a gerai suprantu, kad nertas

tą woolensis tai dar išsišifravau, o vat tie anie du
nu beviltiška aš ane
https://lt.wikipedia.org/wiki/%C5%BDvirblis
Soriuks, išdykauju. Nes nu į viską šian kūrybiškai žiūrėt tenka
Rašau laiškus visokiems perestukinams dėstytojams... ![]()
Katuko specifiniai keliami mezginiai dažniausiai - arba sudėtinga konstrukcija, arba sudėtinga technika
. š to dyko buvimo nors mezgimą pasisunkint norisi, ane?
katuk, juokauju
. Bet tendenciją pastebiu. Tamo matematikės smalsumas, matyt, iššūkių nori. O man labiausiai žiūrsi paprasti dalykai su mažom razinkom.
Šiandien neplanuota iškrovos diena. Gal jau ir iki vakaro badaut. Nors koks ten badas su 3 sausainiais, 1 saldainiu ir 2 obuoliukais (nedickais). Vakarienė tai skani nusimato, nežinau, ar pajėgsiu atsisakyt (kalakutienos kumpeliai kepti rankovėje su keptom bulvėm ir daržovėm).
Man, kaip matematikei irgi dažnai būna didelis noras išsiaiškinti visokias technikas.
Bent jau teoriškai, jei nespėju praktiškai.![]()
O pačios keisčiausios konstrukcijos kojinės, kurias teko megzt, pasirodo irgi sukurtos matematikės dizainerės.

Beje, aprašymas nemokamas.
Šilinge, aaaa, nu taigi eilinis žvirblys
visai pasigadinau savo markę
Katuko specifiniai keliami mezginiai dažniausiai - arba sudėtinga konstrukcija, arba sudėtinga technika
. š to dyko buvimo nors mezgimą pasisunkint norisi, ane?
katuk, juokauju
. Bet tendenciją pastebiu. Tamo matematikės smalsumas, matyt, iššūkių nori. O man labiausiai žiūrsi paprasti dalykai su mažom razinkom.
Šiandien neplanuota iškrovos diena. Gal jau ir iki vakaro badaut. Nors koks ten badas su 3 sausainiais, 1 saldainiu ir 2 obuoliukais (nedickais). Vakarienė tai skani nusimato, nežinau, ar pajėgsiu atsisakyt (kalakutienos kumpeliai kepti rankovėje su keptom bulvėm ir daržovėm).
tai virtualiai ir realiai mezgami nebūtinai sutampa
o šiaip į paprastus mezginius žiūrėt visai neįdomu
kodėl pusryčių nevalgai
o aš gavau duonos raugo
nu tik įdomu, kaip mano dilgėlinis sureaguos