Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(mama2009 @ 2019 04 06, 21:47)
Laba. Panasu, kad jusu siuntinys dingo, arba sugrizo atgal i Amerika. Didziuju miestu pastuose niekas siuntiniu neiesko del ju gausos. Rasykit iherbui laiska, jie grazins pinigus.

Bet ar jie patikes kad as jo tikrai nepaemiau?, nes sekimo nuoroda auskiai rodo, kad siuntinys LT. Gali sakyt kad gal as atsiemiau, o dabar prasau pinigu 🤔 paste gi nepraso pasirasyt, kai atsiemi iHerb siuntinukus
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2019 04 07, 13:45)
Bet ar jie patikes kad as jo tikrai nepaemiau?, nes sekimo nuoroda auskiai rodo, kad siuntinys LT. Gali sakyt kad gal as atsiemiau, o dabar prasau pinigu 🤔 paste gi nepraso pasirasyt, kai atsiemi iHerb siuntinukus

Gal jie pagal numeri mato, kad siuntinys keliauja atgal. Vienu metu vokieciu muitine ant musu adresu uzklijuodavo savo lipdukus ir nesimatydavo kontaktu, tai buvo ne vienas atvejis, kai siuntiniai grizdavo atgal. Nebijokit parasyti iherbui ir paklausti ka daryti, jie labai geranoriskai ziuri i visokias problemas. Galima rasyti rusiskai arba angliskai.
Atsakyti
Būsimos trečiadienio akcijos:

Omega-3-Fish-Oil -10%
Sierra-Bees -10%
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2019 04 07, 13:17)
Gal jie pagal numeri mato, kad siuntinys keliauja atgal. Vienu metu vokieciu muitine ant musu adresu uzklijuodavo savo lipdukus ir nesimatydavo kontaktu, tai buvo ne vienas atvejis, kai siuntiniai grizdavo atgal. Nebijokit parasyti iherbui ir paklausti ka daryti, jie labai geranoriskai ziuri i visokias problemas. Galima rasyti rusiskai arba angliskai.

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2019 04 06, 19:04)
Sveikos metginos,

Sakykit o jeigu pagal sekimo nuoroda, siuntinukas jau pristatytas i Vilniu vasario 22d. Gali taip ilgai is Vilniaus i Vilniu keliaut? Ar man jau laikyt kad jo nebegausiu 😔 o gal galima pradet paieskas pas DHL nes musu paste paprasiau paiestos, tai atsisake, sako per daug siuntiniu kad ieskotume kiekvienam pagal pavarde 🤦🏼♀

man taip buvo su 2 siuntiniais (Bigo paštas Vilniuje) kreipiausi į DHL, į Iherb abu atrašė kad ieškoti pašte. Nuėjau į paštą nesileido į kalbas, ta pati dainelė - daug siuntinių, jei neregistruota negalim padėti. Pasakiau kad jau visur kreipiausi ir nukreipė su paštu aiškintis. Pasakiau kad iš Iherbo siuntiniai. Užsirašė mano duomenis ir pažadėjo paieškoti, kai turės laiko, nes neatstojau. Nieks nepaskambino, galvojau turbūt net neieškojo... bet po 2 dienų gavau 2 lapelius į paštą. Siuntinukas vienas buvo net be antspaudų jokių iš pašto, tai matyt vis tik paieškojo ir atrado. Tai vis tik manau verta eit ir primygtinai sakyti kad turi pasivarginti, aš jau bijau į tą paštą net siųsti ką nors, nesamonė kažkokia - atsakymas, žinote labai daug siuntinių... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2019 04 08, 08:40)
man taip buvo su 2 siuntiniais (Bigo paštas Vilniuje) kreipiausi į DHL, į Iherb abu atrašė kad ieškoti pašte. Nuėjau į paštą nesileido į kalbas, ta pati dainelė - daug siuntinių, jei neregistruota negalim padėti. Pasakiau kad jau visur kreipiausi ir nukreipė su paštu aiškintis. Pasakiau kad iš Iherbo siuntiniai. Užsirašė mano duomenis ir pažadėjo paieškoti, kai turės laiko, nes neatstojau. Nieks nepaskambino, galvojau turbūt net neieškojo... bet po 2 dienų gavau 2 lapelius į paštą. Siuntinukas vienas buvo net be antspaudų jokių iš pašto, tai matyt vis tik paieškojo ir atrado. Tai vis tik manau verta eit ir primygtinai sakyti kad turi pasivarginti, aš jau bijau į tą paštą net siųsti ką nors, nesamonė kažkokia - atsakymas, žinote labai daug siuntinių...  unsure.gif

Nepatikesit, bet kalba eina apie ta pati pasta biggrin.gif vadinasi pirmiausia einu ten kelti veja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2019 04 05, 09:44)
KOMBO PASIULYMAS! TRIGUBA NUOLAIDA!

Azelique, Serumdipity, Anti-Aging Collagen, Facial Serum + bet kokia preke is skyriaus Bath & Personal Care - gauname nuolaida beveik 60%! Kaina €7.68 vietoje €18.03.
Kitiems Azelique serumams taikoma dviguba nuolaida.
Sie serumai NUNULINA SIUNTIMA!

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

parekomenduokit facial scrubą geros sudėties, nebeliko mano mylimo ilgai naudoto huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2019 04 08, 08:40)
man taip buvo su 2 siuntiniais (Bigo paštas Vilniuje) kreipiausi į DHL, į Iherb abu atrašė kad ieškoti pašte. Nuėjau į paštą nesileido į kalbas, ta pati dainelė - daug siuntinių, jei neregistruota negalim padėti. Pasakiau kad jau visur kreipiausi ir nukreipė su paštu aiškintis. Pasakiau kad iš Iherbo siuntiniai. Užsirašė mano duomenis ir pažadėjo paieškoti, kai turės laiko, nes neatstojau. Nieks nepaskambino, galvojau turbūt net neieškojo... bet po 2 dienų gavau 2 lapelius į paštą. Siuntinukas vienas buvo net be antspaudų jokių iš pašto, tai matyt vis tik paieškojo ir atrado. Tai vis tik manau verta eit ir primygtinai sakyti kad turi pasivarginti, aš jau bijau į tą paštą net siųsti ką nors, nesamonė kažkokia - atsakymas, žinote labai daug siuntinių...  unsure.gif

būtinai brūkštelkite apie šią situaciją su šiuo paštu el. paštu:
kokybe@post.lt
tikrai nepatingėkite, parašykite ir pamatysite, situacija pagerės, gaus ten jie velnių. Nurodykite, kad užlaiko per ilgai siuntinius, teigia, kad nėra, o pažėrus priekaištų, staiga atsiranda.
Tegu mokosi greičiau suktis, už ką algą ima?
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2019 04 08, 15:35)
Nepatikesit, bet kalba eina apie ta pati pasta  biggrin.gif  vadinasi pirmiausia einu ten kelti veja  rolleyes.gif

taip ir pagalvojau kad gali būti tas pats, vargas kai sujungė 2 paštus į vieną doh.gif anksčiau jokių problemų nebūdavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2019 04 08, 15:41)
parekomenduokit facial scrubą geros sudėties, nebeliko mano mylimo ilgai naudoto huh.gif

Acure https://iherb.co/ko95AWBQ
Atsakyti

Man sitas patiko Andalou Naturals,Facial Scrub,Lemon Sugar,Clarifying,1.7 oz (50 g)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja11: 08 balandžio 2019 - 14:43
Siandien 20 val. prades veikti naujas kodas DDARTN - 15% nuolaida Art Naturals

Daug dvigubu nuolaidu ir dauguma prekiu mazina siuntimo islaidas!

Galioja 04.08 d. 20 val. - 04.09 d. 20 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2009: 08 balandžio 2019 - 17:55