Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pas mane 8 taburetės. dar suoliuką turiu transportuojamą :D 

Atsakyti

Na va super - kraustysim katuką pas mane :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Mane miego virusas užpuolęs  :unsure:  Šiandien bandžiau išvaikščiot iki darbo, bet tik kojas, kur tarp batų ir striukės tarpas nedengtas, nušalau :D Raudonom dabar sėdžiu.

Limit dirbi šiandien?

Dirbu, laukiu  :4u: 

Restar :4u:  Tik pguoda tokia... Teko ir mums susidurt su slaugos ligoninėmis.. Prisiminimai nekokie.. Senelis ten ir mirė :unsure:  Linkiu tau kuo geriausių žinių :4u:​ 

Atsakyti

Limit jooo aš vakar visą vakarą po kaldra sėdėjau irgi su kojom nekas buvo

apie 12 atleksiu :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Ligoniams ir jiems prijauciantiems po :4u:

Sarange :blink: nu tikrai, kai durei i pasirdzius su karakuliais :huh2: :wub:

Reik man mastyt koki lengva projekta, nieko neturiu pradejus (atrodo :D ) ir siulu neturiu.. :hmm: :unsure: nabagas drakius :angel_sadangel:

Atsakyti

Na va super - kraustysim katuką pas mane :D​ 

per daug nesidžiauk. neaišku, kokia aš sugyventinė :D

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Vakar aš nusidėjau  :lol:  :lol:  Prisipirkau siūlų:

SAM_2213_medium2.JPG

Iš kairės: lietuviška vilna (uab Lama), Troicko Moskvička (pusvilnė) ir Troicko Nezabudka (medvilnė). Tik 3 mezginiams, nes reikėjo, kad tilptų į tašę, kad vyras nepastebėtų  :oh:  Ir pigiai prasisukau, 3 megztiniai už ~19 eur gausis.

Kaip dabar atsilaikyt, kad nieko naujo nepradėt megzt  :oh:  Iki vasario 12 turiu pabaigt vieną iš projektų būtinai.

Vyras išvažiavo į komandiruotę į Taliną, žadėjo Kauni parvežt iš fabriko, įdaviau sąrašiuką   :rolleyes:​ 

Atsakyti

nueik i skuduryna ir tikrai rasi kazkoki ruba su tinkamom sagom.bus pigiau,negu kaunan ar i klp vaziuoti.Humanu ner pas jus? ar nesilankai tokiose parduotuvese

Žinau, kad yra, bet nesu buvus, kažkada vasarą turguje pakuitukuose (taip lyg vadinat) Saulei Baby bornui miniatiūrinių rūbelių ieškojom, o taip ne, nemoku aš ten lankytis :)

Labas rytas,

Nuoširdi, te :4u:  kažkotasi į sergančią biškį panaši.

Ačiū :)

Kažkaip pastebėjau, kad daug aplinkui tokių mieguistų, pasyvių, pervargusių žmogeliukų, pavasario žalumos laukiam, tikėkimės atsigausim  :)

Šarange, nu gražus tavo karakulis :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 07 vasario 2017 - 10:35

tuose kuistukuose ( zemdirbiu turguj pas mus) daznai buna net sagu jau iskarpytu papigiai .  esu pirkusi  megztuka ar sijona del sagu ir prasiau, kad pardaveja iskarpytu.  koks litas budavo uz 8 grazias dideles sagas :)  ir nereik skuduro namo nestis :)

Atsakyti

Šarange, išduok, iš kur siūlas. Ir po kam. :ax:​ 

Atsakyti

Reikėtų gal užsukti, bet bijau, kad aš nemokėsiu ten ieškoti, reikia turėti sugebėjimą ten kuistis, aš neturiu kantrybės...:)

Atsakyti

Labos

Qqut, ir aš panašiai - "nesuprantu", kol aiškiai ir nezirziančiai pasako  :rolleyes: Tikiuos, kad greičiau nei iki 16 išaugs...

Sektiškai slogą pagavau, negaliu miegot, nosį skauda. Penktadienį buvom baliuky vienam kavinės lauko terasoj  :blink: Vasario mėn  :blink: Panašu, kad visi pašalom. Mažiukę jau baigiu atgriebt, tikiuosi ir pati tik su sloga prasisukt.

Siunčiu gurkšnį pavasario  :4u: Pas mus nors dar ir šalta, bet jau kažkokie medžiai švelniai rožine spalva žydi  :wub: Bet niekur aplink nematau, kad nufotografuot galėčiau. Pro mašinos langą pasigrožiu.

Atsakyti