Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, arba tu dar nežinai, kad ji bus :B  sužinosi vakare

Atsakyti

Tai, Ristina, tavo dar geresnis lygis, jeigu net minties neturi :).  Šiaip rimtai - per anksti ištiko tas Kaziukas.... Gili žiema užmigdė ir pavasaris su Kaziuku dar kažkur toli atrodo....

Atsakyti

Blyn, rašiau rašiau ir užlinko SM

Mus mugė irgi netikėtai užtiko, gal tik pernai Luknė ruošės pusė metų, bent jau kalbom :D

Dabar tai dvi dienas darė iš Pyslos mozaikų darbelius ir dar trispalvę žele darysim, gal dar ką nors iškepsiu, kai grįšiu ankščiau. Džiugas pas močiutę, tai nieko.

Konspektuojuos žvėrių pageidavimus :D

Va dar plačios rankovės 

IMG_2443_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 01 kovo 2018 - 11:51

As palauksiu vaizdu.

Muge bus.vaikai bus pirkejai. :B​ 

Atsakyti

Neatmetu ir tokios galimybės, kad sužinosiu iš vakaro :B 

Šarange, man dar koralas tiktų.

Atsakyti

Labos

apie mugę daržely nieko negirdėjau... Tikiuos ir neišgirst  :B 

Jei po MB vaikdienio būčiau kada radus sutvarkytus namus ir valgyt padaryta, būčiau kelis kartus patikrinus, ar į savo namus grįžau  :D 

Babinoms mano drakius abejingas. Turbūt aš jau prie mažumos, kuriai patinka iš kamuoliukų megzt ir nesidėliot po siūliuką?  :unsure: 

Bet kiek matytų plačių rankovių, tai visur ir maišas. O aš noriu ko nors normaliai liemenuoto, bet rankovėm plačiom ties galais palaidom ar surauktom ant riešo (viršuj rauktos ant manęs blogai atrodys). Nu ir nerandu vaizdo tos savo svajonės  :unsure: Gal išvis neįmanomo noriu  :unsure: 

Atsakyti

šiemet labai gerai,kad šitoj mokykloj jokio maisto per Kaziuką.nes turėdavom bėdų su pilvais nuo visokių marmalionių. mes vakare tik pakuosim,viskas jau suruošta :)

Atsakyti

Va dar plačios rankovės 

nu vat pas mano tą senieną labia panašios gavosi platumui ir ilgumu

Atsakyti

Aš dabar kažkokias panašias mezgu.

Priedas  4ef32b9492eb7230ea6a4b9064f2a2b6 (1).jpg   44,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

is patirties nenoriu placiu rankoviu  , kaip vasilisa jauciuos ir vis bijau i tas paltumas ko neprisidet , ar neimerkt kur nors. man jau tada geriau tuos galus  ties riesais uzraukt :D

torta iskepiau. beliko sutept. ne kaziukui, ryt sunaus  svente . :D

Atsakyti

Sveikos gyvos ;)

Nuoširduk, nuo skausmo tinka ibuprofenas ir paracetamolis vaikam. Paracetamolio 1tab., ibuprofeno gali bandyt 200mg, bet tikriausiai reiks 400mg.

Lietuti, aš tau į kompaniją mezgimo iš kamuoliukų ;) turiu vieną kitą babiną, bet taip iš jų kol kas niekas ir negimsta :)

Šiandien pas mus baisinis vėjas ir plikledis, tai mašinų gatvėse beveik nėra palyginus su įprastom dienom. Pacientų pusė atšaukė konsultacijas, tai trumpa diena buvo. Kept su vaikais kepsim kažką tikrai, nes namie šaltis visiškas... :( reik kažkaip šildytis :)

Atsakyti

Olaiva, pasirodyk, ko prigaminot Kaziukui :) pas jus visada labai originalios idėjos būna :)

Atsakyti