Kartais verta pasikeist kirpėją. Ir vaizdas pasikeičia. Ir piniginė nenukenčia. 8 eurai
Oi su tais planais kai mezgu, tai galvoje n... planu. Si karta 4 pilnai suformuoti projektai, o va kai mezgini pabaigi, tai ir tie pasikeicia
Niuma, kur tokią kirpėją rast, jei ne paslaptis?
Šilainiuose. Baltu pr 2 kirpykla yra. Gintare. Mano pažįstama trumpaplaukė pas ją kerpasi. O aš daug kartų likus nepatenkinta. Tai dabar einu pagal kirpimo vaizdą
Kas nenori nieko tas, kas nenori nieko tas ir yra mažiukas. Katuk, o tu mano sms gavai?
kai pasakei, tai jo-gavau
gal ir būt gerai, bet kad to laiko mažai, šiandien gaminimo vakaras
Nemėgstu tokiu kontrastinių mirgu-margu, bet kažkaip labai skaniai žiūrisi.
Ristinčik, o kokiu tankumu tu mezgi tą mocherą (pas mane rowan kidsilk haze)? kad bent kiek orientuotis, spėju tas siūlas nelabai ardymu džiaugiasi, o kai ano tik 125 g., juo labiau
Moherą - pačiu didžiausiu tankumu
Šilainiuose. Baltu pr 2 kirpykla yra. Gintare. Mano pažįstama trumpaplaukė pas ją kerpasi. O aš daug kartų likus nepatenkinta. Tai dabar einu pagal kirpimo vaizdą
Super Ačiū
Ryt manęs irgi laukia plaukuosenos trumpinimas užkniso nutįsę makaronai
As per iseigines irgi einu plauku tvarkyt
o mane aną kartą per trumpai nurėžė galvojau paauginsiu kažkiek tai bet jau pradėjo nervint tai dabar arba pavyks prakentėt tą periodą kai nesuprantu kas ant galvos arba irgi kirpsiu, tik kad bijau vėl taip trumpai nurėš