Liepos 27 dar negavau... Rugpjūčio 8 jau atėjo.
QUOTE(micefee @ 2018 08 27, 12:10)
O ko čia erzintis? Niekas neliepia į tas nuorodas lįsti.
O man patinka pasmalsauti, kas ką perka. Tuo pačiu nuolaida ir mano krepšeliui prisitaiko, ir man procentas įkrenta jei kas nuperka.

Būtent

Kas žino iki kada VIPTEN kodas galioja?
Galioja iki siandien vakaro, 19 ar 20 val. Kodas vienkartinis!
QUOTE(mama2009 @ 2018 08 27, 12:43)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="AuroraBO" data-cid="72188718" data-time="1535357967"><div><p>Kas žino iki kada VIPTEN kodas galioja?
</p></div></blockquote><p> Galioja iki siandien vakaro, 19 ar 20 val. Kodas vienkartinis!</p>
</p></div></blockquote><p> Galioja iki siandien vakaro, 19 ar 20 val. Kodas vienkartinis!</p>
Ar tikrai vienkartinis? Dabar vel susidejau, bet ankstesnis dar neissiustas, vel taiko nuolaida

QUOTE(Jolancike @ 2018 08 27, 13:36)
Būtent
Man irgi patinka pasmalsauti, kas ką perka, atrandu ir sau naujų nebandytų produktų. Niekas neverčia žiūrėti jei nenori 
[right][snapback]72188800[/snapback][/right]

[right][snapback]72188800[/snapback][/right]
Cia turbut patinka del to, kad paciai labai patinka deti cia savo krepselius. Tas puslapis musu labai issigimes paliko, daugiau reklaminis (ir ne visada tiesa raso, patardamos, o tik ziuredamos sau naudos) todel nebeiseina taip pasitiketi kaip anksciau pries kokius 5 ar daugiau metu kaip cia bendraudavom, patardamos viena kitai nuosirdziai.
Ar pirkot kas siandien per Paypal, neleidzia apmoketi.... Ir jau ne pirma karta taip....
Gal galite patarti kokį papildą uždegimui gydyti, draugei vidinių stuburo nervų šaknelių uždegimas ir plius sąnarių uždegimas.
Iš anksto dėkoju
QUOTE(^Vakarė^ @ 2018 08 27, 13:34)
Cia turbut patinka del to, kad paciai labai patinka deti cia savo krepselius. Tas puslapis musu labai issigimes paliko, daugiau reklaminis (ir ne visada tiesa raso, patardamos, o tik ziuredamos sau naudos) todel nebeiseina taip pasitiketi kaip anksciau pries kokius 5 ar daugiau metu kaip cia bendraudavom, patardamos viena kitai nuosirdziai.
Ar pirkot kas siandien per Paypal, neleidzia apmoketi.... Ir jau ne pirma karta taip....
Pritariu. Tikrai negalima pasitiketi ka kitos raso, ypac siulydamos papildus, nes kartais visai ne i tema paraso. Svarbu ideti nuoroda is savo paskyros. As asmeniskai du produktus galeciau rekomenduoti, kurie tikrai geri ir isbandyti. Bet tikrai nesiulau papildu visiems gyvenimo atvejams
QUOTE(micefee @ 2018 08 27, 15:45)
O, aciu! Tik kur ta drauge rasti

Kodel merginos jus taip?juk zmones dalinasi kas ka atranda, nereikia aklai pasitiketi aisku
reikia paciai pasidometi kaip ir kas ir tada nuspresti ar jums tinka.

QUOTE(^Vakarė^ @ 2018 08 27, 14:17)
Bandykit gal šitoj temoj: https://www.supermam...?...55&st=28200
QUOTE(^Vakarė^ @ 2018 08 27, 13:34)
Ką tik pirkau ir per paypal apmokėjau

Ir dar, kol akcija galioja, gundaus - galvoju, ar vertas dėmesio šis Physicians Formula rinkinys