pas mane 8 taburetės. dar suoliuką turiu transportuojamą
Na va super - kraustysim katuką pas mane
Labas rytas,
Mane miego virusas užpuolęs Šiandien bandžiau išvaikščiot iki darbo, bet tik kojas, kur tarp batų ir striukės tarpas nedengtas, nušalau
Raudonom dabar sėdžiu.
Limit dirbi šiandien?
Dirbu, laukiu
Restar Tik pguoda tokia... Teko ir mums susidurt su slaugos ligoninėmis.. Prisiminimai nekokie.. Senelis ten ir mirė
Linkiu tau kuo geriausių žinių
Limit jooo aš vakar visą vakarą po kaldra sėdėjau irgi su kojom nekas buvo
apie 12 atleksiu
Labas rytas
Ligoniams ir jiems prijauciantiems po
Sarange nu tikrai, kai durei i pasirdzius su karakuliais
Reik man mastyt koki lengva projekta, nieko neturiu pradejus (atrodo ) ir siulu neturiu..
nabagas drakius
Na va super - kraustysim katuką pas mane
per daug nesidžiauk. neaišku, kokia aš sugyventinė
Sveikos
Vakar aš nusidėjau
Prisipirkau siūlų:
Iš kairės: lietuviška vilna (uab Lama), Troicko Moskvička (pusvilnė) ir Troicko Nezabudka (medvilnė). Tik 3 mezginiams, nes reikėjo, kad tilptų į tašę, kad vyras nepastebėtų Ir pigiai prasisukau, 3 megztiniai už ~19 eur gausis.
Kaip dabar atsilaikyt, kad nieko naujo nepradėt megzt Iki vasario 12 turiu pabaigt vieną iš projektų būtinai.
Vyras išvažiavo į komandiruotę į Taliną, žadėjo Kauni parvežt iš fabriko, įdaviau sąrašiuką
nueik i skuduryna ir tikrai rasi kazkoki ruba su tinkamom sagom.bus pigiau,negu kaunan ar i klp vaziuoti.Humanu ner pas jus? ar nesilankai tokiose parduotuvese
Žinau, kad yra, bet nesu buvus, kažkada vasarą turguje pakuitukuose (taip lyg vadinat) Saulei Baby bornui miniatiūrinių rūbelių ieškojom, o taip ne, nemoku aš ten lankytis
Labas rytas,
Nuoširdi, te
kažkotasi į sergančią biškį panaši.
Ačiū
Kažkaip pastebėjau, kad daug aplinkui tokių mieguistų, pasyvių, pervargusių žmogeliukų, pavasario žalumos laukiam, tikėkimės atsigausim
Šarange, nu gražus tavo karakulis
tuose kuistukuose ( zemdirbiu turguj pas mus) daznai buna net sagu jau iskarpytu papigiai . esu pirkusi megztuka ar sijona del sagu ir prasiau, kad pardaveja iskarpytu. koks litas budavo uz 8 grazias dideles sagas ir nereik skuduro namo nestis
Šarange, išduok, iš kur siūlas. Ir po kam.
Reikėtų gal užsukti, bet bijau, kad aš nemokėsiu ten ieškoti, reikia turėti sugebėjimą ten kuistis, aš neturiu kantrybės...
Labos
Qqut, ir aš panašiai - "nesuprantu", kol aiškiai ir nezirziančiai pasako Tikiuos, kad greičiau nei iki 16 išaugs...
Sektiškai slogą pagavau, negaliu miegot, nosį skauda. Penktadienį buvom baliuky vienam kavinės lauko terasoj Vasario mėn
Panašu, kad visi pašalom. Mažiukę jau baigiu atgriebt, tikiuosi ir pati tik su sloga prasisukt.
Siunčiu gurkšnį pavasario Pas mus nors dar ir šalta, bet jau kažkokie medžiai švelniai rožine spalva žydi
Bet niekur aplink nematau, kad nufotografuot galėčiau. Pro mašinos langą pasigrožiu.