseina iki raudonumo itrinti. Ranka kaista, o koja nepasidaro raudona biggrin.gif
siunta 2 - uzsitavarinau Omegos
siunta 3 - pristatymas 1,47 € - dar Omega, multikai ir labai norejau sito magnio

laukiu su nemokamu
laukiu 1 - multikai ir ginkgo
laukiu 2 - del sitos vyko kova su iherbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 07 rugpjūčio 2018 - 08:10
Sveikos,
Kokiais dažais dažote žilus plaukus?
mano juodi, ir daug žilų, dažau su Loreal exellence, bet labai plaukai nušiurę palieka, sausina patį plauką. Bet tai vieninteliai mano bandyti, kurie žilus nudažo juodai. Ką naudojate kad nesausintų taip ir gerai nudažytų žilus?
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2018 08 07, 11:06)
Sveikos,
Kokiais dažais dažote žilus plaukus?
mano juodi, ir daug žilų, dažau su Loreal exellence, bet labai plaukai nušiurę palieka, sausina patį plauką. Bet tai vieninteliai mano bandyti, kurie žilus nudažo juodai. Ką naudojate kad nesausintų taip ir gerai nudažytų žilus?

Surya Henna - puikiai nudažo žilus, bet būtina apvynioti plėvele ir palaikyti valandą! Jei nepavyniosit plėvele šiltai, nenudažys. biggrin.gif Labai lengva tepti - bet kaip galvą numakliavoji ir viskas. Trūkumas, kad nusiplauna... Ypač pirmom dienom po dažymo rankšluosčius tepa. biggrin.gif Bet jie išsiplauna... P.S. Aš įdėjau tamsiai rudus su kuriais pati dažau, bet yra ir juodi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 07 rugpjūčio 2018 - 11:55