Gal galetumete priminti koda darantiems pirma uzsakyma? Aciu
QUOTE(Ikulia @ 2018 08 31, 17:39)
Prasau FVJ256

QUOTE(slitka @ 2018 08 31, 16:46)
Apie nariu kodus zinau. Kazkaip maniau, kad yra kazkoks Iherb bendras naujai prisiregistravusiems.
Apie nariu kodus zinau. Kazkaip maniau, kad yra kazkoks Iherb bendras naujai prisiregistravusiems.
Pabandykite WELCOME5 tik nezinau ar dar vis veikia,negaliu patikrinti.
Bet jus man pasakykite kodel Frankfurte uzstrige musu siuntinukai? mano dveji taip pat ten guli jau kaip ir menuo.
QUOTE(Tresor @ 2018 08 31, 18:12)
Bet jus man pasakykite kodel Frankfurte uzstrige musu siuntinukai? mano dveji taip pat ten guli jau kaip ir menuo.
Vakar ar užvakar buvo čia apie tai kalba, kad gal jau koks pusmetis siuntinių sekimo sistema labai dažnai užstringa ties Frankfurtu. Kitaip tariant, jūsų siuntinys jau seniai gali būti Vilniuje, kažkur gal mėtosi pašte arba net pas jus namie, o nuorodoj tebematysit, kad jis Frankfurte...

Moralas:
1) jei ilgai nesulaukiat, eikit į paštą ir prašykit/reikalaukit ieškot;
2) jei dar neįrašėt savo tel. prie adreso (kaip adreso eilutę), labai rekomenduoju tą padaryt - didesnė tikimybė, kad atėjus naujam siuntiniui, gausit sms iš pašto;
3) jei nuolat turit problemų su savo paštu/paštininke, išbandykit nukreipimą į LPexpress terminalą (reikia užsiregistruot lpexpress.lt puslapyje ir užsisakant prie savo vardo įrašyti gautą kodą) - tai kainuos +1, bet bus gerokai ramiau (man pasiteisino 100%).
QUOTE(Leja11 @ 2018 08 31, 17:07)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Ikulia" data-cid="72192496" data-time="1535726839"><div><p>Apie nariu kodus zinau. Kazkaip maniau, kad yra kazkoks Iherb bendras naujai prisiregistravusiems.</p></div></blockquote><p>Pabandykite WELCOME5 tik nezinau ar dar vis veikia,negaliu patikrinti.</p>
Aciu,bet neveikia

Ačiū visoms pasidalinusioms savo nuomone
Tačiau norėčiau Jūsų Monteverde patarimo, renkantis žolinius mišinėlius

QUOTE(Eglynas9 @ 2018 08 31, 19:26)
Vakar ar užvakar buvo čia apie tai kalba, kad gal jau koks pusmetis siuntinių sekimo sistema labai dažnai užstringa ties Frankfurtu. Kitaip tariant, jūsų siuntinys jau seniai gali būti Vilniuje, kažkur gal mėtosi pašte arba net pas jus namie, o nuorodoj tebematysit, kad jis Frankfurte...
Moralas:
2) jei dar neįrašėt savo tel. prie adreso (kaip adreso eilutę), labai rekomenduoju tą padaryt - didesnė tikimybė, kad atėjus naujam siuntiniui, gausit sms iš pašto;
3) jei nuolat turit problemų su savo paštu/paštininke, išbandykit nukreipimą į LPexpress terminalą (reikia užsiregistruot lpexpress.lt puslapyje ir užsisakant prie savo vardo įrašyti gautą kodą) - tai kainuos +1, bet bus gerokai ramiau (man pasiteisino 100%).

Moralas:
Tai vat kad paste nieko "nepesusi" apsisukau ir isejau...
Bandykit siuos:
5 $ nuolaida su WELCOME5/IHERBNEW5/IHERBNC5 - kazkuris vienas tikrai tiks
5 $ nuolaida pirma karta perkant per telefono programele su kodu APPS2018
QUOTE(grazida @ 2018 08 31, 20:10)
Ačiū visoms pasidalinusioms savo nuomone

Galite pradėti nuo šių, mėgstu šią firmą. Sakyčiau po 3 į dieną tikrai pilnumoje užteks. Daug šansų, kad jau per sekančias mėnesines (ne tas, kurios dabar yra ar greitai bus), bet dar tas sekančias, jau skaudės daug mažiau. Nes reikia laiko pasisavinimui
https://www.iherb.co...02?rcode=JAK307
kaip tik čia yra ir cramp bark - nuo skausmų
dar jei įmanoma, galite geležies lygios išsitirti, nes gali būti, kad trūkumas yra, nes tikriausiai mėnesinės gana gausios (bent pirmą dieną ar pirmas dvi)?
Ačiū
pasidalinkit, ką dar perkat iš iherb nuo peršalimo, imunitetui ir pan.
Suaugusiems perku Source Naturals, Wellness Formula https://iherb.co/2zMjxaKJ, labai man pasiteisno.
Nuo gerkles skausmo ciulpiamos tabletes Nature's Way, Zinc Lozenges https://iherb.co/2Fbjstdy