Bet šiandien rytas tai visai gaivus buvo. Aišku namai dar prišilę, bet lauke tai gaivu buvo. Šiandien niekur nebuvau dar išėjus iš darbo , o sėdint netgi man vėsu kojoms pasidarė, tai jaučiuosi tarsi oras būtų atvėsęs. Nors pagal prognozes lauke turėtų būti karšta.
Karšta Kerpena tikrai lauke
superinis easy receptas, labai tinkamas "paršeliams"
Aha šitas labai geras dariau prieš kelis metus, bendradarbė paragavus pastoviai daro.
Taip, ir aš pastebėjau, kad naktis buvo vėsesnė, o bet tačiau dabar šutina pilnu pajėgumu vėl...
Prsisminiau, kad gydytoja jau prašė apsispręst dėl to ŽPV skiepo Rusnei. Gal panašaus amžiaus mergaičių mamos turit kokią nuomonę, ar skiepijot/skiepysit savo mergaites?
dėl karščio. buvau per piet. tai nors ir temperatūra tikrai aukšta, vėjo gūsiai visai maloniai nuteikia.
Kerpena, dabar paskaičiau ką atsakiau dėl marinato, tai gal ne visai aiškiai parašiau. žodžiu, kaip matematikė, apsiskaičiuoju koeficientą dauginimo, ir visus ingredientus, kurie surašyti kiekiais, padauginu krapai lapai nenurodyti aiškiais kiekiais, tai nėr iš ko dauginti
Limit, man irgi tokia pati dilema ir laiko liko tik pora mėnesių. Bet kol kas linkstu link ne. Nežinau kiek patikimi klinikiniai tyrimai, o ir kompensuoja pigesnę ir nuo mažiau atmainų versiją.
Labas. Aš kol kas manau,kad skiepysiu abu,bet mokamai, nuo daugiau atmainų.
Aišku,kol man dar reiks tai gal bus jau ir nemokama
Abelo, kaip įdomiai
Nes va su bendradarbe ką tik pakalbėjau, jos mergaitės gydytoja rekomendavo neskiepyt ta su daugiau atmainų, nes esą organizmas sunkiai tada perneš Tai ji jau paskiepijo praeitą savaitę ta nemokama. Ten lyg nuo 5 atmainų.
Kol kas irgi buvau link ne
Sveikos.. .
Aš vos lekuoju.... Lukne skiepyjau tuo vidutiniu skiepu, bet dbr kiek girdejau vel prastesnes uzpirkta. .... To nuo daugiausiai atmainu, nekompensuoja.
Aš irgi vos lekuoju namie.... net širdis daužosi, galva svaigsta, vandens tai daug gėriau, bet taip keistai jaučiuosi, nepamenu, kad kada tap nuo karščio būtų buvę...
Nusipirkau vis tik tą ėriuko vilnelę. Už alpaką jaučiasi kiek šiurštesnė, bet tikrai nekandanti. Spalva tokio pablukusio džinso. Pardavėjo nuotraukoj kiek šviesesnė, nei iš tikro. Typ top, kaip mano Harpijos akys
Ką iš jos megsiu - nenumanau
Įdomioji Harpija pablukusio džinso akimis.
Rodausi savo pakenčiamo mezginio nuotraukas. Nuotraukos irgi tik pakenčiamos, bet gal ką įžiūrėsit.
8 kamuoliukai Grignasco Champagne. Liko gal metras.
Kampukas, tik čia telefonu fotkinta, tai jis ko tai spalvą nuryškino
Labiausiai tai didžiuojuosi, kaip idealiai išrinkau sagas neturėdama su savimi jokio siūlgalio. Važiavau tada pirkt dukros marškiniams medžiagos ir galvojau - reikia pasiimt kokį kamuoliuką ar siūlo galiuką, sagas gal nusipirksiu. Bet išvažiavau ir užmiršau. Jau vaikščiodama parduotuvėj prisiminiau, tai rinkau iš akies. Užsimerkiu, įsivaizduoju mezginį ir žiūriu į sagas, vėl užsimerkiu, įsivaizduoju ir dar žiūriu. Ir kai parsinešiau tai net nustebau, ne visada taip gerai su pavyzdžiu išeina išrinkt.