Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka tai jau pribaigei kiseneta?roodykis :)

maniskes liko rannkoves galas ir kaklo apdaila :) buvau ten visokiu tiuningu prisigalvojus bet tingiu

apsivilkau su viena rankove, vyrs sako grazuuu vai vai :D kazi jis bent matė ką apsirengiau :D

Atsakyti

aha, Liniuka, baigei? žinutę gavai mano?

nu bet tai kokios pas jumis bėdos juokingos :D 

man tai tik  laiko trūksta. nors kaip ir nelabai perku. nors ne- perku, bet apsimetu, kad nedaug :D

Liniuka, kokio rudumo tvidas? nes aš šio bei to turiu. medvilnės turiu, prie šviesesnių. viskozės turiu, plonos, bet tokios keistos, kaip trauktos, ir net merino turiu, bet gal ne tiek daug

Atsakyti

Ristinos dryžius pražioplinau. nugis labai faini, ir kol nepasakė, kad nesutampa, net nepastebėjau :D ir kliento šyypsena :clap_1: 

Atsakyti

Ilsisi kišenėta ant džiovyklės :D  Dar nežinia, gal dar teks ilginti, nes iki skalbimo tokia truputį trumpokoka buvo. Bet tikslingai, nes iš mano ir Katuko patirties turėtų išskalbus pailgėt.

Katuk, labai tamsiai rudas tas mano tvidas. Bet šiuo gyvenimo momentu net nežinau, ar noriu ko nors rudo. 

Atsakyti

O aš siūlus perku be jokio širdies graužimo, vyrui pasakau "už tokią kainą negalima nepirkti" ir vyskas :D Svetainės nauji baldai visi prištabeliuoti siūlais, tik 2 lentynos taurių. Kur darai dureles, ten siūlai, kur darai, ten babinos :D

Atsakyti

Nuoširdi, a tavo širdis ir sąžinė vienas ir tas pats :D

nes man tai širdies irgi nieks negraužia, greičiau ji džiaugiasi siūlus papirkus, bet vat ta sąžinė.... nuolat tenka ją tildyti, užliūliuoti ir .t. t. ir pan.

Atsakyti

Ilsisi kišenėta ant džiovyklės :D  Dar nežinia, gal dar teks ilginti, nes iki skalbimo tokia truputį trumpokoka buvo. Bet tikslingai, nes iš mano ir Katuko patirties turėtų išskalbus pailgėt.

Katuk, labai tamsiai rudas tas mano tvidas. Bet šiuo gyvenimo momentu net nežinau, ar noriu ko nors rudo. 

tai vat tas merinas mano ir yr tamsus, šokoladinis toks, juodo šokolado spalvos.

a tai ko norisi šiuo momentu? nes aš daug ko turiu.... bet daug ko ir neturiu :D

neseniai visia padariau tokią išvadą, kad kai niekaip nepasispręsiu, ką megzti, imsiuos kokių nors skarų, šalikų ir pan, su kokiom nors naujom technikom ar metodais, nes galbūt tad pavyktų ką nors iš anksto pasigaminti ar bent jau pasiruošti swapui. kitų metų

bet kažin, ar kai taip sugalvojau, ištiks tokia panaši krizė :D

Atsakyti

neseniai visia padariau tokią išvadą, kad kai niekaip nepasispręsiu, ką megzti, imsiuos kokių nors skarų, šalikų ir pan, su kokiom nors naujom technikom ar metodais, nes galbūt tad pavyktų ką nors iš anksto pasigaminti ar bent jau pasiruošti swapui. kitų metų

bet kažin, ar kai taip sugalvojau, ištiks tokia panaši krizė :D

Čia tau sąžinė tokias mintis pakišinėja :P

Atsakyti

o taigi aš turiu tokio tamsiai šokoladinio siulo iš Ristinos

tada buvo užvardintas anas kaip kašmyras :) 

nieko da nemezgiau ir jei kam noras butu dalinciausi :) nes nu turiu bene 4 rusiu rudu siulu, nereik man tiek

Atsakyti

Paklausius kiek ir kokiu atspalviu siulu jus turit, mano drakius bakstelejo man i pasirdzius.. nes nu pas many tai vejai svilpia :unsure: :D

Rasciau koki modeli, kurio rektu cia ir dabar, vaziuociau pamaitint.. alia kol kas ideju lygiai nulis su puse :oh:

Atsakyti

Pas mane siūlų irgi yra visuose kampuose, bet pamažu imu jausti stygių - svajonių projektams :). Yapč man kažkaip pridedamos prie kito siūlo moheros pritrūksta. Šarange - ar dar, kažin, bėra tos, kur tu sakei nei tai žila, nei tai žalumo kokio?  Tokia spalva man prie daug ko pridėti tiktų, pašvelnintų ne tokias mielas vilnas.

Naujų kišenėtų vaizdų bus ♥.

Atsakyti

aš tai seniai dariausi reviziją drakiaus guolyje, bet įtariu, kad bent kokiems 6-7 projektams rasčiau pilnai, o apie likučius tai net nekalbu.

bet revizijos reiktų mirtinai, nes jau net pati pamirštu, ką turiu :oh:

Atsakyti