Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

gadgetai, mums įdomiau, kada parodysi :B  reiks laukt vakaro, ar ryto?

Trečią nakties, spešl for Lietutis. Turi gi žmogus gyvai sudalyvaut kažkur, ar kaip?

Porytojaus 😂😎

DAvei idėja, kurios nakties :)

Atsakyti

Moherinis angelaitis  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

PRAŠAU DU, GALITE NEVYNIOTI  :B  

Atvažiuosiu su kawa.

Atsakyti

Ojeiiii, koks mielas angelas!!! :)

šarange, o kaži, išeitų rankom tokių padaryt? Ten kvadračiukas, vidury pakimšta ir suraukta galvikė? O sparnai kitas kvardračiukas?

Atsakyti

Važiuoju į miesto centrą, atsiiminėt, plius LP ragina pledą laimėt - kovoja su užkimštais paštomatais :)

Atsakyti

merliukas-migdukas :)

Atsakyti

Kokius rinkinius, Liniuka?

O Gadget tavo pačtomatas toli? Pėsčia eisi?

Pas Kerpeną šiom dienom, matyt, daug mirčių, kad fotkių nekelia.... Ogi ir nespaudžiam :).

Katuko dovana iš užjūrio :). Bene ir pati Amerikėn siuntei?

Atsakyti

Omniva zada 5*Turkijoj. Tai lp turetu ir puodeli pridet 😁😉

Na laukiam..... 

Atsakyti

Ojeiiii, koks mielas angelas!!! :)

šarange, o kaži, išeitų rankom tokių padaryt? Ten kvadračiukas, vidury pakimšta ir suraukta galvikė? O sparnai kitas kvardračiukas?

Ačiū,

Išeitų, bet... sijono akių 180 :D Galvytė ir yra pats suraukimo viršus, o kaklas apvyniotas siūlu ir tiek, sparnai tai taip, stačiakampis. Visus kraštus dar apnėriau vėžiuku dėl svorio ir tvirtumo, tiesa, sparnus dar supurškiau plaukų laku :D

Atsakyti

Centrinį paštą nurodžiau, nes žinojau, koks lakstomasis man bus šis laikotarpis. Gerai nurodžiau. 

Atsakyti

Nu žinokit mano fotoaparatas su kompu nesusikalba kažko. Fotoaparatas rodo, kad prisijungė, bet kompe nėra nei ženklo. Tai dabar nežinau kas bus - arba  tikrai vakare  savas kompas nuotraukas ištrauks, arba teks vaikų prašyt, kad telefonais  nufotografuotų, jei čia kartai fotoapratas sugedo.

Darbe turbūt nuotraukas tik kartą ir esu kėlus, kai Liniuka paveikslą padovanojo, bet tada lyg nebuvo problemų. Gaila būtų, jei nuotraukos dingo.

Atsakyti

Ačiū,

Išeitų, bet... sijono akių 180 :D Galvytė ir yra pats suraukimo viršus, o kaklas apvyniotas siūlu ir tiek, sparnai tai taip, stačiakampis. Visus kraštus dar apnėriau vėžiuku dėl svorio ir tvirtumo, tiesa, sparnus dar supurškiau plaukų laku :D

pakartok dar kartą :hmm:  kūnas irgi stačiakampis? ar skritulys? turėtų būt keturkapmis, nes platinimų nematau, bet ir kampų nematau :hmm:

Atsakyti

Perkrauti kompą kartais padeda :). Man yra ne sykį padėję, bet dabar fotiko kai nebeturiu veikiančio, tai neaktualu, tel krauna tiesiai į Google photos.

Aš išsiunčiau savo meniškąjį vaiką į papildomą dailės būrelį su skaudama širdim... Nes turėjo mergaitė vieną laisvą dieną be būrelių... Bet nori bandyti stoti į Čiurlionio menų gimnazijos dailės skyrių, be papildomo ruošimosi niekaip, nes gi ir portfolio reikia turėti, nesuprastų, jeigu naminius piešinius sukraučiau... Tai ir džiaugiuosi, ir noriu, kad lavėtų, bet kartu norisi, kad nepervargtų, nepersilakstytų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 gruodžio 2017 - 15:37