Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar 1.3 ha viso sodyboj. Soduose pasirode labai maza vietos, tai dabar turim dauuuuug veiklos.

Ramintas - tai turit nemažai to ūkio :bigsmile: , kad jau su laukais ir miškais. Pagarba. Ale kiekvienam savo.

Atsakyti

Ech ir susitikimų pavydu, ir Ingriduškos pasakojimų, pas mus jau visai nebeužsuka, o ir Kerpena gebėjimų tiek žodžius, tiek mezginius į vieną megzti...labai, labai gražu 💛

O aš šiandie Pavydolė iš didžiosios P. 

Atsakyti

Aš šiandien labai nusivylusi  :( purmiausiai tai savo išvaizda, o jau tada nesugebėjimu nusimegzti sau tinkančio drabužio...  :oh: 

Paprašiau, kad Aušra nufotografuotų mane su šilko megztiniu - liūdesys....  :oh: megztinis po skalbimo matyt truputį padidėjo  :unsure: o dar mezginio struktūra/faktūra tokia, kad, net ir laisvesnis būdamas, visai nemaskuoja gelbėjimosi ratų, o juos kažkaip neestetiškai parodo. Aišku, gal dar galima su kokiom kitom kelnėm pabandyti, bet... žodžiu, su savo atvaizdu aš šiandien susipykusi.  :dry2: 

eisiu kur į kamputį paašaroti ir savęs pagailėti  :cray: 

Atsakyti

Lace :console:

Atsakyti

Lace  :hm:​ o veidrodis irgi taip kaip nuottaukos nuvyle?

Atsakyti

Lace  :hm: o veidrodis irgi taip kaip nuottaukos nuvyle?

Veidrodis gal truptį gražiau rodo, gal apšvietimas kitas, bet irgi ne kažką   :unsure: bet nėr čia ką savęs apgaudinėti ir netikusiom nuotraukom dangstytis - gelbėjimo ratus naikinti reikia...  :B 

Atsakyti

Rodau faktą...  :unsure: 

83BE6B45-EDA1-4951-BECD-8906A80D9B70_med

787766DC-BAB9-4E5E-B273-5E13C17DDA29_med

3E7EBAD8-D37C-4CE7-BAE2-E4E269447319_med

E64D39D8-A777-4A2A-A6FA-D7C13D04E2BE_med

Atsakyti

Dar su džinsais savo Arabeską pasimatavau. Ar taip geriau?  :unsure: Ar vis tiek į nuostolius nurašyti?  :huh2:​  

11AAFA20-645A-4315-AEB4-57CE190A1C05_med

Atsakyti

Su dzinsais visai kitas reikalas

Nesiok

O silkinukas..kur tie ratai nesuprantu?ne nu ratus jei jie yra nakint reikia o ne po megztiniais slept, bet kad kazka ten isryskina nepasakyciau

Atsakyti

Mano akiai, su džinsais geriau :mirksiukas:

Su tuo pirmu megztuku, maniau, kad baisiau atrodysi :D  :4u: 

Atsakyti

Su tuo pirmu megztuku, maniau, kad baisiau atrodysi :D  :4u: 

Prajuokinai  :D Nuskambėjo maždaug "nu jo, atrodai baisiai, bet galvojau, kad bus baisiau"...  :D 

Pačių basiausių gi nerodžiau...  :ax: 

Va, pvz šitoje foto matosi, o pačias baisiausias tai iš viso ištryniau.  :dry2: Be to visose foto esu "iki negaliu" įtraukusi pilvą, realiam gyvenime taip gyventi nepavyks  :mirksiukas:​ 

DBADF6A4-F104-41E2-9C99-81C01C30A414_med

Atsakyti

Turbūt reikia man mokytis su fotoshopu dirbti  :B Pažiūrėjau, nuotraukose dar ir įdegis toks šoferiškas matosi  :oh:​ Bent jau nuotraukose nusiglamūrinčiau  :nail:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 16 gegužės 2018 - 20:00