Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal ir aš pasijungčiau. Terasoj :rolleyes: nors trečiadienis ir sunkokas. Bet tai vasara gi.

visko pavydu. Va :B  gal ryt atsigausiu ir pagirsiu, bo nes šiandien ko tai ne itin sveika. Nesuprantu ar karštis kaltas, ar ligos, kurių niekaip nediagnozuoju.

Liniuka, pas mus antras aukštas kaista. Bet mes turim bent tris ventiliatorius tai išgyvenam.

Terezzos žvėrinčius :wub:  bliamba, išeisiu į pensiją, turėsiu kačių :D​ 

Atsakyti

Labas rytas, 

Šiandien išlydėjau saviškius į kelionę, tai baisiai anksti į darbą atėjau. Sėdžiu su mezginiu . :topsecret:

Trečiadienis man vienintelė diena, kuri netinka. :(

Soli-sol megztukas, paprastas, bet gražus. Turiu ie aš kašmyro visą babiną, gal reikės atostogoms imti. :hm:

Žvėrinčius įspūdingas, bet nenorėčiau.  :mmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 liepos 2018 - 06:24

Labas rytas,

atsikėliau anksčiausiai  :hmm: sugalvojau virtuvėje generalinę tvarką padaryt ir su kava vis kaupiuosi išmetinėjimui  :D 

Atsakyti

Labas rytas

sukišau agregatą į  mašiną tai ryte pamezgiau pakeliui iš kaimo, nu bet reikia pradėt kitą kokį mobilesnį mezginį ypač jei bus vakarienė mezgėjų :)

Atsakyti

Parašiau Terasoj? O galvoj tai turėjau Verandą :B 

Čia kaip mano vyras pakvietė mane į pasimatymą į Terasą Žirmūnuose :D  Nu ta prasme Verandą Žvėryne :D​ 

Atsakyti

:D ai koks skirtumas terasa, veranda, tiks ir pavėsinė :D

čia kaip maniškis mane į Kasiulus per Diteksą vežė :D

Atsakyti

qqte, manau mezgėjoms būtų labai įdomų tą tavo įrenginį pamatyt. :rolleyes:

Bent jau man būtų, jei galėčiau ateit. :D

Man irgi yra buvę, kad susitariau su drauge susitikt Pilies g. kepyklėlėj, ar kažkaip panašiai vadinas. Draugė pasiūlė, pasakė pavadinimą ir pasakė priešais knygyną. O aš sakau garsiai Pilies g, o mintyse kažkodėl Trakų. g. stovi. Ten kelios kepyklėlės buvo ir naudotų knygų knygynas priešais. :) Nueinu, į vieną įkišu galvą, į kitą - nėra draugės. Galvoju gal dar neatėjo. Skambinu, sako, sėdžiu vietoj. Aiškinomės, aiškinomės, kol staiga suvokiau, kad  ji Pilies g, o aš tai stoviu Trakų g. :D

Atsakyti

Kerpena nu ne, žinok nesinešiosiu, sveria anas kaip reikiant :) o dar babina ne iš lengvųjų

Atsakyti

Labas rytas,

Terezzos gražuolės :wub: Reik tikėtis, susidraugaus :D

Soli Sol megztukas ir mano skonio :D Įdomu, kaip apsirengus atrodo. Man jaučiu, toks fasonas netiktų :hmm:

Šaindien išleidau saviškius, kas į stovyklą, kas į dviračių žygį. Tai kaip visada be nieko užmiršimo niekaip neišeina :oh:

Vakar visą dieną prašiau vidurinio vaiko krautis daiktus. Tai sėdėjo iki išnaktų prie kompo, tada jau pradėjo bruzdėt. Nieko nesakiau, tik liemenę dviratininko ant laiptų padėjau. Ryte žiūriu, liemenė vis kabo. NUnešiau į kambarį, dar perklausiau, ar viską susidėjo.

Pusiaukelėjį skambina, anei leimenės, anei šalmo :mad2: 

Vežė tėtis, pakeliui dar stabtelėjo Utenoj, nerado pirkt. Tai nežinau, kaip ten sutars. Dar pusbrolio Zarasuos paprašiau, kad paieškotų, lyg kažkur turi. Žygis Zarasų rajone.

Sakmbina po kiek laiko MB, sako, ar galim valgyt keptus sumuštinius skirtus pirmai dienai stovykloj. Pasirodo, ir tuos pamiršo išlipdamas pasiimt :oh: :mad2: Per vėlai pastebėjo, kad grįžt palikt.

Tai dabar jau kurpiu planą, kaip anei kompo, anei telefono visą rugpjūtį :D

Gal į tą Terasą/Verandą ir man pavyktų prisijungt :hmm: Kelintą valandą planuojate?

Atsakyti

Aš galiu nuo 17.30. Arba galim tiktis antradienį, jei trečiadienį nevisos gali?

Atsakyti

Man antradienis tiktų, norėčiau ateit.

Atsakyti

galim ir antradienį. iš jūsų žvakutės ant torto :B :D

Atsakyti