Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Man patinka visi Andalou kremai, sudetis gera ir drekina puikiai. Neparasete amziaus, todel nezinau kuri butent rekomenduoti. Taip pat labai gera sudetis Acure kremo, puikiai tinka vasarai.

Jo sias abi kompanijas kaip tik esu isbandziusi 🙂 norisi dar kazko naujo

Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2019 05 07, 07:02)
<p>Pasidalinkit koki atradot drekinama veidui krema geros sudeties.</p><p>aciu</p>

Geros sudieties devita, naudoju šį https://iherb.co/2gdHjfqJ jis su SPF30. Sudėtis ideali, tik kiek sunkiau tepasi, bet aš pripratau, kartoju jau antrą.

Jei negasdina phenoxyethanol, tai dar šis labai lengvas https://iherb.co/4vvNsWpq
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 09 gegužės 2019 - 08:08

Sveikos,antrà menesi kariauju su muitine... nuo kada loyalty credit nebemazina prekiu vertes?visada taip siusdavausi ir nekibdavo muitineje o dabar gavau isaiskinima,kad moketi teks😖🙈

Gal per tiek metu pirkimo kazka praleidau? Kaip jus pasiskaiciuoste ta suma iki 22€?aciu atsakiusioms!

Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2019 05 09, 13:45)
<p>Sveikos,antrà menesi kariauju su muitine... nuo kada loyalty credit nebemazina prekiu vertes?visada taip siusdavausi ir nekibdavo muitineje o dabar gavau isaiskinima,kad moketi teks😖🙈</p>
<p>Gal per tiek metu pirkimo kazka praleidau? Kaip jus pasiskaiciuoste ta suma iki 22€?aciu atsakiusioms!</p>

Perkant labai svarbu ziureti kokia yra subtotal suma,kad nevirsytu 22eur.Ir jau tik paskui is subtotal sumos issiminusuoja tie visi loyalty&rewards ir prisideda siuntimas jau i bendra total suma.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2019 05 07, 20:50)
Merginos, ieskau tikro gero cinamono is Sri Lankos, kadangi pavargau zaisti su iherbo siuntimo kainom, gal galit ka pasiulyti Lietuvoje, kokia gera parduotuvele? Noriu nupirkti dovana zmogui, kuris megsta visokias seklas, prieskonius, supermaista 4u.gif

Aš perku šį.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2019 05 07, 06:02)
<p>Pasidalinkit koki atradot drekinama veidui krema geros sudeties.</p><p>aciu</p>

dabar turiu šį, visia neblogas

https://www.iherb.co...-oz-50-ml/48076

šį turėjau, kurios dabar nėra prekyboje. taip pat patiko
https://www.iherb.co...-2-oz-55-g/5607
Atsakyti

Leja11, 09 Geg 2019 - 15:47, parašė: Perkant labai svarbu ziureti kokia yra subtotal suma,kad nevirsytu 22eur.Ir jau tik paskui is subtotal sumos issiminusuoja tie visi loyalty&rewards ir prisideda siuntimas jau i bendra total suma.
Eilę siuntiniû siunčiausi ir niekas nekibo,dbr muitine aiskina kad loalty credit sudaro faktiskai sumoketos jaunis uz prekes dali it kitoj siuntoj atsiustu prekiu muitine verte nemazinama,nors ta pati menesi siustoms siuntoms kazin kodel netaike to! as visada ta loyalty credit atimdavau ir bendros sumos ir iki 22€ pirkadavau nesuprantu kas dabar pasikeite![attachment=261828:785B23D7-D278-415F-9188-E5D9A84F0F87.png]
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2019 05 09, 18:22)
Eilę siuntiniû siunčiausi ir niekas nekibo,dbr muitine aiskina kad loalty credit sudaro faktiskai sumoketos jaunis uz prekes dali it kitoj siuntoj atsiustu prekiu muitine verte nemazinama,nors ta pati menesi siustoms siuntoms kazin kodel netaike to! as visada ta loyalty credit atimdavau ir bendros sumos ir iki 22€ pirkadavau nesuprantu kas dabar pasikeite!

Bent jau aš nelabai supratau, ką parašėte, bet įkeltoje nuotraukoje matosi, kad subtotal viršija 22 Eur. Vadinasi turite mokėti muitinei. Kai aš perku, visada žiūriu tik į subtotal eilutę. Seniau loyalty credit būdavo rašomi prieš subtotal it išsiminusuodavo iš subtotal sumos, bet jau seniai to nebėra.
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2019 05 09, 18:22)
Eilę siuntiniû siunčiausi ir niekas nekibo,dbr muitine aiskina kad loalty credit sudaro faktiskai sumoketos jaunis uz prekes dali it kitoj siuntoj atsiustu prekiu muitine verte nemazinama,nors ta pati menesi siustoms siuntoms kazin kodel netaike to! as visada ta loyalty credit atimdavau ir bendros sumos ir iki 22€ pirkadavau nesuprantu kas dabar pasikeite!

Neissivaizduoju,kodel anksciau neuzkliuvot.Iherb pats muitinei aiskino,kad loyalty nera nuolaida,todel ir subtotal suma yra rodoma be loyalty ir nereikia is jos ju atimineti.
Atsakyti

Nireglina, 09 Geg 2019 - 22:46, parašė: Bent jau aš nelabai supratau, ką parašėte, bet įkeltoje nuotraukoje matosi, kad subtotal viršija 22 Eur. Vadinasi turite mokėti muitinei. Kai aš perku, visada žiūriu tik į subtotal eilutę. Seniau loyalty credit būdavo rašomi prieš subtotal it išsiminusuodavo iš subtotal sumos, bet jau seniai to nebėra.
Kovà as pirkau 4 siuntinius ir tik vienas kibo muitineje,net nepastebejau kada nustojo loyalty credit rasyt pries subtotal😖🙈 realiai tai mokama suma mazesne nei 22€😖😱
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2019 05 09, 22:02)
realiai tai mokama suma mazesne nei 22€😖😱

Deja, bet muitinei realiai mokama suma nėra svarbi. Jie žiūri į subtotal. Jei nenorim mokėti PVM, subtotal neturi viršyti 22 Eur.
Atsakyti
QUOTE(Leja11 @ 2019 05 09, 22:59)
Neissivaizduoju,kodel anksciau neuzkliuvot.Iherb pats muitinei aiskino,kad loyalty nera nuolaida,todel ir subtotal suma yra rodoma be loyalty ir nereikia is jos ju atimineti.

tai va. Jei jau ir taip ilgai laimę turėjo, tai dabar galima ir sušelpti muitinę (už tą jų gerą darbą biggrin.gif ) ir susimokėti tą mokestį, nes tikriausiai siunta to verta, nes daugelio nuostabių prekių Europoje nėra.
Atsakyti