QUOTE(saule71 @ 2018 01 12, 22:40)
Pirmiausia ačiū toms kurios kantriai patarinėja ir atsakinėja į klausimus. Tikiuosi ir aš patarimo, nors gal ne visai į temą.
Pasidariau testą, kuris vadinasi "Segmentinis kūno kompozicijos vertinimas" ir mane ištiko šokas kad mano metabolinis amžius yra net 15 metų, nei realus mano amžius. Suėmiau save rankas (jau 2,5 mėn)- sportas, mitybos kontrolė. Bet rezultatas nedžiugina
Taip svoris sumažėjo nuo 79 kg ik 76 kg. Bet viceralinių riebalų ir raumenų masės rodiklis liko toks pat . Aišku ir atjaunėjau tik "1 metais" . Yra patariančių pavartoti "Herbalife" kokteilius. Bet gal yra IHerbe panašiai veikiančių papildų , tik geresne sudėtimi.
Labai lauksiu jūsų minčių
2,5 men - labai mazas laiko tarpas. O ir 3 kg geras rezultatas

norint degint riebalus, reikia sumazinti vartojamu riebalu ir angliavandeniu, padidinti baltymu kieki, nes sportuojant raumenims reikia maisto. Riebalus degint padeda L-karnitinas (1000-1500), po treniruotes galima ikalt baltymini kokteili. Geriausia pasitart su treneriu, pasakyt jam kokius tikslus turite, jis parinks jums papildus. O visceraliniai riebalai sunkiausiai tirpsta, reikes daug darbo, po metu +- reik ziuret rezultata.