Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(mama2009 @ 2017 08 14, 17:37)
Aciu, kad mane vis pataisot ir pakomentuojat smile.gif Cia buvo ,ar kas" smile.gif Jei labai kruopsciai nagrineti visu kremu sudetis, tai nedaug rasim su tobula sudetimi. Sis kremas be parabenu, be dirbtiniu dazikliu, be mineraliniu (techniniu) alieju, jame nera trietanolamino, triklozano ir dar visokiu brudu i kuriuos visada ziuriu.

Tai ir nerašykit, kad be blogiukų. Kam klaidinate tuos, kurie nesidomi, nežino? Ir kam čia tokią prekę iš viso reklamuoti, kuri reklamos neverta? Jums patinka, jūs ir pirkitės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2017 08 14, 20:46)
Ar šie tinkami geriant antibiotikus? Užtenka 1 kapsulės per dieną?
https://www.iherb.co...ggie-Caps/64008

taip, tinka, laikykitės gamintojo nurodymų, taip bus geriausia, jei rašo vieną, tai vieną
Atsakyti
Monteverte, mano vienai giminaitei kiaušidžių vėžį nustatė, išoperavo, dabar išvažiuoja į sanatoriją, paskui bus chemija. Gal patartum ką pavartoti kad palengvinti chemijos padarinius.
Jai gydytojas patarė vartoti beržo kempinės tinktūrą, pas mus vaistinėj nusipirko, gal ir iherbe kažkas tokio yra.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 08 14, 21:21)
Monteverte, mano vienai giminaitei kiaušidžių vėžį nustatė, išoperavo, dabar išvažiuoja į sanatoriją, paskui bus chemija. Gal patartum ką pavartoti kad palengvinti chemijos padarinius.
Jai gydytojas patarė vartoti beržo kempinės tinktūrą, pas mus vaistinėj nusipirko, gal ir iherbe kažkas tokio yra.

Gerai, kad geras gydytojas pasitaikė, kuris nedraudžia, o pataria.
Va čia gero gydytojo nuomonė, kuriai pritariu: multivitaminai (no iron), tokių herbe tikrai yra, ciberžolė, CoQ10...
https://www.newportn...p-chemotherapy/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 14, 22:38)
Gerai, kad geras gydytojas pasitaikė, kuris nedraudžia, o pataria.
Va čia gero gydytojo nuomonė, kuriai pritariu: multivitaminai (no iron), tokių herbe tikrai yra, ciberžolė, CoQ10...
https://www.newportn...p-chemotherapy/

Ačiū
Atsakyti

Nu nezinau, kaip tas siuntas apmuitina. Neseniai, siunciau per dhl , suma 21,99 eur. Paskambino is dhl, paprase atsiusti saskaita ir pavedimo kopija. Kita diena siunta pristate i namus. Tai neisivaizduoju kaip gali buti, kad atsiuntus pavedimo kopija kur matosi kad moketa maziau uz 22 eur ir praso moketi muita.

Atsakyti
QUOTE(Riešutinė @ 2017 08 14, 21:31)
<p>Nu nezinau, kaip tas siuntas apmuitina. Neseniai, siunciau per dhl , suma 21,99 eur. Paskambino is dhl, paprase atsiusti saskaita ir pavedimo kopija. Kita diena siunta pristate i namus. Tai neisivaizduoju kaip gali buti, kad atsiuntus pavedimo kopija kur matosi kad moketa maziau uz 22 eur ir praso moketi muita.</p>

DHL sulaikė mano siuntą, kurios vertė - 21 eur. Nors atsiuntė invoice, kur matosi, kad prekių vertė - 30eur. Iš kur tokie skaičiai unsure.gif Reikalauja, kad atsiųsčiau kiekvienos prekės lietuvišką aprašymą su sudėtinėmis dalimisir kam jas naudosiu (pirkau šampūnus ir kremus). Nu pipiec blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Riešutinė @ 2017 08 14, 22:31)
<p>Nu nezinau, kaip tas siuntas apmuitina. Neseniai, siunciau per dhl , suma 21,99 eur. Paskambino is dhl, paprase atsiusti saskaita ir pavedimo kopija. Kita diena siunta pristate i namus. Tai neisivaizduoju kaip gali buti, kad atsiuntus pavedimo kopija kur matosi kad moketa maziau uz 22 eur ir praso moketi muita.</p>

Man myke myke, ir pasake, kad "priklauso nuo muitines pamainos" rolleyes.gif

Jurguze, siuskit invoice kopija ir pavedimo israsa, nieko daugiau nesiunciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 rugpjūčio 2017 - 18:43
Ar dar veikia 5$ nuolaida perkant per APPS2017? Išreklamavau draugei, bet lyg kas rašėt, kad tik nuo 40$?
Atsakyti
QUOTE(aliaska7 @ 2017 08 15, 23:14)
Ar dar veikia 5$ nuolaida perkant per APPS2017?  Išreklamavau draugei, bet lyg kas rašėt, kad tik nuo 40$?

Taip, rašė kad dabar tik nuo 40$ duoda 4u.gif
Atsakyti
Naujas promo kodas : Nature-s-Plus - 15 proc. su kodu FRINAP galioja iki rugpjucio 18 d. (Ends 8/18 at 10AM PST) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 16 rugpjūčio 2017 - 07:23
QUOTE(AuroraBO @ 2017 08 16, 08:23)
Naujas promo kodas

Man duoda tik 11 proc. krepšely g.gif

Dar su kodu FRITHR Thorne Research produkcijai irgi duoda tokią pat nuolaidą

https://www.iherb.co...thorne-research

Galioja iki rugpjūčio 18 d. 20 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 16 rugpjūčio 2017 - 09:36
QUOTE(Jolancike @ 2017 08 16, 10:35)
Man duoda tik 11 proc. krepšely  g.gif

Jie rašo kad 15 proc. kartu su bet kuriuo rewards kodu gaunasi 15 proc. nuolaida, bet 11+5=16 . smile.gif
Papildyta:
Gaila, kad abieju negaima viename krepselyje panaudoti unsure.gif
Atsakyti