Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(ra2ga @ 2018 09 18, 14:20)
nei exploree, nei mozilla, nei Chrome
nei is mob.telefono, nei is 2-ju nesiojamu, nei is stacionaraus

Cache и Cookies kelis kartus valiau. perkroviau, atsijunginejau.
neprisimenu kada as cia (SM) pirma karta uzsiminiau, gal menuo gal du atgal...

idomiausia, kad as tik per savo pc darydavau pirkimus, kodel neleidzia deti i krepesli is mobilaus, arba is vyro pc arba is stacionaraus as NESUPRANTU  biggrin.gif

todel dalinkites krepseliais, ka perkat?  biggrin.gif

O tai visai nėra mygtuko "Add to cart" ar jis neaktyvus? Ir kai atsijungi nuo savo accaunto neveikia tie mygtukai?
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 09 18, 12:56)
issiparduot iherb nori  biggrin.gif

Bet kad tikrai labai daug kas išpirkta unsure.gif
Vakar dar su olympia kodu labai norėjau paimti tušą blakstienoms, nes jau gal porą metų tik iš čia pirktą ir naudoju - turiu atradus dvejus tobulai man patinkančius visomis prasmėmis ir ramu. Bet kad vieno išvis neberadau (reik suprast, kad jo net nebepardavinėja gal g.gif), o kitas išpirktas. Tai pirma mintis buvo, kad gera proga išbandyti kokį kitą, bet galiausiai supratau, kad net nėra iš ko rinktis - žiauriai daug prekių išpirkta, tiesiog iššluotas tas iherbas blink.gif

Beje, ra2ga, o bandei atsisiųst iherb programėlę į telefoną? Gal per ją pavyktų normaliai apsipirkinėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 18 rugsėjo 2018 - 14:25
QUOTE(Eglynas9 @ 2018 09 18, 16:23)
Vakar dar su olympia kodu labai norėjau paimti tušą blakstienoms, nes jau gal porą metų tik iš čia pirktą ir naudoju - turiu atradus dvejus tobulai man patinkančius visomis prasmėmis ir ramu. Bet kad vieno išvis neberadau (reik suprast, kad jo net nebepardavinėja gal g.gif), o kitas išpirktas. Tai pirma mintis buvo, kad gera proga išbandyti kokį kitą, bet galiausiai supratau, kad net nėra iš ko rinktis - žiauriai daug prekių išpirkta, tiesiog iššluotas tas iherbas blink.gif
Beje, ra2ga, o bandei atsisiųst iherb programėlę į telefoną? Gal per ją pavyktų normaliai apsipirkinėt?

man tai mintis sove ar ne koks galiojimas baiginejas pas juos biggrin.gif kazkaip kai dejau krepsiuka i galiojio laika net neziurejau unsure.gif bet dabar prasitikrinau tai ok galiojimai arba oiki 2020 m arba 2022 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 18 rugsėjo 2018 - 14:36
QUOTE(AuroraBO @ 2018 09 18, 14:38)
O tai visai nėra mygtuko "Add to cart" ar jis neaktyvus? Ir kai atsijungi nuo savo accaunto neveikia tie mygtukai?

viskas yra, mygtukai yra, bet tiesiog per ji spragsi kaip per tuscia vieta ir dar uzrasas islenda - Sorry, this product is no longer in stock.
o per telefona kita uzrasa meta - tipo sesijos laikas baigtas, bandykit veliau
per "noru" puslapi irgi neleidzia ideti, tik per jusu nuorodas

QUOTE(Eglynas9 @ 2018 09 18, 15:23)
Vakar dar su olympia kodu labai norėjau paimti tušą blakstienoms, 
....

kokie tusai? smile.gif

bandziau ir programele ir siaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2018 09 18, 11:06)
Ar esate ragavusi? smile.gif Aš ragavau, išspjoviau. Nors skonius pakenčiu visokius. Jie šlykštūs. Ir yra kramtomi. Kaip sukramtyti nepajutus to šlykštaus skonio, nežinau. Su vaikais sutariau kad nurytų, nors kapsulės ne iš mažųjų. pabaigėm šiaip ne taip, gaila buvo išmesti. Bet mano vaikai nėra visai mažiukai jau smile.gif

Bet aš už tai, kad geriau pakentėti minutę ir su geresne sudėtim vartoti nei nusipirkti skanų niekaliuką smile.gif Duot užgert greitai ko saldesnio reikia ir viskas smile.gif
Atsakyti
o man pirmą kartą taip ilgai neišsiunčia, vakar apie 19 val nusipirkau, o dar iki dabar statusas: vykdoma verysad.gif o kad prekės išluotos tai žiauriai, kaip prieš kokį uždarymą biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas sulaukė liepos mėnesio dingusių siuntinių?
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 09 18, 15:37)
viskas yra, mygtukai yra, bet tiesiog per ji spragsi kaip per tuscia vieta ir dar uzrasas islenda - Sorry, this product is no longer in stock.
o per telefona kita uzrasa meta - tipo sesijos laikas baigtas, bandykit veliau
per "noru" puslapi irgi neleidzia ideti, tik per jusu nuorodas
kokie tusai? smile.gif

bandziau ir programele ir siaip smile.gif

Nu bet tai visiškai mistika! Gal čia tada jūsų interneto tiekėjas blokuoja iherbą? biggrin.gif

Beje, pabandžiau padėliot krepšelį su tuo chlorofilo buteliu, tai pavyko siuntimą sumažint iki 2,61 €:
krepšelis su D3 lašiukais ir 2 vnt Sierra Bees tepaliukų
(arba galima dėt 2 vnt D3 lašiukų, tada siuntimas irgi panašus 2,63 - jei tik turėtumėt kur juos sunaudot biggrin.gif Nes man asmeniškai tie tepaliukai kur kas naudingesni atrodo - naudojam ir nuo sumušimų, mėlynių, ir po uodų įkandimų, ir net po nosimi tepam, kai sloga būna, nes kvapas labai malonus, o aliejukai gerai sutepa-nuramina odą smile.gif)

O tušai, tai abu Physicians formula - vienas su argano aliejumi (bet kaip tik jį rodo Discontinuied... unsure.gif), o kitas tas populiarusis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 18 rugsėjo 2018 - 15:03
QUOTE(Eglynas9 @ 2018 09 18, 16:02)

O tušai, tai abu Physicians formula - vienas su argano aliejumi (bet kaip tik jį rodo Discontinuied... unsure.gif), o kitas tas populiarusis 4u.gif
[right][snapback]72207213[/snapback][/right]

Mano tai sitas favoritas Tusas
Atsakyti

O tas OLYMPIA kodas cia visam krepsiukui taike 10% nuolaida ar tik kazkokiai prekiu kategorijai?As uzvakar pirkau,bet man ismete errora,kai bandziau ji ivest.

Atsakyti

O tas OLYMPIA kodas cia visam krepsiukui taike 10% nuolaida ar tik kazkokiai prekiu kategorijai?As uzvakar pirkau,bet man ismete errora,kai bandziau ji ivest.

Jau radau,kad visam krepsiukui taike 25%,idomu kodel man neveike,gal kad su kitu kodu pirkau 22bath  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 09 18, 16:08)
Mano tai sitas favoritas Tusas

Jį ir žiūrėjau kaip alternatyvą pabandymui, bet kad irgi išpirkta...

QUOTE(Leja11 @ 2018 09 18, 16:15)

Visam krepšeliui taikė 25% nuolaidą 4u.gif Tiesą sakant, net nepamenu, kada anksčiau iHerbas buvo toks dosnus rolleyes.gif
Atsakyti