oi, o aš jau nervijuos dėl savo lapkričio 5 Vis guli ir guli. Norėjau į muitinę skambint, kad greičiau pajudint mėginti, bet nuojauta sulaikė paskutinę minutę, kad geriau neriekia. Gal dar paleis kaip stebuklingai
oi, o aš jau nervijuos dėl savo lapkričio 5 Vis guli ir guli. Norėjau į muitinę skambint, kad greičiau pajudint mėginti, bet nuojauta sulaikė paskutinę minutę, kad geriau neriekia. Gal dar paleis kaip stebuklingai
Sveikos merginos :)Ka pasiulytumet senyvo amziaus zmogui atminciai pagerinti. Kiek girdejau mazai sansu,nu bet gal kam koks papildas pasiteisino Aciu
Šiandien atsiėmiau spalio 31 d. siuntinuką https://www.iherb.co...70134_GLK-00212, siuntimas buvo nemokamas. Kolagenas sąnariams kartojamas, geriu pakaitom su kitais papildais. Trys veido kaukių pakuotės ( po dvi kaukes pakuotėje) nunulino didokos dėžės siuntimą. Panaudosiu kalėdinėm dovanėlėm draugėms, ir pati labai mėgstu veido kaukes.
<p>Sveikos merginos :)Ka pasiulytumet senyvo amziaus zmogui atminciai pagerinti. Kiek girdejau mazai sansu,nu bet gal kam koks papildas pasiteisino Aciu </p>
Čia truputį nelabai į temą, viena parduotuvė visą laiką siuntė iš europos, aš iš įpročio užsisakiau už 100 eurų ir tik kai išsiuntė iš trackingo pastebėjau kad iš Kanados išsiuntė tai galvoju visai nepriimti, kad siųstų atgal.