Liniuka tai jau pribaigei kiseneta?roodykis
maniskes liko rannkoves galas ir kaklo apdaila buvau ten visokiu tiuningu prisigalvojus bet tingiu
apsivilkau su viena rankove, vyrs sako grazuuu vai vai kazi jis bent matė ką apsirengiau
aha, Liniuka, baigei? žinutę gavai mano?
nu bet tai kokios pas jumis bėdos juokingos
man tai tik laiko trūksta. nors kaip ir nelabai perku. nors ne- perku, bet apsimetu, kad nedaug
Liniuka, kokio rudumo tvidas? nes aš šio bei to turiu. medvilnės turiu, prie šviesesnių. viskozės turiu, plonos, bet tokios keistos, kaip trauktos, ir net merino turiu, bet gal ne tiek daug
Ilsisi kišenėta ant džiovyklės Dar nežinia, gal dar teks ilginti, nes iki skalbimo tokia truputį trumpokoka buvo. Bet tikslingai, nes iš mano ir Katuko patirties turėtų išskalbus pailgėt.
Katuk, labai tamsiai rudas tas mano tvidas. Bet šiuo gyvenimo momentu net nežinau, ar noriu ko nors rudo.
Ilsisi kišenėta ant džiovyklės
Dar nežinia, gal dar teks ilginti, nes iki skalbimo tokia truputį trumpokoka buvo. Bet tikslingai, nes iš mano ir Katuko patirties turėtų išskalbus pailgėt.
Katuk, labai tamsiai rudas tas mano tvidas. Bet šiuo gyvenimo momentu net nežinau, ar noriu ko nors rudo.
tai vat tas merinas mano ir yr tamsus, šokoladinis toks, juodo šokolado spalvos.
a tai ko norisi šiuo momentu? nes aš daug ko turiu.... bet daug ko ir neturiu
neseniai visia padariau tokią išvadą, kad kai niekaip nepasispręsiu, ką megzti, imsiuos kokių nors skarų, šalikų ir pan, su kokiom nors naujom technikom ar metodais, nes galbūt tad pavyktų ką nors iš anksto pasigaminti ar bent jau pasiruošti swapui. kitų metų
bet kažin, ar kai taip sugalvojau, ištiks tokia panaši krizė
neseniai visia padariau tokią išvadą, kad kai niekaip nepasispręsiu, ką megzti, imsiuos kokių nors skarų, šalikų ir pan, su kokiom nors naujom technikom ar metodais, nes galbūt tad pavyktų ką nors iš anksto pasigaminti ar bent jau pasiruošti swapui. kitų metų
bet kažin, ar kai taip sugalvojau, ištiks tokia panaši krizė
Čia tau sąžinė tokias mintis pakišinėja
Pas mane siūlų irgi yra visuose kampuose, bet pamažu imu jausti stygių - svajonių projektams . Yapč man kažkaip pridedamos prie kito siūlo moheros pritrūksta. Šarange - ar dar, kažin, bėra tos, kur tu sakei nei tai žila, nei tai žalumo kokio? Tokia spalva man prie daug ko pridėti tiktų, pašvelnintų ne tokias mielas vilnas.
Naujų kišenėtų vaizdų bus ♥.