Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Donstop, pagal tavo niką galima pasakyti, kad niekada nesustoji, dar viena "kepėja" sektoje atsirado, kepi, kaip sausainius, taip lengvai ir greitai, gražus žalias pavasariu dvelkia :wub:

Nu va, dukra virbalų pripirko, ėmiau addi, ir naujus kojinėms addi spalvotus pabandymui paėmiau, įvertinsiu vakare :)

Atsakyti

Dontstop, šitas  megztinis man irgi ne kartą yra užkliuvęs, kaip labai gražus.

O mezgimo greičiai neralūs :)

Atsakyti

Štai pabaigtukas, modelis iš r,

Sektinis mezginys :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 19 sausio 2017 - 13:15

ingriga, o dar kas mezgė? Dabar neprisimenu.

Atsakyti

Saulelydis tikrai, Silinge? dar  kazkas :hmm:

Atsakyti

Saulelydis tikrai, Silinge? dar  kazkas :hmm:

Aš mezgiau, bet nevykusiai. Atidaviau kažkam

Liniuka  mezgė

Kažko jis manęs nebekabina, gal po nevykėlio.

Spalva graži

Atsakyti

man sitas lapeliukinis labai noretinas. gal reiks gamintis? turit gal koki rusiska aprasyma :hmm: , kaip tuos lapeliukus primontuot?

Atsakyti
Ir aš tokį mezgiau.Priedas  C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_10468086_10202320885854118_4725446883353202966_n.jpg   57,27KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Ačiū už komplimentus  :hi:

Mezgimo greičiai apgaulingi, abu paskutinius darbelius buvau pradėjus dar gruodį, jei ne lapkritį  :geda: Kadangi mėgstu vienu metu megzti kelis projektus, kartais taip gaunasi, kaip dabar, kasdieną po naują megztinį  :hihihi:

Liniuka, ne, neskalbtas dar, akys gula ne idealiai, bet nežinau, ar galiu kaltinti siūlus, gal labiau kreivas rankeles  :hihihi:

Kaip pavyko taip dailiai prijungt lapukų dalį prie kūno?  :bigsmile:

Kacumota dar mezgė šį.

Lusasita, štai aprašymas rusų k

https://ok.ru/profil.../65256994671379

Atsakyti

dontstop o tai kaip tu apsisprendi kurį projektą kada megzt?man tai kelis iš karto neišeina, jei pradedu vieną ir užsimanau kito tai tą pirmą numetu..arba kuriam laikui arba būna ir ant visai

man vistik įtarimas kad siauras kūnas dryžiaus gaunasi, va kaip būna kai pajami plonesni siula, nors dydis mano irgi mazesnis nei originale

nu vakare prisimatuosiu jei ką nedaug dar ardyt, iki rankovių atskyrimo tik, paplatinsiu rankovių sąskaitą truputį ir po pažastim daugiau uždėsiu akių

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 sausio 2017 - 14:01
Labos
As mezgiau is anglisko recepto.drops alpaca.Lapuku prijungimas pagal recepta.bet irgi is antro karto,nes pirma karta kazkaip ne taip akis buvau pririnkus-per arti krasto
Atsakyti

Pynes mano vyrs toleruoja :) ir net nepyktų jei jam megzčiau :D

Netiktų įtariu, jei taip suraityčiau :D

f29327f1e701856231d6745a629e7aedb22cad26

Atsakyti