Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sveikos gyvos,

visai neblogas sekmadienis :) vyras uošvijoj,montuoja kamerą,nes kaimynai piktybiškai į jų vilkšunį mėto bambioškes ir vargšui kojos jau sužalotos...nėra įrodymų,nėr ko į policiją kreiptis.bet žiūriu,kad kiekvienam kaime savas durnius.....

Luknė piešia gaidį kažkokiam konkursui,Nojus groja , o aš ant šluotos skraidau.gyvūnai miega kas kkiam kampe,pas abu po vieną akį pramerkta,ne rimtai jie ir miega :D

Atsakyti

Sveikos :4u: Lietuti, geros keliones namo :lietuva: Kelias pastarasias dienas buvau nutrukus nuo mezgimo.. klijavau, karpiau, siuvau..kepiau.. Dabar jau galiu atsipusti.. atlaikiau 12 mergaiciu sveciuose, namai kaip po puses karo :B alia vaikas laimyngas :wub:

Priedas  CF246CBB-B66C-4877-B0C2-B6D85E6F9996.jpeg   171,18KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  F684A9E6-BFB8-4F99-96AA-F22FB8FC06D0.jpeg   180,19KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  A4786B28-0C2C-4DC3-80B7-27D1A09D3B20.jpeg   130,33KB   0 Parsiųsta kartų

Paskutinej foto ziureti po stalu  :D

Atsakyti

Sveikos,

Išlendu ir aš iš urvo, nors šiandien tai ne urve buvom kaime, ir svečių turėjom tai griet diena pralėkė, vakar tai urve pralindėjau... :D

Pabaigiau dar vieną megztuką iš serijos 50 pilkų atspalvių.... nu ir dar vienas, atrodo, bus. :D

IMG_4045_medium2.JPG

IMG_4050_medium2.JPG

IMG_4061_medium2.JPG

Rasyte, LUkne tik viena akim pamatė tavo foto ir jau rėkia, ooooo, kaip fainiai unikornai... sakau, gal jau išaugt turėjai... :D Supermama tu  :thumb_yello: 

Atsakyti

Sveikos, 

Eina švilpt, kokios naujienos! Lietuti, negaliu patikėti! 

Man taip gera buvo šiandien su mezgėjom. Apsiuosčiau Saulėlydžio buteliukais, net pamiršau padėkoti už eilėraščius ir autografą. 

Ir net galų gale vieną megztinį pabaigiau. Reikia tik susiūti.

Atsakyti

Vau Rasyte - buk mano mama :)

Atsakyti

rasyte, nerealu :wub: Čia gimtadieni buvo?

Šarangės  pilki atspalviai irgi gražūs, tuoj ir aš pradėsiu norėt... :D

Atsakyti

Egloshke, paskaičiau tave ir taip nuliūdau kad aš su savo vyriška ligonių palata ir kiaura galva nesugebėju susiorganizuoti prisijungimo... :(

Gadget... esi išsilavinusi moteris, puiki mama - labai tave gerbiu, bet turiu nuliūdinti, kad ne kiekviena internetinė pasaka yra tokia graži kokia atrodo iš pirmo žvilgsnio...  na čia tik pasidalinimas įžvalgomis ir asmenine patritimi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 14 sausio 2018 - 20:04

Šarange, nu labai labai labai man grazu tavo šiti atspalaviai  :wub: beveik iki reikėjimo gražu :) bet dar pamedituosiu :)

Atsakyti

Žuviuk, ir mano bernelis su temperatūra ir raudona gerkle, bet man pavyko ištrūkti valandėlei.

Rasytės fotkes praleidau kaip reklamines. Pasisekė tavo dukrytei. Viskas taip mergaitiškai gražu. O vienaragiai mano 12-metei taip pat labai patinka.

Šarange, gražu kaip visada😉

Atsakyti

Saranges pilki atspalviai  :super:  fabricni  :D 

rasyte, nerealu :wub: Čia gimtadieni buvo?

Aha, vidurinelei 9 sukakojo  :D 

Vau Rasyte - buk mano mama :)

Nu..  :hmm: gal geriau seses bukim  :hihihi:   :friends: 

Atsakyti

Labas.

Rasyte grazi svente.

Buciau zinojus apie myta buciau prisijungus

Atsakyti

Egloshke, Mano vienam jau beveik sveikam  vyrukui buvo pažadėta, kad jis dalyvaus 10-ajame savo draugo gimtadienyje, kuris turėjo būti pries savaitę... Bet buvo atkeltas dėl to kad jubiliatas sirgo meningitu... :( :( ir deja deja, bet jei būčiau pasakiusi, kad jis turi pasilikti su broliu ir tėčiu namie, o aš važiuosiu su mezgančiom tetom pasibūti ... bučiau žiauriai ne mamiška...  ir visiškai nesuprasta... todėl lauksiu kito meeto ir galąsiu savo virbaliukus :)

labai gaila kad kvapukų neteko pauostyti.. :( tiek apiejus girdėjus jau labai norisi ir gyvai uosti.

Atsakyti