Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u: 

Kol dar neįsiurbė darbai, greitai dalinuosi senos skolos nuotraukom -  numezgiau dar kovo gale, o vat nufotografuoti tik vakar pavyko...

B64DB08A-D0C6-4397-8DC2-8F35819953D7_med

2988316E-73EF-4FA9-8564-75E080E181D8_med

6EE7E1E8-1AB6-4C92-9E2F-BFC819FB2E45_med

Atsakyti

O, Lace, kaip gražiai tavo dukra atrodo. :super: Bet tai kaip tu čia iš tokių storų siūlų galėjai megzti? :rolleyes:

Atsakyti

Kabai fainas paltukas :wub:  Nors ant šitos mergaitės ir bulvių maišas gražiai atrodytų :wub: 

Kokio nerealaus gražumo gamta šiuo metu :wub: Tiesiog širdis džiaugiasi :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos, klykiu iš džiaugsmo!!! Kol šokinėjau iš laimės kiek tik galėdama pašokti, katinas galvojo, kad išprotėjau ir kniaukė :). Mano didžioji nuostabioji dukrytė įstojo į ČMM mokytis dailės. Jėėėėėė! Iš 38 stojančių priėmė 11, aš labai bijojau laukdama visą savaitgalį... Nes gi visokie gandai, kad įstoja su blatu, lankę dailės mokyklas ir pan. Tai visgi įžvelgė potencialą, o gal ir lietuvių su matematika neblogai parašė. Ech, švenčiu visa širdim! (o tuo tarpu dar nesibaigęs nerimas dėl kito vaiko, tai arba dar kartą klyksiu šią savaitę čia, arba ne).

Atsakyti

Restar :wub:  Labai sveikinu :4u: 

Tik niekaip neįsivaizduoju tavęs šokinėjančios :D  Matyt tikrai rimta :D​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Restar sveikinu  :clap: 

Laces vaizdai, kelionė  :wub: 

Atsakyti

Oi, Liniuka, mane mažai kas pažįsta :D. Paslikos gulinčios iš nervų turbūt irgi neįsivaizduoji... Tai va, kai jau taip susigraužus (surakintais žandikauliais, besidaužančia širdim) gulėjau, besinervindama, kaip čia tų rezultatų išlaukt, tai ir susitariau su dukra, kad šokinėsim iš laimės, o ir šokių vakarėlį namie surengt žadėjau, o dar ir dideliausia pica prižadėta už įstojimą :D. Tik kad rezultatus radau dukrai jau išėjus į mokyklą, tai teko vienai klykaut.

Atsakyti

Ingriga, papasakok kur Maroke buvai ką matei? Norėčiau dabar Agadyro pliaže pagulėt...

Atsakyti

Oi, Liniuka, mane mažai kas pažįsta :D. Paslikos gulinčios iš nervų turbūt irgi neįsivaizduoji... Tai va, kai jau taip susigraužus (surakintais žandikauliais, besidaužančia širdim) gulėjau, besinervindama, kaip čia tų rezultatų išlaukt, tai ir susitariau su dukra, kad šokinėsim iš laimės, o ir šokių vakarėlį namie surengt žadėjau, o dar ir dideliausia pica prižadėta už įstojimą :D. Tik kad rezultatus radau dukrai jau išėjus į mokyklą, tai teko vienai klykaut.

tai teks pakartot kai sugrįš :D

man tai bus liūdesys, kai panos įstos.....

bet Restar tai labai labai sveikinu

nus ką, Sinupret Intens dirba savo darbą :didis:

nors realiai tai dar ne visai sveika.ale bet pomidorčikai susodinti, anglų atsimokyta, darbai po biškelį juda

Lace kelionės kvapą gniaužia net žiūrint foto, bandau įsivaizduot, kokios emocijos ten vietoj užvaldo....

na ir megztukas labia neblogas, siūlas ten koks, lyg ir blizga kažkaip :hmm:

man su mezgimu ne kas... suku visaip uodegą,kad tik neprisėst. gal reik kokio nerealaus noro :hmm: kad varikliukas užsikurtų

Atsakyti

Rašai, rašai ir dingau padaro  :oh: 

Atsakyti

Turiningi Lace vaizdai :bigsmile: aš negalėčiau :D nors ir patinka visokios avantiūros, bet kelyje manęs jos nesužavėtų :D

Restar :victory2:  :ploja2: gerai, kai ir vaikai nori kažko siekt.

Mano vaikučiai - idealūs tinginiukai :rolleyes: nors savaim mieste, tai nebent į muzikinę įkišt galėčiau. Bet man pakanka ir vidurinės penkių metų, tuoj nuo pirmos klasės pradėsiu kartot kursą :D

O aš :sokiai: :assa:   be gipso :sokiai:  :assa:  nesvarbu, kad pirštai nejuda :pleasantry: judės  :irnesakyk: 

Atsakyti

Na, emocijos kai jau atslūgę, tai galiu ir apie ką kitką kalbėti :D.

Lace vaizdai tikrai nuostabūs. Nors man perdaug adrenalino būtų :). Tai teoriškai būtų lyg ir faina, ypač, kai yra vyrai, už kurių kaip už mūrų gali būti, bet praktiškai, tai kam man tas stresas per atostogas :).

Paltukas gerulis, man irgi smalsu, koks čia siūlas, nepatįso? Nes matosi, kad sveria. O dukra gražuolė, kaip visada ♥.

Ristina - sveikinu!!! Atsargiai aplink spinteles su savo energija sukinėkis :).

O dėl tų vaikų - kiek aš nervų praradau, tai galvoju, kaip gerai, kai vaikai pradeda ir baigia vieną mokyklą. Mūsų tai tik po 4 metus kiekvienoj pabūna. Na, gal dvyniai, jeigu įsikibs, tai turės šansą jau baigti vienoje.  Kai mažiau pasirinkimo - mažiau nervų :). O miesteliuose vaikai ne mažiau protingi. Aš pati baigiau mokyklą, kur 100 mokinių buvo - ir ką, įstojau kur norėjau, dar stojamieji buvo, visus 3 dešimtukus egzaminuose surinkau. Geriausia, kai žmogus savo vietą atranda, kai kažką daro su užsidegimu. Ar megztų, ar bandeles keptų, ar fizikos mokslus krimstų. Ir kaip gerai, kai vaikai žino, ko jie patys nori, nes aš pati nežinau, o ką jau už tuos vaikus sugalvoti....

Katuk - pirkai pomidorus? Pas mane šiltnamyje pridygo pačių prisisėjusių, vietos kaip ir neturiu jiems, nebent į lauką pasodinsiu, nes labai įdomu, kas iš jų išaugs. Sako, kad atsparesni daigai lyg būna, patys išdygę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 gegužės 2018 - 15:14