Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ačiū :) pabandysiu ir aš :) kažin puode nesigautų :D
Atsakyti

Lusasita, o kuo skiriasi kava turkoj ir užplikyta? Atsimenu mama virdavo turkoj visad. Yra pas tėtę kažkur, reiktų pamėgint. O ten į vandenį virintą dėt kavą ar šaltą?

as pilu salta  vandeni is krano ir iskart dedu kava. ant silpnos ugnies kaitinu, kol pakyla puta. nukeliu, nusmunka, vel pakyla. 3 kartus pakeliu puta. ir psio.

skonis man skiriasi ...

ai dar ekspresinuka turim, bet kazkoks metalo prieskonis man nuo jo, tai  jau simtas metu nenaudojamas

Atsakyti

a.a. mama virdavosi kava paprastam puodelyje ( emaliuotas su  rankenele psulitriukinis puodukas ). sakydavo, kad negerai , kai "sioses" puodelyje ( nebepamenu, kodel negerai tie tirsciai) .

Atsakyti

:unsure: Jetau, kas dar ta turka?

Aha, Waidaw. tų plaunamų šlangelių aš ir nenorėčiau, tame Melitos, kur pardavėja mane po kapotų pakišusi buvo (čia mes taip juokiamės iš tų užkietėjusių mašinų  pardavėjų turguje, kai ėjai pro šalį, o išėjai nusipirkęs :D) tik paspaudi knopkutę ir pats aparatas užviriną vandenį iki 90 laipsnių, pergazuoja jį per tą šlangutę, ir baigta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 18 sausio 2017 - 12:12

Priedas  atsisiųsti.jpg   5,7KB   0 Parsiųsta kartų

kapseika :)

Šarange, perėjai vien tik prie babininių? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 18 sausio 2017 - 12:09

Seniau ir as tokioj virdavau, turetu but kur nukistas :hmm:

Atsakyti

na va,siandien labai svarbus reikalai del naujos mokyklos aptvarkyti,jau siek tiek ramiau

kazin kaip maniskiams sekasi mokykloj,pirma diena nuo lapkricio 30 dienos :D Nojaus klasioke plaukus tik glosto,sako kokie ilgi :D

Atsakyti

Bandau puode virt :) vis durniau :D

Atsakyti

Olaiva,kad jau priminei,  kaip tavo berniuko klasėje reikalai su tuo nekokio elgesio vaiku išsisprendė, ir ar išsisprendė?

Qqute, o pas jus ar susitvarkė? kaip berniukui sekasi?

Atsakyti

Olaiva,kad jau priminei,  kaip tavo berniuko klasėje reikalai su tuo nekokio elgesio vaiku išsisprendė, ir ar išsisprendė?

Qqute, o pas jus ar susitvarkė? kaip berniukui sekasi?

niekaip neissisprende,mes apsirgom,ilgai nebuvom,kiti tevai paburnoja apie jo elgesi ir kalbas,bet niekam nesiskundzia. o mokytojai gerai,ji tyli,tai ka mes...bejegiai...

Atsakyti

o aš spėju, tuoj, tuoj nupirksiu vaikams dovaną, savo gimtadienio proga (tris dienas vandens parke), kaip sakoma nuo durnumo vaistų nėr :D

Atsakyti

oi, Olaiva, kai nėr bendrumo, sunku ką pajudinti :4u: . Rašai apie naują mokyklą, tai keisit?

Atsakyti