Mano jautri oda niekas ten nesilupė, bet labai atnaujino kažkaip odą. Naudojau šitą Retinol-A-1- Tiesa tepiau ne kiekvieną, kol oda priprato, nes degino jis man odą. Reikės pakartoti
Mano jautri oda niekas ten nesilupė, bet labai atnaujino kažkaip odą. Naudojau šitą Retinol-A-1- Tiesa tepiau ne kiekvieną, kol oda priprato, nes degino jis man odą. Reikės pakartoti
Tresor, labiausiai tikėtina, kad jos ne Frankfurte
Dabar net specialiai pažiūrėjau - nuo kovo iki rugsėjo gavau 6 užsakymus. Iš jų tik vienas pagal sekimo nuorodą atkeliavo iki Vilniaus, visi kiti "kabo" kažkur Frankfurte. Nepatikima pas juos ta sekimo sistema (tiksliau, gal iki Frankfurto ir galima pasitikėt, o paskui jau nebe). O jums reikia eiti į savo paštą ir prašyti, reikalauti, kad paieškotų jums skirtų siuntų
Kitus serumus ir aliejukus ant dregnos. Rasoma, kad buna pasaliniai poveikiai (tempimas, pleiskanojimas, paraudonuoti), bet viskas praeina kai oda normalizuojas (кожа быстро приходит в норму и тогда подобная реакция исчезнет)
Dar nesu bandzius, laukiu siuntos
Gautas siuntinys-https://www.iherb.co...62&rcode=QNL824
1. Astaxanthin is trial skyriaus uz labai gera kaina;
2. Servetles makiazui nuvalyti - bus i kelione;
3. PABA - nuo zilu plauku ir pigmentiniu demiu, kartojamas, pasiteisino;
4. Saldainiukai vos spejo i fotosesija, labai skanus ir gerai mazina siuntimo kaina;
5. Matinis lupu piestukas, patiko, visai nedziovina lupu.
![]()
O jus iskart kasdien ji tepet? skaicius forumuose, kad reikia pradet nuo 0,025% kad oda priprastu, ir tai, pora kart per sav, o cia visas 1%
ups, pamaciau kad nekasdien
aciu merginos uz patarimus,bandysiu ordinary, nusiziurejau siaip kruva dalyku,valdausi
![]()
o retinolio noriu zinot koncntracija,kad pradet nuo mazesnes dozes,kad oda nepriprastu ir vis galeciau jei reikia pagal poreiki didinti,cia gal kvailai mastau,bet ir su kremais pirma bandau prevencija,po to jau kai negelbes sunkiaja artilerija ![]()
Shalimar,prisiskaiciau apie ta retinoid 2proc,tai retinoidas ne toks aktyvus kaip retinolis ir plius ne aliejinis,tai aciu uz patarima manau pats tas pradziai
siandien gera kaina radau ORDINARY kur 20proc nuolaida tai uzsisakysiu, kad neapkaltintu reklama grupej, nerasau KUR,jei kam rupi brukstelkit man i az,nes ten siuntimui nemokamui reik surinkti, tai priimciau norincias kazko ![]()
ups, pamaciau kad nekasdien
Aha, į savaite 2-3 kartus, paskui jau kasdien. Man pleiskanojo tik iš pradžių, tai galima sakyt kad luposi
mama2009, ką reiškia pasiteisino. Sumažėjo žilė ir dėmės? Kokio amžiaus vartotojas?
<p>o retinolio noriu zinot koncntracija,kad pradet nuo mazesnes dozes,kad oda nepriprastu ir vis galeciau jei reikia pagal poreiki didinti,cia gal kvailai mastau,bet ir su kremais pirma bandau prevencija,po to jau kai negelbes sunkiaja artilerija
<p>Shalimar,prisiskaiciau apie ta retinoid 2proc,tai retinoidas ne toks aktyvus kaip retinolis ir plius ne aliejinis,tai aciu uz patarima manau pats tas pradziai</p>
<p> </p>
<p>siandien gera kaina radau ORDINARY kur 20proc nuolaida tai uzsisakysiu, kad neapkaltintu reklama grupej, nerasau KUR,jei kam rupi brukstelkit man i az,nes ten siuntimui nemokamui reik surinkti, tai priimciau norincias kazko
Taip, pamirsau pamineti, kad retinoidas ne toks agresyvus kaip retinolis, jis svelnesnis, o poveikis dar geresnis (bent jau as tokia info buvau radus, kai ieskojau). As tai jau seniai noriu pabandyti ta ju bestselleri kur aha bha rugstinis, bet bijau, nes ten tikrai stiprus labai.. Siuo metu kaip ir nieko nereikia, neseniai gavau, nes ta ju produkcija kur stikliniuose buteliukuose su pipete, naudojasi labai taupiai. O va kur tubelese, tai gana greitai baigiasi. Siaip akcija pas juos labai retai buna, man neteko uztaikyti, tai pasiseke
Papildyta:
As laukiu siuo metu Kordicepto papildu. Nemazai teigiamu atsiliepimu.
Mano greitai atejo visos, idomiausia, kad rodo jog Frankfurte, o as jau jas pasiemiau..sistema kukuoja
3. PABA - nuo zilu plauku ir pigmentiniu demiu, kartojamas, pasiteisino;
mama2009, ką reiškia pasiteisino. Sumažėjo žilė ir dėmės? Kokio amžiaus vartotojas?
As pirkau del pigmentiniu demiu, kurios atsiranda vasara nuo saules. Po menesio vartojimo, jos ryskiai pasviesejo, visai nekrito i akis, o po 2 men. pastebejau, kad perpus maziau zilu plauku. Amzius + - 40.
https://www.15min.lt...imo-1030-976340
Rekomenduoja profilatiskai priesuzdegiminei mitybai papildyti:
1. Omega Epa-DHA
2. Polifenoliai (Pomi-t) - brokoliai, ciberžoe, granatų vaisiai, žaliosioji arba.
3. Beta gliukanai
---
Gal ka vartojate ir galite rekomenduoti.
iHerbe kazko panasaus i Pomi-t kompleksa neradau ...