Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(stuleju @ 2017 08 10, 10:45)
O yra koks geras reikalas vaikams nuo melyniu, nubrozdinimu, kad greiciau praeitu? ax.gif  4u.gif Aciu patarusioms 4u.gif

daug gal giria LT vaistinese esanti Traumeel tepala
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2017 08 10, 10:45)
O yra koks geras reikalas vaikams nuo melyniu, nubrozdinimu, kad greiciau praeitu? ax.gif  4u.gif Aciu patarusioms 4u.gif

Man nepamainomas šiam reikalui o ir natūralus yra šis tepaliukas https://www.iherb.co...Salve-6-oz-17-g

Pati turėjau didžiulę mėlynę ant kojos, net nustebau kaip greit nebeliko jos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
uzsisakiau krepsiuka kurio SUBTOTAL buvo 21,67 Eur.
Bet zinokit mane apmokestino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nes muitine skaiciuoja pagal to menesio dolerio kursa..ir pagal juos skaiciuojant iseina 22,24 eur.

Gal kas buvot susidure su tokiu atveju???
siunciau uzsakymo kopija, kur subtotal 21,67 Eur, bet jiems nepraeina tai blink.gif

Tai taip iseina, kad pirmam puslapyje skelbiama info raudonai (kad neapmokestina iki 21,99Eur) yra klaidinaga?

4u.gif ot ikliuvau unsure.gif
Atsakyti
Atėjo į paštą laiškas, kad naujas kodas AUGUST duoda 6% nuolaidą nuo 40 usd. Kodas galios iki rugpjūčio 15d.

Ta proga naujas užsakymas

Krepšelis

QUOTE(susula @ 2017 08 10, 11:23)
Sveikos,
uzsisakiau krepsiuka kurio SUBTOTAL buvo 21,67 Eur.
Bet zinokit mane apmokestino  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Nes muitine skaiciuoja pagal to menesio dolerio kursa..ir pagal juos skaiciuojant iseina 22,24 eur.

Godumas juos užvaldė doh.gif Mano siunta irgi sulaikyta, 21,99eur. Moteriškė iš muitinės, atsiliepusi bendruoju informacijos telefonu +37052613027 , aiškino, kad siuntos vertė yra apvalinama. Jeigu pvz. siuntos vertė 21,60eur - suapvalinus 22 eur, jau jie skaičiuoja mokesčius, atseit, kažkur parašyta, kad jie turi teisę apvalint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lašas jūroj: 10 rugpjūčio 2017 - 10:54
QUOTE(lašas jūroj @ 2017 08 10, 12:34)
Godumas juos užvaldė  doh.gif Mano siunta irgi sulaikyta, 21,99eur. Moteriškė iš muitinės, atsiliepusi bendruoju informacijos telefonu +37052613027 , aiškino, kad siuntos vertė yra apvalinama. Jeigu pvz. siuntos vertė 21,60eur - suapvalinus 22 eur, jau jie skaičiuoja mokesčius, ateseit, kažkur parašyta, kad jie turi teisę apvalint  doh.gif

Esu pirkusi ne karta uz 21,99 EUR. Siunta buvo sulaikyta. Deklaravau, nusiunciau kopija , kad buvo pirkta EUR'ais ir kad 22 EUR nevirsijau - visuomet paleisdavo ir jokio muito neteko moketi.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2017 08 10, 11:34)
Atėjo į paštą laiškas, kad naujas kodas AUGUST duoda 6% nuolaidą  nuo 40 usd. Kodas galios iki rugpjūčio 15d.

Ta proga naujas užsakymas

Krepšelis
Godumas juos užvaldė  doh.gif Mano siunta irgi sulaikyta, 21,99eur. Moteriškė iš muitinės, atsiliepusi bendruoju informacijos telefonu +37052613027 , aiškino, kad siuntos vertė yra apvalinama. Jeigu pvz. siuntos vertė 21,60eur - suapvalinus 22 eur, jau jie skaičiuoja mokesčius, ateseit, kažkur parašyta, kad jie turi teisę apvalint  doh.gif

Niekaip nesuprantu. Jus muitinė sulaikė dėl nepilnų 22€ o dabar akcija perkant virš 40$ nuolaida ir jūs perkat. Tai bus žymiai brangiau nei 22€. Ar aš čia kažko nesuprantu? Ir jau nekartą tą pastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 08 10, 11:57)
Niekaip nesuprantu. Jus muitinė sulaikė dėl nepilnų 22€ o dabar akcija perkant virš 40$ nuolaida ir jūs perkat. Tai bus žymiai brangiau nei 22€. Ar aš čia kažko nesuprantu? Ir jau nekartą tą pastebėjau.

Subtotal 21,39 eur, jei apvalins- bus 21 eur smile.gif manau saugi suma, su jais geriau neturėt reikalų, tik laiko ir nervų gadinimas biggrin.gif Pirkti už daugiau kaip 22 eurus buvo galima tik su DPD all inclusive siuntimu...
Papildyta:
QUOTE(Contessa @ 2017 08 10, 11:56)
Esu pirkusi ne karta uz 21,99 EUR. Siunta buvo sulaikyta. Deklaravau, nusiunciau kopija , kad buvo pirkta EUR'ais ir kad 22 EUR nevirsijau - visuomet paleisdavo ir jokio muito neteko moketi.
4u.gif

Nusiunčiau visus dokumentus, žiūrėsim, kaip bus smile.gif Esu pirkus ir už lygiai 22 eur, nusiuntus kopijas, visad paleisdavo. Jie matyt nebesurenka mokesčių, o ir algų norisi europinių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lašas jūroj: 10 rugpjūčio 2017 - 11:18
QUOTE(Contessa @ 2017 08 10, 11:56)
4u.gif

as ir esu deklaravus kazkada ir paleido. O dabar uzsakinejau 08.05, siunciausi per DHL (nes siuntimas buvo vienodas per Global mail ir per DHL). Kalbejau su DHL mergaite (kuri siunte man el.laiska del deklaravimo), sake kad verciasi i eurus is sumos (doleriais), kuri nurodyta ant siuntinio.
as jai aiskinu, kad ne pirmakart perku ir zinau, kad subtotal turi nevirsyti 22. Nu ji man atsauna, kad dabar taip yra..klausiu nuo kada, sako - kai siuntiniu padaugejo..

nemaciau sitos akcijos...

Nu zinokit, kazkokia nesamone.
Pasimeciau ir susinervinau verysad.gif
Atsakyti
Muitinė turi savo valiutų kursus. Tikrinkitės per google. Į krepšį dėkitės doleriais, nusistatykite dolerius, o ne eurus. Tada prisidėję apie 23-25 dolerius krepšyje pasižiūrėkite mūsų muitinės kursą, o ne iherbe verskite dolerius į eurus.
Iki rugpjūčio 31 dienos mūsų muitinės kursas yra:
Jungtinių Valstijų doleris USD 1.1533

Tai reiškia, kad ant dėžės subtotal gali būti ir virš 25 USD. Pvz., užakot už 25,15 USD, tai eurais bus 21,80 eur. na ir sėdite ramios ax.gif
Atsakyti

Kartais pavyksta susidėti už 40 USD krepšelį ir neviršijant subtotal sumos 22 eur, jei dedi trial produktus (kurie su didele nuolaida), nes tas 40 USD - tai pradinių prekės kainų (nepritaikius nuolaidų) suma. Jei pažiūrėsit lašas jūroj krepšelį, matysit, kad ten prekės su didele nuolaida biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(susula @ 2017 08 10, 12:23)
nemaciau sitos akcijos...

Apie šią akciją parašė į el. paštą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 10, 12:51)
Muitinė turi savo valiutų kursus. Tikrinkitės per google. Į krepšį dėkitės doleriais, nusistatykite dolerius, o ne eurus. Tada prisidėję apie 23-25 dolerius krepšyje pasižiūrėkite mūsų muitinės kursą, o ne iherbe verskite dolerius į eurus.
Iki rugpjūčio 31 dienos mūsų muitinės kursas yra:
Jungtinių Valstijų doleris USD 1.1533

Tai reiškia, kad ant dėžės subtotal gali būti ir virš 25 USD. Pvz., užakot už 25,15 USD, tai eurais bus 21,80 eur. na ir sėdite ramios ax.gif

tai vat... reiktu pakeisti info pirmam puslapyje ax.gif klaidina jis tuomet.
Pagal lietuvos banko kursa butu viskas tvarkoj man, bet va muitines kursas "is menulio nukeltas"..jie gal cia tycia taip daro, kad daugiau zmoniu apsigautu unsure.gif

ir dar uzklausiu, jei neismuitinsiu siuntos ir grazins iherbui, tai man iherbas grazins 80 proc nuo prekiu vertes ar nuo visos kainos su siuntimu? 4u.gif (turbut zinau atsakyma, bet noriu pasitikslinti).
Ir per kiek laiko jie mazdaug greazina i saskaitą pinigus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susula: 10 rugpjūčio 2017 - 12:18
QUOTE(susula @ 2017 08 10, 13:13)
tai vat... reiktu pakeisti info pirmam puslapyje ax.gif  klaidina jis tuomet.
Pagal lietuvos banko kursa butu viskas tvarkoj man, bet va muitines kursas "is menulio nukeltas"..jie gal cia tycia taip daro, kad daugiau zmoniu apsigautu unsure.gif

ir dar uzklausiu, jei neismuitinsiu siuntos ir grazins iherbui, tai man iherbas grazins 80 proc nuo prekiu vertes ar nuo visos kainos su siuntimu? 4u.gif  (turbut zinau atsakyma, bet noriu pasitikslinti).
Ir per kiek laiko jie mazdaug greazina i saskaitą pinigus?

Gal ir reiktų pakeisti. Taip, tie muitininkai tikri kipšai.

Berods yra taip, kad siuntimo negrąžina, nes jie gi išsiuntė jums, mokėjo paštui, o jei prekės nebepatinka ar dar kokia priežastis jau kaip ir ne iherb rūpestis, juk logiška? smile.gif taigi, grąžina tik už prekes. O 80 proc. matomai dėl to, kad dirbo, pakavo, sunešė jums tas prekes.

Berods narės minėdavo, kad tada grąžina, kai faktiškai juos pasiekia atgalinis siuntinys.
Atsakyti