Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos :)

Aktualiom temom šnekat :) 

Buvo etapas kai buvau įkritus į darboholizmo liūną. Kaifavau darbu tiesiogine prasme. Grįžus namo viską spėdavau: ir namau sutvarkyti ir prikepta visko ir pamegzta ir vaikas su vyru dėmesio gavę ne 7 minutes. Nes viską namie darydavom kartu - kepu, verdu mažasis nosytę prikišęs. Pelpam kartu, einam piešti ir panašiai. Kol darboholizmas nepaėmė viršaus... :( nu tikrai tai liga. Gilioj duobėj buvau pamažu net ir į didelį streso lygį perėjau. Bet tuo metu atrodė viskas normaliai. Atrodė kad taip turi būti. Bet atėjo diena, kai perdegiau... kai staiga viskas nusirito į gilią duobę emocinę, nes kai darbo įdedama daug ir sveikatos daug... karjera jos net neplanuojat buvo tieisiog natūraliai padaryta. Bet manęs jokie titulai ar pareigos nežavi. Po tuo skyriaus vadovo pavadinimu yra visko daug. kai ko per daug, kai ko per mažai. NOrėjosi tiesiog šį tą pakeisti, kad būtų visiems geriau :) bet ar gi tokių gerovės nešėjų kam nors reikia įpatingai tokių kurie tau ilgai dirbant toje pačioje įmonėje, ateina ir būdami niekuo per 4 metus ateina iki tavo lygio? Koks gali būti bendradarbiavimas? ir koks gali būti geresnio rytojaus kūrimas visiems? man per daug ten intrigų buvo. per daug primestos povandeninės srovės. Kai realia tau teigia, kad tu gali, o tiea ta, kad turi daryti ne taip kaip geriau, o kaip reikia.

Su ikriuko atėjimu į šeimą viskas pasikeitė. Keičias ir dabar :) jaučiu kaip keičiuosi pati ir stipriai. kadangi tai procese, tai kol kas nežinau nei koks rezultatas bus nei kokio noriu :) Bandau klausytis širdies. ir pasiduoti natūraliai srovei kol kas kos viskas susigulės :) jau vien sprendimas pakeisti darbą :D buvo natūralus netikėtas:) nes atėjau tai tik pažiūrėti kai pvedamidarbo pokalbiai :D norėjau išmokti :) ir po to pagalvojau o kėl aš negaliu būti ten kur yra bendradrbiavimas, kur išėjęs biuletio - slaugyti vaiko tą ir darai. Kai tau nereikia patirti spaudimo kiekviename žingsnyje. Kai mokintis gali ir darbe??? :) o be to žinojau, kad jei neišeisiu iš darbo tai vėl bus komandiruotės kurių nesugebėisu atsisakyti. Tad sąmoningai nusprandžiau pakeisti sąlygas, kad tų komandiruočių tiek nebebūtų. 

Žodžiu esu paeškose. Vien namų režimas  - ne man. Ir dirbdami spėjam su vaikais pabūti, pažaisti, nuvesti į renginius, padėti kurti draugystes su jų bendraamžiais :) Be to norisi savirealizacijos, norisibendravimo. Nes žmonės ir pats kelias, ėjimas kuria nors kryptimi yra didžiausia vertybė. Iš žmonių aš semiuosi energijos ir idėjų, sugeriu daug kaip lakmusas :) Žinoma laiko sau kartias trūksta, nes dabar toks etapas, kai mažasis visą dėmesį mūsų sugeria, o mes dar nenorim nuskriausit ir didžiojo, tai ta linkme irgi dirbam :) Žodžiu dabar pagrindinis darbas tėvystė ir man ir MB :) paaugus mažiui gal kiek daugiau oro įkvėpsim :) tuomet natūraliau ir mudviejų veiklos gairės dėliosis :) Viskas bus taip kaip turi būti. Svarbiausia suprasti ką darai, o kodėl - paaiškės eigoje :)

Agnex.... su širdies sopuliu suskaičiau tokią tavo situaciją. Stiprybės tau ir ... stebėk aplinką - bus ženklas kada ir ką turi daryti kad situacija gerėtų. :) Patikėk manim - po kiekvieno leitaus nušvinta saulė - tau ji irgi nušvis :)

Abelo - kaip džiugu, kad visa šeima eina laimės link. Nes mokėjimas eiti netik link savo saulės, bet it link artimojo yra tikras stebuklas ir laimė :) sėkmės tau :)

Atsakyti

Soliuk laukiu, pafotyk vakare

ne čia siūlas ne man, man reik pridėt prie to bjauraus siulo kad biski i prota parvest :)

Atsakyti

Ok, galėsiu vakare pafotkyt :4u:, kad tik mačytų :D 

Atsakyti

Šiandien vietoj sriubos - poliklinikoj pasėdėjimas, didelės mergaitės ašarų šluostymas, imant kraują... vargšiukė, pati jautriausia ir bailiausia iš visų, ir visą savaitė kamuojasi su galvos skausmu... Ir kol kas nežinau, kaip padėti, tyrimai padaryti, laukiam, užrašiau pas LOR kitai savaitei, dar okulistą reikia susirasti, kur ne kovo mėn priimtų. Va, čia man didžiausios gyvenime bėdos, daugiau nėra, jeigu tik visi sveiki. Tikiuosi, kad neras ko rimto.

Atsakyti

Apie galvos skaumus... mane paskuiniu metu mane daznai kankina galvos skausmas... stiprus.. kai 3 dienas norisi vaistų, o po to padarius pertrauką vėl įsisiūbuoja... bet toks ne migreninis arba kitoks migreninis nei prieš tai buvo ir kažkaip jei šonu prabega greitas vaizdas aš jį išvis pametu... suskausta galva ir žiauriai svaigt padeda. Jaumas naujas kokias 2 savaites taip gyvenu. net susirūpinau kad gal regėjimas pabligėjęs... sakau gal okulisto reikia. bet dar nenusprendžiu ar čia rimtai reaguot ar neimt į galvą ir praeis 

Gal Abelo pakometuos ką? kad ir vienu sakiniu  :unsure:  :rolleyes:​ 

Atsakyti

ar ne Lace mergaitei panašiai buvo :hmm:  galvos skausmas apie savaitę.

tikiuosi aš, kad nieko rimto neras :4u:  kokio ji amžiaus? gal tiesiog paauglystė :hmm:

Atsakyti

hm..aš jungiuosi prie skaudėtojų..tik man ne taip kaip Žuviukui, aš be vaistų apsieinu (kitu atveju kenčia skrandis :( )

bet nuo naujų metų praktiškai kasdien skauda galvą...taip įkyriai...šiandien gal mažiau kiek

Atsakyti

o Žuviukui tai reiktų apsilankyt pas gydytoją. nes priežasčių tam gali būt n+k, nuo juokingų iki rimtų

Atsakyti

qqte, va koks gražus megztukas pagal tavo spalvą.

569fe5cd4093c38d9e378d9ca283c646.jpg

918cc8b64b409036bbad09ccb132d21d.jpg

4b0f93a4956b33c4d31d6a8688f16b4e.jpg

6e0c759aa4c8c074db21789dc0a05b98.jpg

4e7e4313cfb392019578993ea2982be6.jpg

529c4f3f59dbc15698f81b852f189259.jpg

7a2fe63354a6b571e55d9f4e4b9602e4.jpg

7fcdf74eaec3ca87a3df37b75fd64ac6.jpg

966d1935c6691902a7122cf0a21d8a77.jpg

8b771792d5ea40d05bdcaee8b887ecb4.jpg

Atsakyti

hm..aš jungiuosi prie skaudėtojų..tik man ne taip kaip Žuviukui, aš be vaistų apsieinu (kitu atveju kenčia skrandis :( )

bet nuo naujų metų praktiškai kasdien skauda galvą...taip įkyriai...šiandien gal mažiau kiek

man kai paskutinį kart įkyriai skaudėjo 1,5 mėnesio, tai pasibaigė skubia sinusito operacija su pilna narkoze :oh: bet skausmas specifinis, nors atpažint nesugebėjau nei aš, nei šeimos gydytoja, kuri gydžiusi nuo nervų šaknelių uždegimo ir nieko nepešus, pagaliau nusiuntė pas LOR :oh: :oh:

Atsakyti

katuk oj niaaa..nu sinusito skausmą pažįstu,aišku ten jų visokokių būn

o tau ką jokių daugiau dalykų išskyrus galvaskaudį nebuvo?

šarange nu vo toks melanžas man visai gražiai žiūrinasi :) gal nepagadins reikalų tas tamsesnis :)

Atsakyti

Kaip jūs taip kantriai kenčiat galvos skausmą...  :unsure:  Aš kaip beveik neturinti galvos skausmų, tai tais retais atvejais, kai skauda, tampu tiesiog rimtas ligonis :oh: ir kalu rožinę tabletę, nors šiaip nesu mėgėja jų, bet man tik to ir pakanka, kad praeitų.

56049067882a2bc686787d7c3f190143.jpg

4461a8722cb11d71363259fc79a13d03.jpg

92e1c5c007d4c6eaa4174b67a39266be.jpg

8f33d7f8e0609f5a0999fb1aaeddf6a2.jpg

a55db18bcff300a3f5368175eca8941f.jpg

67a9cd5e36d17024c3d31ab57d3d36eb.jpg

488ec395bcfb0469fbf43673d77fded9.jpg

53c1797a10a19e21af9b6c9a126d8103.jpg

586b826d896841ac78465dfbacd65fa6.jpg

0cc78e7663f00cf174e42554ce969593.jpg

Atsakyti