Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Sakykit brangiosios, o negalvojot į FB kraustytis? Susikurtumėm grupsą. Būtų galima albumus su išbandytom prekėm kurti. Priėjimas patogesnis būtų. Ką manot?

Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2018 10 10, 00:09)
<p>Sakykit brangiosios, o negalvojot į FB kraustytis? Susikurtumėm grupsą. Būtų galima albumus su išbandytom prekėm kurti. Priėjimas patogesnis būtų. Ką manot?</p>

O man tokia nostalgija sm... smile.gif yra ne viena iherb grupe fb
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 10 10, 03:37)
O man tokia nostalgija sm... smile.gif yra ne viena iherb grupe fb

Man irgi SM labai tinka.
Atsakyti

yra fb grupes, bet jose visai diskusiju nevyksta.

as galvoju, kad patogu butu ten, nes daug inovatyviau, nei cia

Atsakyti

Mergaitės per kiek maždaug dabar ateina siuntinukai siunčiant paštu ?

Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2018 10 10, 00:09)
<p>Sakykit brangiosios, o negalvojot į FB kraustytis? Susikurtumėm grupsą. Būtų galima albumus su išbandytom prekėm kurti. Priėjimas patogesnis būtų. Ką manot?</p>

Patogiau butu FB
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2018 10 10, 08:35)
Patogiau butu FB

o FB yra galimybe naudotis paieska? Gal kas zinot?
Atsakyti
Patogiau butu FB

kur jūs ten tą patogumą matote? man tai toks š dalykas tas fb, viskas jame taip sumalta, šokinėja tos žinutės kaip nesveikos biggrin.gif
niekas nepakeis tvarkingo forumo smile.gif
Atsakyti
Patogiau butu FB

Manau, kad patogiau čia, nes bet kada gali įlindus paskaitinėti 4u.gif
Atsakyti
Uzsisakiau su sunkia preke ir nemokamu siuntimu

Triphala - klasikinis Ajurvediniu zoleliu misinys delikaciam organizmo valymui, kuris naudojamas tukstancius metu. Kursas ne maziau 50 dienu (reikes dar nusipirkti), 2-3 kartus per diena. Ryte idealu uzsigerti vendeniu su medumi, diena – siltu vandeniu, o pries miega – siltu pienu ir tada miegoti be skersveju, uzsidejus siltas kojines:))))
Trifalos sudėtinės dalys yra amalaki, bibhitaki ir haritaki žolės. Trifala plačiai naudojama daugelio ligų gydymui ir profilaktikai. Šis mišinys valo kraują, atstato skrandžio bei virškinamojo trakto gyvybines funkcijas, reguliuoja kraujo spaudimą, aktyvina hemoglobino susidarymą kraujyje. Tai yra nuostabus tonikas smegenims, imuninei sistemai, virškinamajam traktui. Trifala ypač rekomenduojama naudoti sergantiems kraujo ligomis, turintiems chronišką vidurių užkietėjimą, nemigą, nervinį išsekimą, cukrinį diabetą, chronišką kosulį. Nėščios moterys negali naudoti Trifalos, kadangi ji gali suerzinti vaisių ir net iššaukti persileidimą. (is interneto)

Probiotikas - Bacillus Coagulans - naudingos siekiant išvengti kvėpavimo takų infekcijų ir stiprinant imuninę sistemą. O as dabar laaaabai stiprinu smile.gif

Prebiotikas - tai netirpios skaidulos - nebrangi ir sunki preke. Susideda: 25% tirpios skaidulos (pektinas) ir 75% netirpios skaidulos. Kempine musu organizmo valymui. Labai skanus smulkus obuoliu milteliai su rugstele. Galima deti i vandeni ir gerti, i jogurtus, i kose, kas kaip sugalvoja. Kad ji netrukdytu pasisavinti kitiems vitaminams ir mineralams, ja reikia gerti 2 val nuo kitu papildu priemimo (pries 2 val arba po 2-ju val.)
Atsakyti

Mergaitės per kiek maždaug dabar ateina siuntinukai siunčiant paštu ?

užsisakiau rugsėjo 21 dieną, tai gavau lapelį praeitą savaitę, spalio 3 ar 4 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 10, 09:52)
kur jūs ten tą patogumą matote? man tai toks š dalykas tas fb, viskas jame taip sumalta, šokinėja tos žinutės kaip nesveikos biggrin.gif
niekas nepakeis tvarkingo forumo smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti