Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Jolė*** @ 2019 04 14, 19:49)
Laba,

Gal kas vartojat probiotikus dantim ir dantenom? Turiu problemą su dantų pigmentacija, atsiranda tamsios dėmės, eilinį kartą po higienos pasiūlė pavartoti šitų https://www.hifamed....s-pastiles.html. Yra jų ir iherbe, bet brangiau, o sakau gal kokių alternatyvų, gal šiek tiek pigiau ką nors rasčiau. Man šitų pirmą kartą pasiūlė, iki šiol nesu nieko bandžius.


Gal mažokai 200 milijonų vienetų bakterijų.
Šiek tiek pigiau iš burnos probiotikų su Streptococcus salivarius K12 būtų OralBiotic-60-Lozenges - dviejose pastilėse 1 milijardas vienetų.
Aš tai šitą sūnui pirkau Hyperbiotics-PRO-Dental -brangiau, bet net 3 milijardai vienoje tabletėje (S. salivarius K12, S. salivarius M18, L. reuteri, L. paracasei), padėjo nuo pastoviai kylančio pūlinio. Jei nustatė, kad dėmės dėl blogųjų bakterijų gali padėti.
Atsakyti

Merginos, reikia patarimų. Vaikui 1,6 metai, sega plaučių uždegimu, kuris komplikavosi į pliauritą. Dabar kai pavojus praeityje, domiuosi kaip vaiką "atstatyti", nuo ko pradėti? Pradžiai, važiuosim į sanatoriją. Gydytojas siūlo gerti ryklių taukus. Gal turite rekomendacijų? O ką iš augalinių reparatų   :4u: 

Ačiū, jeigu pasidalinsite patarimais  :) 

Atsakyti
Merginos o gal zinote kaip kovoti su vidiniu herpesu?
Pas mane vis burnoje kokia puslele yra, turejau problemu kai tos pusleles issisejo ir ausyje iskilo ir truko ir turejau rimtu problemu.
Kaip save pastiprinti?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2019 04 15, 15:15)
Merginos o gal zinote kaip kovoti su vidiniu herpesu?
Pas mane vis burnoje kokia puslele yra, turejau problemu kai tos pusleles issisejo ir ausyje iskilo ir truko ir turejau rimtu problemu.
Kaip save pastiprinti?

Nuo herpeso Lysinas https://iherb.co/4h675GqJ, mano seimai labai padejo.
Taip pat galima kursa skruzdziu medzio zieves (Pau d'Arco) https://iherb.co/3F1HX27P, gerai kovoja su visokiais parazitais ir grybais.
Atsakyti
QUOTE(Elena_Elena @ 2019 04 15, 13:13)
<p>Merginos, reikia patarimų. Vaikui 1,6 metai, sega plaučių uždegimu, kuris komplikavosi į pliauritą. Dabar kai pavojus praeityje, domiuosi kaip vaiką "atstatyti", nuo ko pradėti? Pradžiai, važiuosim į sanatoriją. Gydytojas siūlo gerti ryklių taukus. Gal turite rekomendacijų? O ką iš augalinių reparatų   4u.gif </p><p>Ačiū, jeigu pasidalinsite patarimais  smile.gif </p>

labai mažiukas dar, įvairiai atreaguoti į papildus gali.
Dabar gal gydytojo paklausykite, jei jau jis taip pataria. O ateičiai nuo dviejų metų šį užsižymėti galite, turėtų į naudą išeiti: https://www.iherb.co...61?rcode=JAK307
Atsakyti
Naujas promokodas DDMADR - 15% nuolaida Madre Labs, Body Care https://www.iherb.co...mp;rcode=QNL824

TRIGUBA NUOLAIDA 10%+15%+10% Sierra Bees balzamams!!!

Galioja iki 04-16 d. 20 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2009: 15 balandžio 2019 - 19:13
QUOTE(mama2009 @ 2019 04 15, 15:22)
Nuo herpeso Lysinas https://iherb.co/4h675GqJ, mano seimai labai padejo.
Taip pat galima kursa skruzdziu medzio zieves (Pau d'Arco) https://iherb.co/3F1HX27P, gerai kovoja su visokiais parazitais ir grybais.

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti

Mano draugė patenkinta ir nuolat savo vaikui perka šį (ta pati firma, kaip ir jūsų negautame užsakyme): https://www.iherb.co...78?rcode=KTM897

Aš ir pati jį mėgstu naudoti, bet dažniausiai paplūdimyje ar leidžiant laiką gamtoj, nes jis palieka baltą šydą nuo mineralinių filtrų. Turiu jautrią odą, o šis kremas nė kiek jos nedirgina.

As ir si saviskiams perku. ax.gif

Ačiū, merginos, mėginsim  :wub:​ 

Atsakyti
Trečiadienio akcijos:
Aura Cacia -25% https://iherb.co/4NpEiNB3
CGN, GOLD Vitamin C -10% https://iherb.co/3Lsfg98C
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 16 balandžio 2019 - 04:19
Azelique, Serumdipity, Age Refining Vitamin C Facial Serum, 1 fl oz (30 ml) vis dar nulina siuntimą ir su daugumą prekių iš Bath & Personal Care kainuoja 12,07 vietoje 17,88 Eur.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Na ką, pati ir atsakysiu į savo klausimą. Kliuvo muitinei, nors ten tik keli centai virš 22 eurų, o po to dar loyalty ir rewards kreditą nuskaičiavo, kaip supratau, šitos nuolaidos nesiskaito "nuolaidos", ar ne, nes po nuolaidų suma buvo tik 18 eurų? Ir siuntėjas Vokietija, ale teks susimokėti PVM beigi dar tą pašto mokestį baisų. Tai dabar jau viskas, nieko nebegaliu padaryti, jei deklaracija muitinei nepraėjo ir paštui vėl atidavė siuntinį...? 

Atleiskit, jei kartosiuos, nes nuolat temos neseku, bet kai keletą kartų iherbiniai siuntiniai grįžo į JAV, įtariu, dėl mano pašto aplaidumo (jie nustojo nešti lapelius, jei nėra telefono numerio ant siuntinio), tai dabar visada siunčiuosi ta šiek tiek brangesne pašto siuntinio versija su trackingu ir pati kontroliuoju, kada siuntinys atkeliauja į mano paštą. Tai pašto siuntos numeris visuomet būna Vokietijos, ir post.lt pagal siuntos numerį rodo, kad siuntos šalis yra Vokietija. Ar tai nereikštų, kad siunta yra išsiųsta tarsi iš Vokietijos ir šiuo atveju nebegalioja tas 22 eurų limitas? Niekas nebandėte žymiai jo perkopti, perkant iš iherbo? Tuomet būtų daug lengviau ir tą free shipą susiorganizuoti, nes jei reikia poros konkrečių daiktų, tai prisigraibyti tų shipping saver'ių į krepšelį tiesiog nebeužtenka erdvės. 

Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2019 04 16, 10:00)
<p>Na ką, pati ir atsakysiu į savo klausimą. Kliuvo muitinei, nors ten tik keli centai virš 22 eurų, o po to dar loyalty ir rewards kreditą nuskaičiavo, kaip supratau, šitos nuolaidos nesiskaito "nuolaidos", ar ne, nes po nuolaidų suma buvo tik 18 eurų? Ir siuntėjas Vokietija, ale teks susimokėti PVM beigi dar tą pašto mokestį baisų. Tai dabar jau viskas, nieko nebegaliu padaryti, jei deklaracija muitinei nepraėjo ir paštui vėl atidavė siuntinį...? </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="terteliene" data-cid="72410148" data-time="1554988836"><div><p>Atleiskit, jei kartosiuos, nes nuolat temos neseku, bet kai keletą kartų iherbiniai siuntiniai grįžo į JAV, įtariu, dėl mano pašto aplaidumo (jie nustojo nešti lapelius, jei nėra telefono numerio ant siuntinio), tai dabar visada siunčiuosi ta šiek tiek brangesne pašto siuntinio versija su trackingu ir pati kontroliuoju, kada siuntinys atkeliauja į mano paštą. Tai pašto siuntos numeris visuomet būna Vokietijos, ir post.lt pagal siuntos numerį rodo, kad siuntos šalis yra Vokietija. Ar tai nereikštų, kad siunta yra išsiųsta tarsi iš Vokietijos ir šiuo atveju nebegalioja tas 22 eurų limitas? Niekas nebandėte žymiai jo perkopti, perkant iš iherbo? Tuomet būtų daug lengviau ir tą free shipą susiorganizuoti, nes jei reikia poros konkrečių daiktų, tai prisigraibyti tų shipping saver'ių į krepšelį tiesiog nebeužtenka erdvės. </p></div></blockquote><p></p>

Gal galėtumėt parašyt kokia galutinė suma susidarė muitinei paskaičiavus PVM ir pašto mokestį Jūsų atveju?
Atsakyti